Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 8
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Recenze (1 668)

anagi609 

všechny recenze uživatele

Polovičná komédia a polovičná prechádzka zničeným mestom. Vážne, asi 50% filmu tvorí prechádzka po meste a rozhovory postáv medzi sebou. Dej filmu sa začína taktiež predstavovačkou a náhlym vpádom záporáka do deja. Potom film ponuka už len rozhovory a chodiacu karikatúru Heatha Ledgera. Film mi skôr pripadal akoby budoval na hláškach Harley a v poslednom rade až na deji. V záverečnom final fighte sa ale dejová linka na chvíľu otvorí a jediné tajomstvo, ktoré film vytvoril je odhalené ale hneď aj zmetené zo stola a už viac sa s ním nestretneme (El diablo) 56% ()

Ladunkaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji komixy a Willa Smithe, ale tohle bylo úplně mimo. Na počátku stojí "problém", který má vyřešit banda kriminálníků se "zvláštními" schopnostmi. A pak se začínají představovat. Že to bude trvat skoro půlku filmu jsem fakt nečekala. Každý takový film je plný toho jak je každá postava naprosto "drsná a hustá" a ani zde to nebylo jinak.. a zrovna při té spoustě postav toho bylo až moc.. Před koncem (finální battle) jsem usnula (to se mi snad nikdy nestalo mimo dokumentu o vesmíru).. ()

gu-staff 

všechny recenze uživatele

Starej Kovář by se na to už měl vykakat. Jeho nejlepší roli (Fresh Prince) si už pomalu pamatuju jen já, a od tý doby to jde jen dolu (kromě Štěstí na dosah, tam jsem si poplakal). Margotka má pjégo hadry, obzvlášť oblast mezi bedry a koleny přitahovala moje oči jak chlast Zemana. Ale jinak....a ještě ke všemu se rozpadli ti Chinaski... ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Za zoufalý začátek (kromě chvil, kdy se tam mihl flash a batman a zmínili supermana) a naprosto zmršený konec musím hodnotit tak mizerně. Přitom v jistou chvíli někde za prostředkem to vypadalo i nadějně. Nicméně bylo to i celkově strašně béčkové až céčkové nebo déčkové, infantilní, dramaturgicky a příběhově naprosto nezvládnuté. Prostě Daredevil 2 včetně efleka (ačkoli ten tam byl tentokrát jedním ze světlých momentů - což je samo o sobě dost smutné). ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

Prvýkrát som to videl v kine a padlo mi to vhod, film som si užil a bol som očarený z Margot Robbie. Po druhom zhliadnutí však prišlo vytriezvenie a z pôvodnych 4 hviezd uberám na 3..a aj to len vďaka tomu, že Margot aj po druhýkrát očarila rovnako. V skratke sa jedná o vysokorozpočtovú komiksovku na jedno pozretie, pretože pri druhom som sa príliš často prichytil ako nechápavo krútim hlavou v štýle wtf? Radí sa tu do popredia štýl na úkor kvality príbehu a nejakého hlbšieho významu či emócií. 5/10 ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Mne to nesadlo. Ešte úvod je fajn (predstavovanie nových hrdinov je cool) ale k záveru je zo všetkého poriadny guláš bez výraznej akcie či momentov. Najlepšou postavou je jednoznačne Margot. Od Ayera som očakával viac, ale podľa všetkého do procesu zasahovalo výrazne štúdio... ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Málo filmů napoprvé dokážu nedokoukat, tady se mi to povedlo... a přitom ti hrdinové jsou ve svý podstatě cool... až na v tohle ztvárnění trapného a špatně přehrávaného Jokera... ten film je vážně kravina i ve svym žánru a to je co říct... bohužel... :oT ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nebyla takhle zklamaná. Byla jsem hrozně zvědavá na postavy a hlavně na Harley Quinn. A vlastně vůbec na všechno, co tam vymyslí. Jenže pokud už předloha stála za prd, tak se není čemu divit. Možná v komiksové podobě to ale vyzní jinak, netuším, nečetla jsem. Ale filmový scénář se moc nepovedl. Záporačka není dost záporná a odpudivá. Spíš mě ta modelka s mrožím obočím iritovala a ta postava byla taková nijaká, vyumělkovaná. Členové našeho kriminálního komanda byla sbírka loserů. To mě mrzelo nejvíc. Nebyli to žádní velcí vrahouni, spíš jen zlobiví ne zrovna vzorní občané. Navíc nechápu to označení metalidi, když někteří z nich byli normální, jen prostě třeba uměli zacházet s bumerangem nebo šavlí... to z nich ale nedělá nic extra. "Hostování" Batmana tu bylo spíš jen jako tahák, aby film vypadal nadupaněji. Bohužel to mělo opačný efekt. Spousta postav a žádná nebyla dotažená. Dalším smutným bodem byl Joker. Jereda Leto mám jako zpěváka ráda a uznávám, že jako herec se chová jako naprostý profesionál a je schopný kvůli své roli naprosto měnit svůj zevnějšek. Ale ač se tady snažil, co mu síly stačily, tak byl málo démonický, málo psychopat. Na Heatha Ledgera nikdo nemá, jeho Joker byl ikonický. Stejně tak od jeho přítelkyně Harley jsem čekala mnohem víc a ne jen, že to bude lehce šílená bývalá doktorka se sexy zadečkem. To záporačku neudělá. Jediné, co můžu opravdu s čistým svědomím kladně ohodnotit je hudba. Soundtrack byl bombastický. Ale jinak to byla jedna velká bublina. ()

Standey 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba. Přestože to celé stálo na Margotce, Wilíkovi a soundtracku, tak to splnilo přesně to, co se od komixu očekává. A Jared byl bezkonkurenčně nejlepší Joker, jaký se dosud na plátnech objevil. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je fakt drsný... Ale v maximálnej absurdnosti všetkého, čo sa dá na obraze vidieť. Napriek tomu veľmi dobre tvorcovia spracovali postavy Harvey Queen a Jokera na ktorých má bavilo pozerať sa a film mal peknú dinamiku a slapal od začiatku až do konca. Bol plný efektov, farieb a bizarnisti. Oddychovka, ktorá neublíži, ale nezanecha ani hlbší dojem. Rozhodne nemám vnútorný pocit pozrieť si to znova. Tento film spadá do kategórie "na zabitie času". Škoda, že sa vyhadzujú peniaze za takéto prvoplanove snímky na oko, ale biznis nepusti. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

je pomatenost oslavovat padouchy, pokud to neděláte jste ještě ok. kdo by rád ulítlé scífko, no tak proč ne. *tady jde vidět, že zlo, který uděláte nemůžete vzít už zpět, tak hodně přemýšlej, než tě sežere. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Suicide Squad tahá hlavně Margot Robbie v roli Harley Quinn a zbytek je takový řekněme zbytečný. Postavy jsou sice fajn, ale chybí jim jakýsi příběh nebo prostor, aby diváka mohli zaujmout. Jokera zde teda moc nemusím a celkově se mi moc nelíbí, co s ním zde udělali. Celkově se jedná o nadprůměrný film s povedeným soundtrackem. 6/10 ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Tolik promrhaných peněz a talentu (Leto a božská Robbie) na pobavení pubescentního osazenstva, s drobky popcornu na kalhotech a výstřihu plavovlásek věnujícím se hormonální erupci. Skálovitá gorila je naprosto zbytečná, nekoherentnost postav v boji je až zarážející, stupidní protivníci neomluvitelní. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Boj dobra a zla= hvězda. Margot Robbie = hvězda. Jinak nuda. Hvězda za triky. Vhodně pro děti do 12 do 12,5. (možná 13). ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Predstavujici se banda uchylaku v uvodu navnazuje na hodne neotrelou jizdu, v ktere se budou nejspis vrazdit kralicci a krev potece z obrazovky. Bohuzel - ani jedno, ani druhe. Mame tu jen sympatickou sestavu antihrdinu, co se proti vlastni vuli pusti do boje s digitalni carodejnici a jejimi smesne digitalnimi poskoky. Takze zadni kralici a zadna krev. Film je tedy vhodny i pro mladsi sourozence, co prave dokoukali serii Mimoni. ()

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama