Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu jako v Kick-Ass se hrdina "loser" rozhodne hrát si na hrdinu, protože mu parchant (dealer) přebral ženu. A tak začne potírat zločin. Ale narozdíl od Kick-Ass je dospělý a nemá za zády Cage a Chloeë Moretz s různýma udělátkama. Na film jsem se těšil, kvůli Liv Tyler (ve filmu má spíš vedlejší roli a není moc vidět) a Ellen Page, která je zase hodně slyšet, je jak utržená z řetězu a tím nejlepším z celého snímku. Na Kick-Ass to zdeleka nemá; ale aspoň je místy dobrá muzika, která dodává filmu spád a posouvá akční pasáže o chlup výš. # příběh 4 | hudba 7 | humor 5 | akce 6 | napětí 3 | pustil bych si znovu 4 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten film trpí hlavně tím, že od toho tématu lidi očekávají stylizovanou zábavu ve stylu Kick Ass nebo Defendora. Ono je to ale úplně jinak a celý film se veze na tak divné vlně, že divák netuší co si o tom má myslet... Stylizace vlastně chybí, ale nějáký velký reál to taky není. Není to vlastně komedie, ale(místy) je to vtipné. Je to o boji dobra proti zlu, ale skoro nic není černobílé. Frank je nesympatický břídil se kterým se neztotožníte, ale ve výsledku jeho motivaci chápete a fandíte mu. Zkrátka-je to hodně divnej biják, který ale má co říct a většinu se mu to i daří... PS: Ellen Page je rozkšná... ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

Místy ještě o třídu krvavější a brutálnější než "Kick-Ass“, což se může na první pohled jevit takřka nepředstavitelně. I když v celkovém součtu pro mě jednoznačně vítězí Vaughnův "Kick-Ass“, má Gunnův "Super“ něco, co právě "Kick-Ass" neměl (resp. nebylo to podáno tak sugestivně a přesvědčivě jako v případě "Super") a to je silná motivace hlavního hrdiny. „Nářez“ chtěl hlavně přestat být outsiderem, kdežto Crimsona Bolta žene v boji proti zločinu ztráta milované ženy (považuju to za jedinou seriózní motivaci v celém filmu, protože veškeré ostatní trable hlavního hrdiny a především způsoby, jak se s nimi vypořádává, jsou silně nadsazené). Tři hlavní herci bez výhrad, i když nejvíc se mi asi líbila psychopatická Ellen Page.)) ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Defendorem se přímo nabízí. U něj jsem psal, že se jednalo o nejsympatičtější filmovou postavu roku a na tom si tvrám, navíc Super prohrává i ve vtipnosti. Tak či tak, konec byl opravdu extraprďácký. Jde poznat, že film točil hororový fanda, navíc s Tromáckými kořeny, minimálně na tom, jak si liboval v gore, na to že jde o komedii. Slušné. 65% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Preštylizované, zveličené, hyperbolizované a preafektované. Absurdný humor trávim len ak je z neho namiešaný lahodný kokteil. V tomto "super kontexte" som sa nedokázala zabávať na tom, ako si niekto svoje psychické boliestky lieči tým, že niekoho hasákom sfarbí do modra. Ellen Page mi liezla neskutočne na nervy. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2010 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Ve chvíli, kdy se z Libby (Ellen Page) stává Boltie, postava pronese: "Mohla bych mít drápy, jako Wolverine." Později si drápy skutečně pořídí, avšak nikoli tři, jako má Wolverine (Hugh Jackman) z filmové série X-Men, ale pouze dva, jako má Wolverinův ženský klon X-23. (Lorge)

Reklama

Reklama