Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 1
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Recenze (1 668)

XI-XAO 

všechny recenze uživatele

První hvězda za Margotku, druhá hvězda za hudbu. Třetí hvězdu už nemám za co udělit, snad kdyby dostal Joker více prostoru, což se nestalo. Suma sumárum velké zklamání, protože jsem se na tenhle biják vážně dlouho těšil. Bohužel trailery i celé promo dalece předčili realitu a DC dokázalo pohřbít fajnovou partičku bad-ass týpků něčím nemastným neslaným, co vlastně ani neobsahovalo žádný příběh. Etno čarodějka i její egyptskej brácha mi byli oba totálně volní a celá výprava začala být nezajímavá chvilku po povedené představovačce budoucích členů sebevražedného oddílu na začátku. ()

Anetulicek 

všechny recenze uživatele

Crazy fantasy...ešte o niečo bláznivejšie ako obvykle, ale napriek niektorým nudným a natiahnutým pasážam som sa bavila... hlavne na hláškach, ktoré padali. Tak za 4 *..uvidíme ako to bude pokračovať ()

paradoxman 

všechny recenze uživatele

Příliš roztříštěné na to, aby z toho dostali příběh alespoň úrovně Dark Knight Rises. Béčková taškařice s áčkovým rozpočtem, který místo do scénáře vrazili do efektů... I ten Jaredův Joker nesahá Ledgerovi ani po nehet na palci. ()

janinka123 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn film s trochu nataženým začátkem a ne moc zajímavým příběhem, ale najdou se tam i super momenty. Margot Robbie byla jako Harley Quinn naprosto skvělá. ()

Oggy007 

všechny recenze uživatele

Bohuzel velky zklamani........Nuda, nuda a zase nuda. Od takovyho filmu cekam fakt o 100% vic, hlasky, poradnou akci. Tohle bych odpustil beckovymu pokusu o takovej film, ale ne necemu, co melo predpoklad stat se blckbusterem. Ty 2* jsou jen za Margotku, ktera je stejne jako jeji cokoladovy dvojce k nakousnuti :-) ()

ekzorcist 

všechny recenze uživatele

Po obrovskom hype a vydarenom traileri som čakal veľa, avšak dočkal som sa strašne nesúrodej pozošívanej kraviny. Harley Quinn v lesklých gaťkoch je síce fajn, ale na toto sú špecializované filmy a weby. Nazvať japonku s mečom "Katana"? Vážne? Autor dialógov mal buď 10 rokov alebo celý život počúval len rozhlasové hry a preto cítil potrebu 3x za sebou opisovať, čo sa deje. Je to FILM, my to VIDÍME! A Joker? Jared Leto síce vie v priebehu 3 týždňov schudnúť či pribrať, ale skúšať dať Jokera pár rokov po životnom výkone Heatha Ledgera je rovnaká profesionálna samovražda ako navariť Pohlreichovi rybie prsty a dúfať, že mu to bude chutiť. Reálne boli na filme najlepší záporáci. Na takúto mimozemsko-aztécku chamraď mám slabosť. Inak slabé! ()

lukasmyval 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi to jako by si ve střižně, dali všechny scény z filmu do klobouku a pořádně s ním zatřasli. Natěšenost honem rychle vystřídalo zklamání. Harley a Will delali co mohli, aby z toho udělali aspoň průměr ()

Lukys 

všechny recenze uživatele

Tak...po nedávném průšvihu BvS se stopáží 2h30m se fešní kravaťáci s ulízanýma vlasama rozhodli zkrátit jejich další snímek jen na celé 2h, aby se předešlo obavám z opakování problémů a horší kvality. Nas...t! Kdyby do toho nezasahovali a nechali vše čistě na režisérovi a věřili mu, dostali bychom (s větší pravděpodobností), sice delší, ale určitě lepší nabitý akčňák, než byl poslán do kin. Ve filmu se toho děje zkrátka hodně - dost zvratů, dost bitek, dost mluvení, dost všeho na to, aby se vše narvalo do 2 hodin a bylo vše OK. Celé je to jaksi urychlené a vmáčknuté do této stopáže, že to filmu ubližuje. Spousta postav nedostává dost prostoru na to, aby se nějak předvedli nebo jsme se o nich něco POŘÁDNĚ dozvěděli. Nedostává se jm dostatečné vykreslení a přiblížení k jejich charakteru. Být film o půl hodiny delší, jsem spokojen. Tak jo...postavy. Hlavním tahounem filmu i naší party padouchů je WIll "Deatshot" Smith. Jeho postava zde dostává nejdelší i nejlepší dialogy a na padoufa je i dost simpatickej a chápete proč dělá to co dělá. Mohlo by se to pokládat i za dobrý restart kariéry černouška Willa. Dourou roli v dobrým filmu už potřeboval. Dále :)...Margot Robie alias Harley Quinn ze, které by všichni kluci přešli z uspokojování svých potřeb nad Scarlet Johansson nebo Emou Watson, byla taky super, dost simpatická (na blázna) a dobře jste se u ní bavili. A také jsme se o ní dost dozvěděli. Jo...a taky je sexi. Ostatní postavy jako - El Diablo, Captain Boomerang nebo Killer Croc a další, už tu svého prostoru moc nemají. Nedovíte se o nich nic moc, moc textu tu nemají, párkrát zaskečují nebo zahláškují, ale to je zhola vše. Další mínus za vystřižené a vyškrtnuté scény z filmu. Celá atfosméra na začátku dost baví, seznamujete se s postavami, sledujete jejich život ve vězení a celé by to bylo lepší, kdyby se vše netočilo jen kolem "černošskýho ostrostřelce" a "šílený sexbomby". Názor na nového Jokera? Výborný. V jistém ohledu. Bavil mě, byl přesvědčivý, jeho nové ztvárnění postavy bylo zajímavé a uvěřitelné a na jeho scény jsem se těšil, ale...zase je tu ALE. Pro děj je absolutně zbytečný. Bez něho by se celý příběh doapdl stejně (až na jednu výjimku) a do dění tolik nezasahuje. Doteď nechápu proč ho tam vůbec dávali. Jediné co mě napadá je, že by mohl zvýšit popularotu celého snímku. Ale je naprosto zbytečný, tak proč se snažit? Hudba ve stylu Strážců galaxie je příjemná, originální a zábavná (hodně 80-ky a hity). Příjemné překvapení :) FInální bitka je na můj vkus a moc přehnaná, přeplácaná a plná CGI efektů u, kterých jsem si často říkal...WTF? Záporáka jsem si nakonec neoblíbil. Radši bych v jeho roli viděl zelenovlasého nepředvídatelného blázna (Joker), aspoň by pro film byl užitečný a taky bychom si ho více užili. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Když se na všechny komiksové filmy těšíte na základě dojmu ze série Temného rytíře, tak vás bude čekat jen hluboké zklamání. Nekompletní tucet špinavců nemá žádné charisma a ty výbuchy a války kolem to prostě nezachrání. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Proč se nepodívat na padouchy jako na hrdiny?Funguje to.Je to barevné ,trikově zvládnuté,vtipné.Každá postava má svůj zasloužený prostor,který využije naplno-až tedy na představitele JOKERA ,který je nejslabsí jak charakterově,tak i herecky.(Nejlépe se snad dívá na představitelku Harley Quinn - M.ROBBIE).Film má švih a šťávu.Příběh je trochu slabší a při opakovaném shlédnutí nenadchne. POVEDENÉ!!! ()

Paserak 

všechny recenze uživatele

Inu, musí se trošku člověk zahloubat do titulků aby se dočetl, že na tomhle bojovém klipu má lví podíl Zack Snyder.... Osobně bych byl šťastnější kdyby se do toho pustil sám. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný,asi jediný co to trumfne v debilnosti je Batman vs. Superman. Trochu průměrně z toho vychází akorát Harley Quinn a Deadpool, zbytek sračka. Děj ubohej. Ty dvě hvězdy dávám za velmi pěkný soundtrack a Harleyiny hlášky. ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Po BvS sa štúdio vôbec nepoučilo, opäť zasiahlo do tvorivého procesu viac ako by bolo zdravé a tu máme výsledok. Suicide Squad tak trpí na očividné vystrihnutie množstva materiálu, dôsledkom čoho príbeh v niektorých momentoch jednoducho nedáva zmysel a nedovolí každému charakteru sa naplno rozvinúť. Určitú rolu v tom zohráva aj plytké uchopenie predlohy – postavy chodia kade-tade, no v podstate iba naťahujú čas, než sa dostanú do finálnej konfrontácie. Väčšinu negatív sa tvorcom darí celkom slušne zakrývať cool štylizáciou, podareným humorom, skvelou hudbou a úžasnými kostýmami, čo ale funguje menej s každým ďalším pozretím. Herecké osadenstvo odviedlo prvotriednu prácu, mierne ale vyčnieva Margot Robbie so svojou šialene sexi Harley (odteraz bude v mokrých snoch nejedného mladíka), spolu s Willom Smithom a jeho stvárnením cynického, no sympatického Deadshota. A netreba zabudnúť ani na Jareda Leta, ktorý viac ako dôstojne prevzal žezlo od kráľa (Heath Ledger) a stal sa novým princom (spolu s Jackom Nicholsonom). Jeho Joker je geniálny vlastným unikátnym spôsobom a rýchlo sa dostane pod kožu (preto nechápem kritiku na jeho výkon). O koľko zaujímavejší film by to bol, ak by ako hlavný záporák figuroval on a nie nejaká tuctová digitálna bosorka, kontrolujúca armádu ešte tuctovejších digitálnych kreatúr. DC opäť nenaplnilo potenciál, no pre fanúšikov ide o zárez, ktorý si nemôžu nechať ujsť. ()

SuperXero 

všechny recenze uživatele

Oddychové, zábavné sledovanie nebezpečných väzňov so superschopnosťami ťahajúc za jeden koniec. Dej filmu ale, si myslím, v tomto snímku hrá sekundárnu úlohu. Snímok disponuje hlavne slušnou grafikou, kostýmami, zábavnými momentami a akciou. Oceňujem perfektné dotiahnutie postáv Jokera a Harley Quinn do dokonalosti. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Margot Robbie je sexy, Margot Robbie je sexy... a dál? Možná dobrá akce, to jo, ale zase ne celej film... Jo a Margot Robbie je... ()

Trinculo odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se všichni na začátku rozhodli spáchat sebevraždu, tak by to bylo mnohem lepší. Bylo to něco v tom stylu, tady máme vcelku dobrý ansámbl zajímavých figur a ty, nenecháme dělat během filmu uplné nic. Tak jo. A jak nic nedělali, nic nezkazili. ()

tyzmrde 

všechny recenze uživatele

vadí mi že Batman a Joker se objevili jen na chvíli a že Joker nezabil víc lidí. Chtěl bych aby tam bylo trochu více humoru. Nejlepší akční scéna je jak Squad v Midway City kde se poprvé seznamují se záporaky filmu. Chtěl jsem víc prostoru pro sexy samurajku a Bumeranga. A taky mohl zemřít Killer Crock ten se mi nelíbil a do dalšího filmu ho asi nepotřebuji. A taky by to chtělo o 10 minut kratší stopáž ()

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama