Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 12
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Recenze (1 668)

kaesko 

všechny recenze uživatele

Filmy od DC neznám, žádného Batmana, Supermana, Flashe bla bla. Ale od Marvelu mam shlednutý všechno. Postava Jokera mě neskutečně děsila, možná proto, že jiného Jokera neznám. Naopak velmi se mi líbila postava Harley Quinn, to jak je šílená, ale přitom pořád nějakým způsobem přítomná. No a poslední můj oblíbenec je pan Oheň. Jo, tomu jsem moc fandila. Celkově je film lehce podprůměrný, ideální na odreagování, svým způsobem u něj divák nemusí absolutně přemýšlet, k zasmání... A má příjemnou hudbu. ()

Zelda knihkupec 

všechny recenze uživatele

Fakt špatný, logika naprosto žádná. Zábavnosti to trochu pobralo u Harley. Sympatie k postavám 0% Škoda peněz za kino. DC týmovky vážně nezvládá. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Uniká mi, jak taková slátanina mohla dostat tak super hodnocení. Mělo to pár světlých momentů, všechny byly v traileru. ()

tybro 

všechny recenze uživatele

Parádní nářez, zde DC pěkně zabodoval. Will Smith jako bad-ass superhero tam překvapivě seděl :). Zdá se, že se DC a Marvel zase budou předhánět. ()

S.A.D. 

všechny recenze uživatele

Nejslabší je určitě příběh, ale co, je to prostě taková normální komiksová zápletka. Každýmu taky nemusí sednout nadměrná akčnost filmu. Vše ostatní je však super, super! Postavy jsou velice zajímavé (předevšim pak perfektní Harley!), skvěle uvedené (a to jako fakt skvěle) a jeden těm šmejdům i fandí, vkusný mi přišlo i pouze okrajový obsazení Batmana. Zkrátka správná ujetina, která trochu přiblížila DC k popularitě Marvelovek. Těším se na pokračování. Jo a vraťte mi El Diabla, dík! 8/10 ()

Pklaun 

všechny recenze uživatele

No nenapsal bych v zasade nic moc pozitivniho, cimz bych asi nasral tech zbyvajicich 70% lidi co hodnotilo pozitivně, tak se zdrzim komentare:-))) ()

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo peklo. Rozumiem, že divákom ktorým ku šťastiu stačí, že to je farebné, furt sa tam niečo deje a kde tu padne nejaký trápny vtípek tomu bez problému napália 4*...ale ja teda nie. Neviem čo sa dialo pri strihaní filmu (resp. písani scenáru), ale muselo to byť niečo veľmi nepekné. Príbeh - katastrofa nedávajúca zmysel. Akcia - veľmi neprehľadná. Humor - neexistujúci aj keď pár ľudí sa niekoľkokrát v kine pousmialo, netuším však prečo, mne bolo skôr trápne. Postavy - až na záporáka asi jediná svetlá stránka (Deadshoot bol fajn). Ťažko sa mi to hodnotí, keďže filmu som docela fandil ale sklamanie je obrovské. Už dávno som nevidel film kde scénky ani dialógy na seba miestami vôbec nenadväzovali a z filmu okato chýbali nie že minúty ale desiatky minút (!!!). Proste katastrofa. ()

Lougle 

všechny recenze uživatele

Celkově jsem zklamán... těšíte se na film od první zmínky a nakonec dostanete tohle. Obyčejný padouch bez nějaké větší motivace. Film není ani temný, jak by mohl být, ale ani vtipný. Naprosto nevyužitý potenciál. Štve mě taky ta přístupnost. Will + Margot táhnou celý film. Batman se ve filmu bohužel objeví jen na začátku, což je velká škoda. Joker tam má jen pár scén.. z toho většina byla viděna v traileru. WTF?! Kromě Harley a Deadshota jsou tam všechny postavy tak nějak nevýrazné.. tohle má být týmovka padouchů? Celý film jsem čekal, kdy se to rozjede, kdy mě to nějak překvapí.. spokojenost se nedostavila. DC nemá špatné filmy, ale jako kdyby byly postaveny jen na efekt a na jménech zmíněných komixových postav. Marvel je stále ve vedení a já jen marně čekám, kdy DC konečně využije potenciálu svých postav a natočí pořádný komixový film, který jsme neviděli od dob Temného rytíře. 65% ()

FLVEKK 

všechny recenze uživatele

Irelevantní hodnocení. Skvěle natočený snímek, který je rozjetý už od první minuty a nezastavuje na tempu. Nudit se určitě nebudete, husí kůže vám bude prolítávat celým tělem a budete na film čumět s otevřenou pusou. Sebevražedný oddíl splnil svou povinnost a pro mě se stává jedním z nejlepších akčních filmů tohoto roku a asi i nejlepších akčních (bláznivých) filmů vůbec !! . Příběh je možná trošku jednodušší, předvídatelnější, ale to nikomu vůbec nevadí, protože jste rádi za každé promluvené slovo našich bláznivých ''hrdinů'' a jejich akce, reakce. Will Smith a Margot Robbie to já můžu, oba skvělí. Masakr, morda, nářez. 95% ....... btw. boží soundtrack, prostě boží. ()

Optical 

všechny recenze uživatele

Rád bych viděl i tu druhou verzi střihu a to sice tu, kterou měl na svědomí Ayer. Snad se ho dočkám na Blue-ray. Příběh filmu je velmi prostý. Nicméně s ohledem na čas, který měl David Ayer na sepsání scénáře také omluvitelný. Poprvé na filmovém plátně obživla nejslavnější postava od Bruce Timma a Margot Robbie podala skvělý výkon. Výhrady mám jen k děsnému dabingu. Velká škoda, že za oběť novému střihu padlo tak ohromné množství scén s Jokerem. Tato verze gangstera Jokera nakonec není tak špatná, jak jsem si původně myslel a rozhodně má co do budoucna nabídnout. Suicide Squad je nakonec dobrá akční jízda, která neměla čas mě nudit zbytečnými plky, jako v případě posledního Marvelu. ()

ElFifo 

všechny recenze uživatele

Kromě slaďoučké Harley Quinn celkově nemastné neslané. Harley s Deadshotem hrajou prim a zbytek je tak nějak do počtu. Nadšení - Margot Robbie + Soundtrack. Zklamání - Joel Kinnaman a minimum prostoru pro Jokera. Být to temnější a nesnažit se za každou cenu zalíbit, tak to mohla být pecka, takhle 5/10. ()

Rewisheed 

všechny recenze uživatele

Hrozně zmatené a přelétavé. Jared Leto se zmínil, že natočili tolik materiálu s Jokerem, že by to vystačilo na samostatný film. A to je přesně to, co z tohoto filmu cítím, měli tolik materiálu, že nevěděli co vynechat, co použít, co pozměnit a jak to poskládat. Příběh s PG-13 mi trochu připomína Hancocka, smutné, pár fucks by tomu určitě pomohlo, tohle rozhodnutí (zvlášť po Deadpoolovi) moc nechápu. Z 90% tedy viním lidi v kanclu. Přitom měl celý tento koncept takový potenciál. Warner Bros by se měli vzpamatovat jestli chtějí v této hře DC vs Marvel svůj kus koláče. ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Také, nemastné. Priznám sa, čakal som od toho trošku, trošičku viac. Farby a grafika bola úžasná, všetko do seba pekne zapadalo. Ale ten dej, ten príbeh... to už menej. Najviac ma určite zaujal Will Smith s Margot na čele samozrejme :) a chlapík, ktorý padol ako prvý bol zbytočný a presne som vedel, že to musí takto nejako dopadnúť. Bolo by ich tam priveľa. Vlastne, aj tak ich bolo priveľa. No a vyvrcholenie príliš "nepodarené 3D" aspoň tak to na mňa pôsobilo. Také lepšie tri hviezdičky. Priznám sa, že sa mi začalo trošku driemať v kine. ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Já jakožto člověk zbožňující netopýři universum jsem se na Suicide Squad těšil už od doby, co byl vypuštěn do světa první trailer. A právě pompéznost trailerů je podle mě jedním z důvodů, proč zde u užívatelů databáze získal Suicide Sqaud punc průměrnosti. Ano trailery byly povedené a možná vzbuzovaly očekávání, že takhle epický bude celý film, nicméně tomu tak nebylo. I tak jsem ale s dílem Davida Ayera spokojen a rozhodně nelituji, že jsem ho navštívil v kině, což je projekce kterou jsem využil asi teprve potřetí během pěti let. Pro mě osobně je DC Comics rozhodně schůdnější variantou než Marvel, který mi ke srdci vůbec nepřirostl. #WeLoveMargotRobbie ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Prvý film od DC, na ktorý som sa rozhodol ísť do kina a zároveň sa naň vyložene tešil. Bohužiaľ, nenaplnil očakávania, ale čo je horšie, nevyužil ani vlastný potenciál. Všetko pôsobilo ako narýchlo ušité na kolene (tak to koniec koncov aj bolo) a z celého filmu som si odniesol len pár momentov. Will Smith po rokoch konečne vyzerá, že ho hrať baví a jeho Deadshot je sympatická charakterná postava. Margot Robbie si celý film trhla pre seba (nesťažujem sa), Joker myslím o niečo lepší, ako ten v Nolanovom Batmanovi a ostatné postavy boli len taký komparz. Útočná sila armády záporákov je na záporných hodnotách, logika tak isto, prvoplánový dej na zaplakanie. Zabaviť sa pri tom dalo, dve hodiny utiekli ako voda, ale sprevádzal ich pocit trapnosti za tvorcov, pretože tí ho očividne nemali a pozrime, ako to dopadlo... A ešte aj colu som v kine dostal teplú, sakra... ()

Joke_47 

všechny recenze uživatele

Nadupanej casting, spousta penez, masova reklama... tak proc je to takovej sh*t? Akce nulova, celej film se vlece a priserne nudi, hudba se vubec nehodi, trailery co lakaly na kopec srandy... kdeze? Jedinej, kdo je vtipnej, je stale dokola ta bloncka, ale ke konci uz se i tohle moc opakuje... jo a jared je supr joker, ale jen se tam bohuzel mihne. Nechybi ani willsmithovsky pasaze o rodine a slzach a to ne jednou, dvakrat ani trikrat (vazne by na to mohl uz vzniknout spesl zanr). Proste 123 minut koukas na hodinky a doufas v zazrak, ze nekdo zarve, ozve se vtip nebo ukazou boobies. ee. Nejsem fanda DC a tahle vec me bohuzel nemohla presvedcit. Ale fajn becko, kdyz zrovna nemas do ceho pichnout :-) ()

rEooo 

všechny recenze uživatele

Film vo všeobecnom merítku neposkytne nič extra, nebyť Harley ktorá je perfektná a dávam dve hviezdy za dve blond copiky, a Will Smith to celé drží nad vodou, vidieť že nie je žiadny nováčik, tak by som chcel ďalej vyzdvihnúť tragicky výkon Cari Delevigni ktorá podľa mňa vo filmovej brandži nemá čo robiť, prečo neostane pri modelingu kde jej to ide. Záporná postava je celkovo chabá, žiaden dramatický boj nič. Joker v tých pár scénkach sa nejako nemohol vyjadriť čo je škoda. ()

Pjotr8 

všechny recenze uživatele

Příjemný letní akčňák plný hlášek a skvělých hereckých výkonů, kterým jasně dominují Will Smith a úžasná, sexy Margot Robbie jako Harley Quinn. Letův Joker má výborný potenciál, ale potřebuje více prostoru, nejlépe ve singlovce s Batmanem, ale na to myslím nebudeme dlouho čekat. Jediná slabina filmu mi přišli hlavní zaporáci, ale to nebyla nějaká výraznější překážka. Slušné 4 hvězdičky. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Ne ....prostě Ne....já tady na to čekám, několikrát si libuju v traileru ,říkám si to bude pecka!! a je to pecka , ale do xichtu...a s českým dubingem je to pecka do xichtu s rozmáznutým hovínkem...dobrej film se pozná podle toho že si ho pustíte někdy ještě jednou...u tohodle padílka o tom pochybuju...snad jedině kvůli Hárli....a ten závěr...jak jako sou fšici úplně blbí a nechaj se strčit zpátky do lochu i když jako zachráněj celej world.....WTF!!...no nic du lovit pokémony! bude větší bžunda. ()

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama