Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 3
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Recenze (1 669)

mykey77 

všechny recenze uživatele

OK, pozriet sa to dalo, ale najviac dvakrat. Harley by mala mat solo. A Joker zbytocny a zly. Mal to byt ten isty Joker ktory nici zivot Batmanovi? ()

mishulkaa 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za Harley, která jediná hrála roli uvěřitelně a byla mi sympatická. Kdyby zbytek téhle squad v půlce filmu umřel, bylo by mi to jedno - ani jedna postava kromě Harley si mě nedokázala připoutat a získat mé sympatie. Děj filmu byl totálně nelogický a "divný", nepochopila jsem původní motivaci vzniku jejich skupiny, nepochopila jsem proč je tak najednou bez jakéhokoliv předchozího tréninku poslali do akce, a proti komu vlastně. Prostě se najednou zničeho nic objevili uprostřed prázdného města a bojovali proti jakýmsi obludám. Největší WTF pak pro mě byla ta samurajka, ta mi tam vyloženě vadila a přála jsem jí co nejrychlejší smrt. Možná mám takový dojem kvůli kocovině, ve které jsem se na film dívala, třeba to vlastně byl super film? Ale spíš asi ne.. Škoda, měla jsem od filmu hodně vysoké očekávání. ()

agiba 

všechny recenze uživatele

Někde je něco špatně, když člověka místo hlavního příběhu a postav baví bokovka, tedy Joker. Chci ho víc a víc. A Marion. Nejlépe film celej o nich, ať zapomenu na tuto hrůzu!!! Tri hvězdy jen kvůli těm dvěma, jinak to bylo takový nějaký plitký, plochy a rychlý... ()

JasiraEk 

všechny recenze uživatele

Film mě mile překvapil, v rámci daného žánru jde o vcelku povedený kousek, kterému dávám 65%. Námět je zajímavý, zasloužil by si trochu propracovanější příběh, větší prostor pro jednotlivé postavy (některé postavy jsou zde tak trochu navíc) a méně patosu (který je ovšem běžnou součástí těchto filmů), přesto film vřele doporučuji ke shlédnutí. ()

shagisson 

všechny recenze uživatele

Bože, co to jako má být? Naprosto inkoherentní směsice ničeho. Zklamání letošního roku, více se mi ani nechce psát a budu brečet. Nebýt Jokera a Margotky, tak jde do odpadu. ()

Hyenodhon 

všechny recenze uživatele

Tři důvody film shlédnout - Harley Quin, Harley Quin a ...překvapivě Harley Quin. Nebýt jí, tak by se jednalo o jednu z nejhorších komiksových adaptací, ale kdykoli se na plátně objeví Margot Robii, tak se vše na chvíli zase rozběhne. Jinak není moc co chválit odfláknutý děj, slabomyslná zápletka, nudní příšeráci, nepovedenéý interiéry, kde skupinka tak nějak bezcílně se šine v před...Skupina záporáků, která je samozřejmě veskrze kladná ....Brrrr...Ale potom zase Harley v duetu s Jokerem a hned je veseleji... ()

LikamCz 

všechny recenze uživatele

Dobrá týmovka ktera se po velmi dobrém úvodu všech postav rozjede a už se nazastaví. Někomu by mohl vadit jednoduchý příběh a slabší hlavní zaporak ( zvlášť když DC má spoustu skvělých charakteru ) Jinak obsazení je zvoleno dobře nejvíce Will Smith jako Deadshot a Margot Robbie jako Harley Quinn, Jedna věc mi ale na filmu vadila a to byl nepovedený edit, některé věci z traileru ve filmu nebyli nebo byli velice podivně sestříhané to ale dobře nahrazuje prodloužená verze kterou doporučuji více než kinoverzi filmu. Za mě celkove dobrá podívaná Prodloužená verze: --3,5/5-- ()

Magnomous 

všechny recenze uživatele

Davam o hviezdicku naviac za vyber hercov. Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto,... Vyborny vyber. Inak naozaj priemerny film, so slusnym, ale premarnenym potencialom. ()

Pitman.tom 

všechny recenze uživatele

po přeakčněném Supermanovi a nekonečně nudném Batmanovi je tohle opravdu povedené. no ale že by to byla úplná prda to se říct taky nedá. Slabší 4 za odpornou Margotku :) ()

SHERLOCK5443 

všechny recenze uživatele

No nič no. Trailery boli také že vás nadchnú a potom...puff...Prehypovaná Margot Robbie a snažiaci sa Jared Leto + otravná Cara Delevingne. Ale potešili ma scény s Batmanom aspoň to pridalo filmu trochu toho bad ass nádychu. Fakt premrhaná šanca. Aspoň ten soundtrack bol dobrý. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Film na jedno slušný zkouknutí a smazat. Neuvěřitelná sebranka toho nejhoršího, co se podařilo v nejtemnějších zákoutích věznic sebrat, nehorázná suma prachů za efekty, ale příběh děravej jako cedník. Celé strašně divné. ()

Marcey199 

všechny recenze uživatele

On to není špatný film. Postavy jsou fajn a zajímavé samy o sobě. ALE kde není děj, tak to ne zachrání ani božská Harley Quinn. Spousta záběrů byla tak nějak beze smyslu, vycpávkových. Bavila jsem se dobře, ale na konci zbylo takové to "meh, o čem o vlastně bylo?" P.S. Prosím, nenechávejte Caru Delevingne hrát. Moc prosím. ()

smajki 

všechny recenze uživatele

Za mně osobně dost velké zklamání. Námět mi přišel hodně povedený a zajímavý a těšil jsem se na poněkud temnější skupinku super(hrdinů)padouchů s velkou dávkou vtipu, ale k takovému Deadpoolovi se snímek ani nepřiblížil. Kromě Willa Smitha, který je jako jedniný z hlavních protagonistů kvalitní herec, a který občas potěšil i vtipnou hláškou, stáli ostatní za houby. Na Margot bylo tedy sice parádní pokoukání, ale toť vše. Ostatní protagonisté (snad kromě Jokera) bez charismatu a zbyteční.Jen Diablo potěšil svou hustou proměnou (mimochodem jako by z oka vypadl Kotalu Khanovi z Mortal Combat). A tahleta podivná skupinka celou dobu nahání jakousi starodávnou čarodějku, která proměňuje vojáky v chodící hromady výkalů a otvírá si jakýsi blíže nevysvětlený portál někam. A to vše, zatímco její robotickej brácha soupeří s Mr. Fantastickem o titul "Nejdelší natahovač údů". Nene, Marvel (i když i on už měl slabší chvilky) je prostě jinde. ()

ondra1510 

všechny recenze uživatele

nevím přijde mi že se celý film nic moc neděje...nebo možná děje ale mě to hrozně nudilo a ani megavychvalovaná Harley Quinn mě nepřišla tak úžasná (ale nejlepší postava filmu to je)...prostě pokud znáte komiksy tak si to pusťte a udělějte si svůj názor...a ti co komiksy neznají a o těch postavách nic moc nevědí tak se na ten film vykašlete a věnujte čas něčemu lepšímu :) ()

danodo 

všechny recenze uživatele

5/10 Tento film je pre mňa zaujímavým úkazom a to z dôvodu zjavného zatemnenia mysle po prvom pozretí v kine. Inak si totiž neviem vysvetliť ako som tomu mohol po premiére dať 85%. Treba podotknúť, že druhý krát som si pozrel už extended verziu, ktorá je bohatšia o pár nezmyselných a hlavne zbytočných scén. Je možné, že práve vďaka tomu mi tentokrát film prišiel šialene zdĺhavý. Príbeh sa nie a nie naštartovať, hlavne keď prvú tretinu filmu tvorí predstavovanie viac či menej zaujímavých postáv. To by ešte obstálo ak by to bol pilot k seriálu, čo istým spôsobom aj je a určite to je aj plán filmového DC vesmíru, ale problém je, že to na tak malej ploche nedokáže zaujať. Síce sa to snažia zakryť podareným soundtrackom, ale práve po tomto zhliadnutí mi došlo ako jednotlivé scény nedržia pokope a po hodine mi už začala liezť na nervy neskutočná rozvláčnosť, po dvoch tretinách som to už začal riešiť rýchloposuvom a keďže celé finále s otrasným digizáporákom ma nebavilo ani v kine, tak teraz som to štvrť hodinu pred koncom už musel znechutený vypnúť. Ak by som to mal nejako zhrnúť, tak v tomto filme nefunguje vôbec nič, aspoň nie tak ako by malo. Od celého konceptu pseudozáporákov vybraných pre boj proti hrozbám o sile Supermana (na Harley Quinn sa síce dobre pozerá, ale s tou svojou basebalkou by bola proti Supermanovi na smiech), cez ich motiváciu, až po tých údajne skutočných záporákov a ich motiváciu - ľudia nás prestali uctievať tak ich zničme - potom nás už nebude mať kto uctievať. A to ani nehovorím o tom, že minimálne polovica jednotky samovrahov je jednoducho nezaujímavá a relatívne slabá proti nadprirodzenej hrozbe (obzvlášť taký Slipknot je teda na smiech). Hlavným pozitívom filmu je jednoznačne postava Deadshota a Harley Quinn, problém ale je že po tomto filme im už ich postavenie záporákov uverí už len málokto. Poznámka - pôvodne videné v kine v 2D verzii s titulkami. ()

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama