Reklama

Reklama

Taková moderní rodinka - Série 7

(série)
USA, (2015–2016), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

V bláznivé dynastii Jaye Pritchetta děti opouštějí rodinné hnízdo, vznikají podnikatelské záměry a rodičovství v pokročilém věku přináší nové životní zkoušky. (Netflix)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá sezóna nebyla špatná, zároveň měla jen málo (5) epizod, které mě bavily tak, že jsem jim mohl s chutí dát pět hvězdiček. Tvůrci opět přišli s pořádnou dávkou humoru, jen jsem měl pocit, že k dokonalosti by museli většinu dílů ještě maličko okořenit, na druhou stranu se jim podařilo přijít i s epizodami, které mě příliš nepotěšily. Faktem každopádně zůstává, že jsem se ani u sedmé řady nenudil, bavil jsem se a další sérii určitě nevynechám. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zklamání se šestou sérií obrovský posun, ať co se týče jednotlivých gagů a zápletek epizod, i celkového příběhu, který rodinu posouvá v této sérii. Je tam pár dílů, které to podrývají, ale jinak poměrně vyrovnaná a vážně dobře napsaná série. ()

Galerie (205)

Reklama

Reklama