Reklama

Reklama

Taková moderní rodinka - Série 10

(série)
USA, (2018–2019), 7 h 46 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Rico Rodriguez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

V 10. řadě se Klan Pritchettových, Dunphyových a Tuckerových postará o velkolepou salvu ohňostrojů poté, co se všichni setkají na každoročním průvodu u příležitosti oslav Dne nezávislosti, kde je Jay pasován do funkce ceremoniáře. V následujících epizodách Phil náhodou narazí na vzrušující pracovní příležitost, zatímco Claire zaměstnává její otec Jay i sloučení Pritchettových skříní se společností technologických nadšenců. Gloria má pochybnosti o tom, zda je Mannyho nový vztah tak skutečný, jak se domnívá, a mnohem více se zapojí do Joeho mimoškolních aktivit. Mitch se mezitím pustí do zajímavých soudních procesů jako asistent státního zástupce. S Camem pak u sebe doma opět přivítají člena rodiny Tuckerových, zatímco se pokoušejí dát svému životu s Lily ten správný směr. Haleyin vztah je vystaven zkoušce, Alex se potýká se svými plány do budoucna a Luke se konečně rozhodne zaměřit na studium, zatímco se celý klan vyrovnává s úmrtím jednoho ze svých členů. Epizody ve znamení Halloweenu a vánočních svátků budou jen třešničkou na dortu desáté série, která sleduje další vývoj téhle úžasně velké pomíchané rodiny, jež nabízí otevřený a často komický pohled na občas vřelé a jindy zapeklité vztahy uvnitř moderní rodiny. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí desáté řady mám dost smíšené pocity. Jen díky několika opravdu hodně povedeným epizodám jsem nešel s hodnocením ještě níž, střed sezóny byl otřesně slabý, vůbec jsem nepochopil, jak je možné v jedné sérii napsat tak dobré i tak špatné scénáře. Doufám, že tvůrci s další řadou opět zaberou naplno. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení mám zprůměrované za 4 hvězdy a nechám ho tak, ale jde to z kopce. Má to fakt silné epizody, které tomu pomáhají, ale plno (těžko odpustitelně) slabších. Bez nové storyline pro Hailey by to bylo už hodně špatné. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Jak moc mi ten seriál přirostl k srdci? No řekněme, že když mi po skončení desáté řady Netflix začal pouštět trailer na Gentlemany, byl jsem sice rád, že si vybral zrovna je, ale zároveň uvnitř panikařil, že přijdu o tu jedenáctou poslední sérii a budu se muset s rodinkou Dunphyových rozloučit předčasně. Naštěstí jsem byl uklidněn, protože ta poslední je prý na HBO GO - uf, crisis averted! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neřekl bych, že by 10. série byla slabá. Epizod, které neměly tu šťávu, bylo pro mě minimum. Start této sezóny se povedl a finále rovněž. Vše okolo Haley a Dylana bylo v desáté řadě opravdu zdařilé, poutavé a zpestřením celého seriálu. ()

Galerie (478)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama