Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Tormented dochází na střední škole k šikaně. Skupinka šikanujících teenagerů v čele s frajírkem Bradleym (Alex Pettyfer) dožene svého spolužáka Darrena Mulletta až k sebevraždě. Krátce po pohřbu se Darren vrací ze záhrobí do školy, aby pomstil veškerou křivdu, jež na něm byla vykonána. (Chatterer)

Recenze (41)

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Britská hororová komedie je přesně ten styl, který se mi v poslední době opravdu líbí. Bohužel tento snímek byl pro mě spíše utrpením. Neříkám, že je vyloženě špatný, ale já tak nějak celou dobu čekal něco víc. Pár vtipných scén tu je, občas nějaká ta povedená vražda, ale nic převratného. Velmi slabý průměr. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Ďalší z kvanta amerických teenage horrorov ktorý v žiadnom smere výrazne neprevyšuje svojich kolegov. Dej je predvídateľný, miestami neuveriteľne nudný a až na astmatického zabijaka neprináša nič zaujímavé alebo šokujúce. Pozitívne teda hodnotím najmä "sympatického" zabijaka a koniec, ktorý síce nebol originálny, ani prekvapujúci ale pasoval tam viac, ako keby tvorcovia využili klasický americký happy-end. 45 % ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Takže komedie v žádném případě, teda aspoň já se nesmál a nevím čemu jsem se měl smát. Po hororové stránce je to na krvavé scény a brutálnosti docela obstojné, sem tam je tam scéna, která zaujme. Po dějové stránce to mohli více doladit, čekal jsem a zároveň jsem si přál, aby vrah nebyl ten, kdo jim nakonec byl, tím u mě film hodně klesnul. Silný podprůměr. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hodně sprostá a o něco méně vtipná horrorová komedie o teenagerech pro teenagery. Vlastně nejen pro ně, mně se to líbilo taky. Vraždící mrtvola závislá na astmatickém spreji, fajn nápad. Kdyby tvůrci aspoň o trochu víc využili Mullettova potenciálu, hvězdu přidám. Stačilo málo - víc akce a méně keců, krvavější a sadističtější vraždičky, víc nadsázky a úchylnosti. Pak by to byla komedie podle mého gusta. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to klasický slasher ze školního prostředí, kam se vrátí mrtvola-zombie dříve šikanovaného tlouštíka a vyvražďuje šmejdy (kluky i holky), kteří jej dovedli k sebevraždě ... Film si sice drží tradiční "slasherovská" klišé, ale je to hrozná blbost. Hrozní herci, příííšerná kamera a střih, to mi úplně trhalo oči a vyloženě jako jediné na filmu zneklidňovalo, debilní vtípky, otravné postavy ... i když slušně zahrané, tak prostě otravné a je fakt, že si ty mordy rozhodně zasloužili ... Celkově je to ale prostě nuda, pár obstojných gore-úmrtí to nezlepší ... nebavilo ... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama