Reklama

Reklama

Studio Marvel uvádí film Doctor Strange o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi, jehož život se změní po strašlivé dopravní nehodě, která mu znemožnila používat ruce. Když ho tradiční medicína zklame, je Strange nucen hledat uzdravení a naději jinde. A tak se vypraví na mystické, odloučené místo známé jako Kamar-Taj. Brzy zjistí, že Kamar-Taj není jen chrámem uzdravení, ale i základnou pro boj s temnými silami, jež chtějí zničit naši realitu. Zanedlouho si musí Strange – vybavený novými magickými schopnostmi – vybrat, zda se vrátí k původnímu životu plnému bohatství a slávy, anebo se všeho vzdá a bude bránit svět jako nejmocnější kouzelník ve vesmíru. (Falcon)

(více)

Recenze (1 260)

Lukas.Luky 

všechny recenze uživatele

Toto ma byt "Marvelovka"?? Cisty gulas v dimenzii, kde niekto slapal na LSD...herecky uplne bezduche, ziadna postava ma neuchvatila a ani nestala zato, aby si ju clovek vo filme oblubil..pre mna velke sklamanie a dufam, ze ak bude pokracovanie, co tomu jasne nasvedcovalo to bude uz o niecom uplne inom.. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Originální a vtipná marvelovka.Všechno si sedlo,od příběhu k hercům.Jenom se děsím,co z té poetiky zůstane v dalších Avengerech. ()

Kubi 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná práce od Marvelu. Skvělé efekty, dobrý mejďž Strendž a po dlouhé době to konečně bylo něco jiného, než jsme u Marvelovek poslední roky zvyklí :) 80% ()

Opavak 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ scifi, který nemám rád. Otáčení kamery, pohybování všeho možného i nemožného. V tomto filmě je vše normální. Toto není film pro dospělé, ale spíše pro děti ale děti to nejspíš nebude bavit. Moji 10 letou ségru to skoro vůbec nebavilo tak nevím pro koho je ten film. Je to přehnané, hloupé. Chvílema napínavé ale v tu chvíli zas blbě přehnané. Byl jsem rád, že to bylo zamnou a pokud bude dvojka stejně tak blbá tak se na ní už nepodívám. Trailer nezklamal. ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Paráda. Skvelé kino pre oči a konečne po dlhej dobe komix, ktorý my sadol. Zopár hlášok a Benedict plus CGI a letné kino ako má byť. ()

Diamonts 

všechny recenze uživatele

Benedict Cumberbatch v roli egoistického a ambiciózního doktora? To nemá chybu. Ti z vás, kteří ho už viděli jako Sherlocka mi jistě dají za pravdu v tom, že mu takové postavy jdou báječně. Když k tomu přidáme skvělé triky, které provází celý film, a jemný humor, který celý film odlehčil, vychází nám krásný "marvelovský" film. ()

crshauth 

všechny recenze uživatele

Tady není co vytknout, efekty skvělé, komiksově věrohodné, Benedict velmi dobrý - tahle role mu sedla neskutečně (thumbs up za casting). Celkový dojem a zážitek z filmu naprosto top. Jediné co mě na konci štvalo bylo 115min, které utekly jako voda. Dokážu si představit 20 minut navíc, které by trošku vyplnily časové posuny v příběhu. Ale jinak, ve všech ohledech, za mě - perfektní. ()

Lazy87 

všechny recenze uživatele

Tož další marvelovka, či od koho to vlastně je. Prostě v těch komixech budu mít bordel, s tím jsem smířen. Ačkoli, co se týče filmu, tak mi to přišlo spíš jako úvod k něčemu. Neuklidnilo to mého skrytého intelektuála. Prostě dějově to stálo za hovno. Ale líbil se mi tam ten vědecko mystický střed pana mastera. ()

d-nao 

všechny recenze uživatele

Ja som zlý, rozumej namyslený západniar a ty ma zdokonalíš a ja budem dobrota sama. Zachránim celý svet a Marvelu peňaženku. A ozaj, to všetko tu už bolo aspoň 100X! Bez Tildy by to bol 100% odpad. ()

JC_Gucci 

všechny recenze uživatele

Namyšlený, ale geniální chirurg se vybourá ve svém sporťáku a při snaze zachránit své zlaté ručičky se stane čarodějem zachraňujícím svět. Motivace postav není moc uvěřitelná a celý příběh předvídatelný, ale díky vizuálnímu zpracování se jedná o skvělý zážitek a vřele doporučuji k shlédnutí všem. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 80%, - /pár slabších chvilek a prázdnějších dialogů by se našlo a přerod v kladného hrdinu, co zachrání svět je naprostá klasika/, + /velmi vtipné a vážně se neberoucí, to dost pomohlo celýmu filmu, vizuálně velmi atraktivní, ve stylu Inception, celé neokoukané, mystické a vůbec celé takové jiné, než ostatní komiksovky a Benedict s Madsem, jakožto hlavní hrdina a záporák byla absolutní trefa, mý dva oblíbenci, Benedict jel jakožto arogantně střelený Sherlock a Mads aspoň trochu vystoupil z nekonečné řady záporáků/, hodnocení - velmi dobrý, vtipný, povedený a vizuálně zajímavý komiks film, opravdu, bylo to velmi dobré, jenom, aby pokračování udrželo laťku, líbilo se a to jakože hodně ()

FIFOSAK 

všechny recenze uživatele

A mame tu ďalšiu marvelovku . Benedictovo ego mi pokazilo prvú polovicu filmu a druhú nezaujímavá elder one , aj ked to asi tak malo byť . Opakovaný dej nepotiahne nezmyselne prehané CGI . 3.5* ()

smajki 

všechny recenze uživatele

Po všech možných Avengerech je tady nový hrdina, který střeží vesmír spíše z duchovní roviny a namísto svalů, štítů, kladiv nebo laserů používá kouzla. V úvodních minutách jsem často přemýšlel, zda charakterová podobnost s Tonym Starkem je jen náhodou, záměrem, nebo jen mou bujnou fantazií, ale ono je to vlastně fuk. Doctor Strange je povedeným počinem, i když v některých chvílích bylo obtížnější se v ději zorientovat. Veškeré ohýbaní prostoru a honičky v x-dimensionálních rozměrech nebylo místy úplně přehledné, což neznamená, že nebyly vizuálně velmi dobré. Výtečný Strangeův vtip a zajímavé akční scény celý film drží na vysoké úrovni. Palec nahoru za první potitulkovou scénu s "nekonečným" pivem :D. PS: Adkins se taky nacpe všude:) ()

Elanornegra 

všechny recenze uživatele

Vizual velmi slusny, jemne nadpriemerny Cumberbatch, inac ma nikto mozno az na Mikkelsena nikto extra nezaujal. Vtipnost, neustala akcia aj v takej minutazi. Osobne sa mi dost pacil, len ten scenar trosku tuctovy... 80% Videne 26.9.2020.... Vyborne obsadenie, len veľa si pre seba berie Cumveebatch, dejové klišé, aj keď ten vizuál ala Inception úchvatný, Mikeelsen taktiež fajn nato koľko malo mal priestoru. Záver veľmi slušný.... 85% ()

Ferguson 

všechny recenze uživatele

Opět další film, kde tvůrci šli na hranici možného ve zfilmování předlohy. Dávat tady tomu 1-3 hvězdy mi přijde jako úlet. Co takový člověk od tohoto filmu může očekávat? Zná předlohu, zajímají ho komiksy apod. nebo dostal zadáčo lístky do kina nebo se omylem překliknul v torrentech?! ()

Související novinky

Černý telefon, ideální hororové mrazení

Černý telefon, ideální hororové mrazení

13.07.2022

Třináctiletý kluk uvězněný sadistickým vrahem ve zvukotěsném sklepě. Na jeho stěně visí odpojený černý telefon. Ten však jednoho dne zazvoní. Ve sluchátku se ozývají předchozí vrahovy oběti, které… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Scott Derrickson zpátky u hororu

Scott Derrickson zpátky u hororu

02.11.2020

Režisér Scott Derrickson před pár měsíci opustil pokračování Doctora Strange kvůli kreativním neshodám, a nyní se zdá, že se místo toho vrátí ke svému milovanému žánru – plnokrevnému hororu.… (více)

Reklama

Reklama