Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

nunka 

všechny recenze uživatele

Preštylizované, zveličené, hyperbolizované a preafektované. Absurdný humor trávim len ak je z neho namiešaný lahodný kokteil. V tomto "super kontexte" som sa nedokázala zabávať na tom, ako si niekto svoje psychické boliestky lieči tým, že niekoho hasákom sfarbí do modra. Ellen Page mi liezla neskutočne na nervy. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Kolikátý už je to komiksový hrdina, který si na něj jen hraje? To máme něco kolem tří titulů a žádnému z nich jsem nepřišel pořádně na chuť. Super má ale v jistých částech na to, aby byl super! Vlastně by stačilo, kdybych si nemyslel, že hlavní hrdina je magor. A co taky čekat od někoho, kdo seřeže hasákem předbíhajícího maníka ve frontě na lístky do kina...+ jeho společnici. Super je třeba brát s nadhledem, to se mi povedlo částečně .55% ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, cloumají mnou velmi rozporuplné pocity. Na jednu stranu mě přímo nadchla celková myšlenka filmu, několik geniálních scén a jeho hodně silné zakončení. Na druhou stranu se ale nemůžu ubránit tomu, že se film chvílema táhl jako nudle z nosu, že mě rozčilovala vytřepaná kamera a bohužel ano, poprvé i Ellen svým nuceným hysterickým smíchem a poněkud spastickým chováním. Ale jak je vidět, tak podle mého hodnocení nakonec převládla ona emocionální stránka a tu technickou krapet ušlapala. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když vyšlo Kick-Ass popravdě jsem čekal, že vznikne celá řada napodobitelů ale překvapivě jich bylo minimum (napadá mě jen Defendor) a kvalitou se mu vůbec nevyrovnali. "Super" je podobný ale zároveň jiný. Není tak zábavný, originální, propracovaný ani tak odvázaný a dobře zahraný ale rozhodně je zajímavý. Bohužel mu však chybí ona "coolovost" a popravdě postavy nejsou moc zajímavé ani zábavné aby dokázaly pobavit a nebo se jim dalo fandit. Vznikl tedy film, který je neobvyklý a občas docela zábavný ale žádné překvapení (jako v případě Kick-Ass) se nekoná. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Not-so-Super-movie a bohapustá (a nevtipná) vykrádačka Kick Ass. Gunn tým chcel evidentne povedať, že všetky tie superhrdinské filmy a ich superhrdinovia, ktorí v dnešnej dobe valcujú svetové kiná by v „reálnom živote“ vyzerala vyšinuto a smiešne, ale to je vážne potrebné niekomu prizvukovať? Veď práve preto tu máme filmy, aby sme si podobné „fantasy“ užili na plátne a žiaden blbec z vedľajšej ulice sa o to nepokúšal. Vo výsledku preto Super nie je vôbec super. Začiatok je zdĺhavý, zbytočný a nudný, neskôr film síce postupne naberá na intenzite a záver je už celkom fajn, ale komu sa chce čakať dlhé minúty ničoho kvôli pár sekundám niečoho. Celkovo je film veľmi rozporuplný, scény za hranicou trápnosti, ktoré mali byť akože vtipné (napríklad rozmluvy s bohom) striedajú celkom sľubné momenty (hlavne s Ellen Page), len bohužiaľ v tých cca 100 minútach je omnoho viac tých trápnych. A navyše ma neskutočne iritoval herec v hlavnej úlohe. Vďaka za aspoň za tú odviazanú Ellen a jej pár vypointovaných komixových hlášok, ale čakal som, že tromovský režisér sa pri takomto koncepte oveľa viac predvedie a upustí uzdu fantázie, morálky, gore a mnohého ďalšieho. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)

Reklama

Reklama