Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 2
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Recenze (1 669)

Blind307 odpad!

všechny recenze uživatele

...nuž ak sa v mojom prípade objaví kombinácia komiksu, sci-fi, komédie a fantasy tak prichádza na rad skepsa...príbeh a dejová línia je katastrofa a postavy plávajú na povrchu (najmä ujo s bumerangom, kitana či el crocodilo ...pár polovtipných heftov to nezachráni...pozitívne hodnotím akurát kreatívne krátery výbuchov objektov...inak nič...že sa na toto nechal WS nahovoriť je mi záhadou... ()

MakiMaki 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem byla opravdu zvědavá a musím říct, že jsem se na něj i těšila. Skvělé herecké obsazení, soundtrack k filmu byl výborný a trailery mně opravdu navnadili. No, ale film samotný mě zklamal. Výkony herců samotných byli opravdu výborné, až tedy na Violu Davis, která mě v tom to filmu opravdu „štvala". Její postava byla protivná a nesympatická. Děj filmu měl opravdu skvělý námět, ale přišlo mi, že byl zbytečně málo propracovaný a některá témata (scény) nedokončené nebo režisér filmu nedostal tolik prostoru což je škoda. ()

MatoVMartin 

všechny recenze uživatele

Pre boha prečo?! Takže keď spravíte reklamu na film kde hrá Will Smith, joker, a banda "super padouchov"... Už existuje film kde je joker ako hlavný "ten zlý", tak je urážka spraviť film kde nehrá alebo hrá len druhé husle alebo teda sa delí o dôležitosť s inými na rovnakej úrovni. Pri takto spravenom komerčnom prepadáku by som zakázal robiť filmy za cielom "za každú cenu zarobiť"! Smith je vždy a všade dobrý, hentá prepnutá zmalovaná šialená trubka čo ukradne kabelku z výkladu je sem tam vtipná ale film neni úplne v ničom výnimočný a ani dej a pointa neni dobrá, ktorá samozrejme odchádza jakmile robíte film s maximálne komerčným cielom. Videl som dokonca komentár kde sa snažil niekto zreklamovať výkon Jokera a napísal fejkový komentár od UŽ VTEDY ZOSNULÉHO Heatha Ledgera, že "Výkon Jareda v roli Jokera bol super, naozaj sa do nej vcítil"... tak toto je naozaj velký humus! Heath v Temnom rytierovi, to bol Joker a nikto pred ním a po ňom nikdy joker nebude! Som nasraný a zakázal by som točiť Jokera po Temnom rytierovi a nieto ešte si brať Heatha do huby. Takže film kde vláda pozbiera najhoších týpkov, vrahov a pod. aby zachránili snáď aj celý svet, nakoniec sa dozvedia že bojujú proti nadprirodzeným javom... nápad neni tak zlý aj keď takýchto už pár existuje, no... NIE neni to vobec dobre spravené. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Po Watchmenech asi nejlepší komiksový film. Banda supersráčů je sice lepší, než banda superhrdinů, ale dělat z nich tucet špinavců mi přijde trochu úchylný. Ale řekněme, že s Harley Quinn bych vyrazil na drink. A Joker? Bohajeho, kdyby v Temném rytíři bylo podobný individuum, tak ten film dosahuje sračkovitosti Batmana ze šedesátek. ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Deadshot a Harley Q. výborní... zbytek spíš podprůměr. Joker docela bavil ovšem pro mě je top klasický Joker z komiksu (nic proti Letovi,je to oblíbený herec,ale tento nafintěný styl mi moc nesedl).Záporačka měla teda větší potenciál... Začátek vypadal slušně,ale konec úplně zabil... Jsem zvědavý na další sólovky Deadshota a Harley (ta se vážně povedla) a hlavně druhý díl SS, kde se poprvé objeví Black Adam v podání The Rocka,takže to vypadá na solidní řežbu pokud to zase celé nepřekopou...uvidíme ()

Martinesis 

všechny recenze uživatele

Představení všech členů a soundtrack jsou perfektní a donutí vás se těšit na další části filmu. Jasně Willovi to střílí a Margotka je hned na druhém místě sexy lepých komiksových děv hned za Natašou a Dianovou, které svádí na prvním místě boj v neuvěřitelných pozicích (bojových samozřejmě), ale co pak? Tohle je film o bandě padouchů, grázlů, ztracených existencích, kteří jsou nasazeni pro úkoly, kde se počítá s tím, že umřou. TAKŽE se ptám, kde je padouch, pokud jím není ta snědá paní, ze které jediné šel strach a HLAVNĚ naše badass partička řeší svoje důvody a chtějí nám ukázat, že vlastně nejsou tak zlí a přestože se znají chvíli, tak už zde máme tvoření rodinné atmosféry, jako really? Ve světle deadpoola, který šel za hranu a fungovalo to, zde DC promarnili obrovskou šanci. ()

Fiffty 

všechny recenze uživatele

Nechýbalo veľa a mohol z toho byť naozaj super film. Aj keď som sa pri filme dobre bavil boli tam isté veci, ktoré mi kazili celkový dojem. Začal by som záporakom, ktorý bol zbytočne predigitalizovaný, ale u DCEU je to už viac menej zvyk. Niektoré postavy boli nevýrazné a povedal by som, že možno aj zbytočné. Veľká škoda, že Joker dostal malo priestoru pretože toho veľa neukázal a ani ma veľmi neoslovil. Naopak veľkým plusom sú pre mňa postavy Harley, Deadshota a Diabla, ktorí ma zaujímali asi najviac a vo väčšine scén na seba strhávali pozornosť. Ostatné postavy nezaujímavé a nudné. Ak by sa viac popracovalo s postavami a najmä so záporakom, tak by to bola skvelá komiksová jazda, ale verím, že sa dočkáme lepšej druhej časti. ()

k2600s 

všechny recenze uživatele

V podstatě zbytečný film. Jediný koukatelny byl Wilda Smith a pro leštiče ebenu ta blonďatá fetka. Jinak trapnost. Největší zklamání v tomhle přehledu trestanců je ovšem pedofilní zloděj s uchilkou na jednorozce, který neumí vůbec nic a v celém filmu je jen do počtu. Smith to prostě celé táhne a kdyby tam nebyl tak bych tomu dal i odpadové hodnocení. ()

megacik 

všechny recenze uživatele

V strede filmu som už nevedel, kto je kto, preto som to ani nedopozeral. To bol taký maglajz všetkého možného z fantasy..... ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Za mě to byla super oddechovka.Taková akční komedie u které se moc nepřemýšlí a jen se zírá.Všichni herci byli sympaťáci a děj příjemě odsípal.Jediné co mi trochu vadilo bylo to že Joker Jareda Leta nedostal větší prostor a objevil se jen ve flashbacích a v pár scénách,ale doufám že to ve dvojce napraví.Jinak dám 80%.Asi bych dal více kdyby můj mozek nepřestával vnímat děj pokaždé co se objeví sexy zadek Margot Robbie :D ()

PRASÁK 

všechny recenze uživatele

Ve středu 10. srpna 2016 jsme podnikli sebevražednej útok na plzeňský multikino CineStar a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Je to prostě totální úlet!!! A nedávno jsem se na tuhle akční podívanou koukal z DVD. Ve filmu vystupuje několik šílenejch postav. Samotnej tým tvoří: Deadshot (herec Will Smith), Harley Quinn (herečka Margot Robbie), Captain Boomerang (herec Jai Courtney), El Diablo (herec Jay Hernandez), Killer Croc (herec Adewale Akinnuoye-Agbaje) a Katana (herečka Karen Fukuhara). Dále to jsou: excentrickej psychopat The Joker (herec Jared Leto), představitelka vlády Amanda Waller (herečka Viola Davis), jenž sebevražednýmu oddílu dává rozkazy, a zástupce armády Rick Flag (herec Joel Kinnaman), kterej samotnej sebevražednej oddíl vede do akcí. A jaký akce to jsou?? Tak na to se musíte sami kouknout. Film režíroval americkej režisér David Ayer, kterej dosud do světový kinematografie přispěl snímky jako: Drsný časy, Street Kings, Patrola, Železná srdce nebo Sabotáž. Snímek „Sebevražedný oddíl” stál studio Warner Bros. Pictures 175 miliónů americkejch dolarů a zatím vydělal přes 747 miliónů dolarů. ()

iggy_pop 

všechny recenze uživatele

Partia super zločincov bez super schopností, v príbehu, ktorý chcel byť niečím, čím nie je a zostáva len sériou epizód s kolísavou kvalitou a rozpačitým finále. Jared a Margot sú zrejme jediní, kto zanechal výraznejší dojem. Holt, Ayer je lepší scenárista ako režisér. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Nevydařené! Herci jsou zarážející... nejhorší je Joker. Většina postav je špatně obsazena a k tomu ty jejich hlášky. Příběh téměř neexistuje a postrádá smysl. Je to jako z pera dvanáctiletého dítěte. >:( (viděno s dabingem) ()

panfilmu 

všechny recenze uživatele

I když je to starší počin, tak jsem se dostal k hodnocení až teď. Tento snímek jsem dlouho ignoroval s vizí, že je to veliká SRAČKA, ale dcera mé přítelkyně byla uvitržení a říkala, že je to výborný snímek. A že když jsem ten fanda fantasi a scifi, měl bych to vidět. A tak jsem se tedy odhodlal. A co jsem nezjistil v prvních pár vteřinách tohoto skvostu. JE TO SRAČKA. od začátku do konce. Asi určitě to nejhorší co jsem měl tu smůlu vidět, pochopil jsem dvě věci, první, že můj instinkt je správný a že já se opravdu neměl dívat. Druhá věc, to že dcera mé přítelkyně je vemeno a nemá žádný filmový vkus ani cit. Slaboduchost příběhu tohoto tupého snímku, mě až zarazila, vůbec jsem nepochopil proč to vzniklo, byl to obrovsky slabí děj a díky tomu byli i akční scény úplně trapné. Nedokážu najít nic co bych vyzdvihl a i plejáda slavných herců co tam hraje, spíše podtrhuje ubohost tohoto slabého, podprůměrného snímku. Smith, Letho, Affleck, tak to jsou u mě dobří herci, které mám docela rád, ale tady se utnuli. Margot robbie, byla snad všechno jen néé dobrá v tomto snímku, byla strašlivě trapná a samozřejmě velice emancipovaná, což se asi dceři mé přítelkyně líbilo, protože jí žere. Ale pro mě bude pořád jen trapná kravka co tady zahrála dost stupidně, rači si jí budu pamatovat jako Dicapriovu ženu co se nestydí sundat kalhotky, tam byla alespoň přirozenější, protože, to dělá pro role určitě často. Odpad to není jen pro to, že to mírně nad vodu drží ten Smith. ()

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama