Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 3
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Recenze (1 669)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Lendak 

všechny recenze uživatele

Kebyže toto číta nejaký abstinent, čo chce vedieť, aké to je, keď má človek v sebe toľko alkoholu, že by zabil troch vorvaňov, pozri si toto. ()

gpx 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to prostřihalo, někteří herci přeobsadili a trochu upravil scénář, mohlo by to být celkem dobrý. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

No, musím říct, že tohle bylo i o něco lepší než Muž z oceli. Tahle komiksovka byla celkem solidní a já si ji užil od začátku do konce. Bylo to solidní co se týče, herců, postav a děje. No a záporačka kterou ztvárnila moje oblíbená Čára Delevigne byla taková nezajímavá, ale Cara hrát umí, takže zahrála i tohle dobře. Chemie mezi sebevražedným oddílem je zajímavá a celkem solidní. Joker v podání Jareda Leta byl taky celkem solidní, ale tolik prostoru zase neměl. Šílená Harley Quinn v podání Margot Robbie byla skvělá a taky celkem sexy. Deadshot v podání skvělého Willa Smithe byl taky celkem solidní a jeho roli jsem si celkem oblíbil. No a pak je tak ten zbytek, který taky stál za to. Dokonce se zde objeví i Scott Eastwood znám pro svou roli v Rychle a zběsile nebo David Harbour, který je znám pro svou roli ze Stranger Things nebo Santy ze Šílené noci. No tenhle film je nasáklý skvělými herci a to mi hodně sedlo. No tak mě celkem zajímají další filmy právě od DCEU. No a na ten Jaredův smích jen tak brzo nezapomenu. 8/10 Někteří na to hází špínu, někteří to zavrhli do sedmi pekel, ale mě to sedlo! ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Priemerný akčný film. Príbeh priam b-čkový, keď hlavným nebezpečenstvom sa stane vypustená zaklínačka, teda to čo malo slúžiť na ochranu. Herecké výkony slabé. Najlepšie je na tom zrejme Harley Quinn aj to nie vždy a Joker je skôr smiešny panák ako monštrum. Monštrá sú len také nebezpečné ako sa práve hodí. Niekedy ich nezabije sústredená paľba a inokedy stačí dobre mierená rana nožom. ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

Trochu nerád musím priznať, že toto je rozčarovaním. Zaujímavý potenciál vo forme atraktívneho vizuálu a neokukaných postáv je poctivo zadupaný do zeme a výsledkom je len sterilný a cez šablónu natočený komixový film. Síce niektoré momenty stoja za sústredenú pozornosť (Harley Quinn), iné zaujmú okamžite aby vás následne nepresvedčili (Joker). Chválený soundtrack je pre mňa len obohraná odtrhovačka, vytvorená po vzore Guardians Of Galaxy. Len priemer za tri hviezdy. ()

ondra.p 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční jízda, pár epic momentů, hodně slowmotinů, charismatické postavy. Ale taky shitovej slowmotion, strašně moc děravej scénář a nepřesvědčivý herecký výkony některých jedinců. Kontroverzní Joker Jareda Leta se mi tu líbil. Scéna s vrtulníkem byla opravdu killing joke. I tak si nemyslím, že tímto filmem je vhodné odpálit DC vesmír. Začíná tu být trochu přetýmováno DC hrdiny. Rád se na tuhle popkornovku podívám, ale žádný zázrak filmařství se tu nekoná. 55% ()

Luciaaas2 

všechny recenze uživatele

Pecka film, konečně se DC probralo a natočilo skvělou komiksovku, sice děj pokulhává a záporák nemastnej, film vás pohltí, strhne vás akcí, hláškami, soudtrackem a 3D super. Přeceňovaný Marvel má spoustu filmu bez děje a stále se opakující děj. DC je tvrdší, temnější a to nám svědčí, než běhající pestrobarevné pastelky od Marvelu ()

JackKadlo 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Nic extra jsem od toho nečekal, ale nezajímavé postavy (kromě Harley a ohniváka, ti byli super), stupidní děj, zapomenutelné dialogy a prakticky žádná scéna, ze které bych si sednul na prdel, z toho spíš dělají pilotní díl k nějakému seriálu, než cokoliv jiného. Na seriál bych se podíval, na tohle už znovu ne. Co mě ale nejvíc štvalo bylo, když se ti padouši neustále ptali, kdy už ta mise skončí. Tož kurňa, celý film byla jedna jediná mise, která trvala cca 3 hodiny. To jako byl vtip? A Joker měl sice něco do sebe, ale to jsme se opravdu měli bát sušinky s rovnátkama? Celkově musím říct, že jsem se víc bavil u Krotitelů duchů, což byla teda superultramega chujovina, ale aspoň to byla zábava. ()

Werrona 

všechny recenze uživatele

Překvapivě fungující směska humoru a akce. Výjimečně jsem se i bavila u filmu, na který jsem vyrazila s dětma. ()

Harroc 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaný. Podle trailerů a plakátu jsem čekal šílenou akci, ale studio se z toho snažilo udělat něco hlubokého (minulost postav jaký jsou chudinky až vám z toho slza ukápne). Ze záporňákům jsem měl spíše pocit, že to jsou spíše nepochopení hrdinové. Studio podle mě mířilo špatným směrem a radši z toho měli udělat trochu toho Deadpoola. To by film trochu oživilo. ()

vladi3 

všechny recenze uživatele

Mozny spoiler: Cakala som viac... hlavni hrdinovia "zli bojovnici za dobro" mi uplne sadli. Hlavne z Margot som nevedela spustit oci.... ale zlordi na cele s Carou a jej pocitacovo vytvorenym bratom??? Wtf??? To bol vrchol dementnosti, ked niekto napisal scenar ako toto. Tiez som cakala viac Jokera a ako sa ukazalo on tam bol len tak povedla... ()

xkcd 

všechny recenze uživatele

Bohužel další film, ve kterém super efekty a cool postavy nedokázaly pomoci chabému a často i nelogickému ději. ()

jimmyjane 

všechny recenze uživatele

Hvězdička dolů za Jokera, protože to byl největší výsměch. Přeceňovaný multiumělec Jared Leto hraje přibližně stejně dobře (rozuměj špatně) jako ženská reinkarnace Brežněva Cara Delevingne. ()

Alleachim 

všechny recenze uživatele

Strhující tempo, vtipné hlášky, charismatické osobnosti mezi hlavními protagonisty, výborná akce, výborné efekty... Nicméně vzít jako hlavní záporačku ne-herečku bylo jednou z největších chyb tohohle filmu. Cara Delevingne je prostě cokoliv jen ne schopná věrohodně zahrát jakoukoli emoci. ()

Sobolisk 

všechny recenze uživatele

Platit za 3D je zbytečné, místo Suicide Squad se to možná mělo jmenovat Deadshot a naprosto podělali vztah Jokera a Harley ale dost bylo záporů...Jako huge fan DC mám možná trochu zkreslené hodnocení ale za mě 4,5/5*. Postavy až na zmíněný vztah relativně odpovídají předlohám, hlavně Harley. Jared Leto nezklamal, ač jsem z toho měl obavy a přiblížil se Jokerovi z The killing joke.Soundtrack je super. A konečně někomu došlo že není nutné cpát titulky na střed plátna a uhýbání do stran obrazu není na obtíž ale je to +. *Spoiler: Potitulková scéna je snad i zbytečná když je venku trailer na JLA. ()

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama