Reklama

Reklama

Taková moderní rodinka - Série 4

(série)
USA, (2012–2013), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Ernie Hudson, Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Pritchettovi přežili výlet na nejšťastnější místu na Zemi a jsou připravení na všechno, co jim život přinese ve čtvrté řadě. (Netflix)

Recenze (7)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj napriek niekoľkým výborným dielom mi prišla táto séria ako krok späť. Hlavne asi vďaka neustálemu opakovaniu motívov, rodiny, vzťahu a práce. Tu sa ukazuje, že nie je vždy dobré pozerať niektoré seriály naraz, pretože potom strácajú svoj účel. Viem aký druh seriálu to je. Nemal by som byť prekvapený. Ale aj tak som sa ním prehrýzaval trošku ťažšie. Na chvíľku si dám od Modernej rodinky pauzu. 4.séria - 60% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že se mi velice ulevilo, tvůrci se vrátili k osvědčeným postupům z první a druhé sezóny, takže jsem mohl zapomenout na zklamání, které na mě čekalo ve třetí řadě. Cameron zůstává i přes několik světlých momentů mou neoblíbenou postavou, všichni ostatní mě baví a některé jejich hlášky jsou přímo geniální. Opět můžu napsat, že se těším na další sérii, po skončení třetí řady jsem si tím tak jistý nebyl. ()

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série je v nějakých pasážích lepší než předchozí tři série. Ale komlexně je kvalitou téměř stejná jako předešlé řady. Myslím, že se to lepší. Možná, že v dalších sériich přejdu ze třech hvězd na čtyři. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama