Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex se vrací z humanitární mise, a poklidná nálada u Dunphyových je pryč. Mitch se po líbánkách vrací do reality rychleji než Cameron. (Netflix)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevýhodou sledování seriálů s dabingem je, že vám mohou kdykoliv změnit dabéry. A to se přesně stalo s počátkem 6. série a to hned u 3 postav! Claire a Glorii ještě přežiji, ale Phila měnit neměli. Samozřejmě, že další nevýhodou je, že řada vtípků nejde dobře přeložit a tudíž v češtině tak nevyzní, atd., ale jednou jsem již s TMR začal s dabigem, tak přecházet na originál se mi nechce. Navíc si myslím, že mnohé postavy se povedly namluvit skvěle, zejména Jay. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda šesté sezóny mě nepěkně zpražila pozměněným dabingem, Jayův papoušek už nebude nikdy znít tak dokonale a Phil... Ta jeho moudra už na mě nemají ten pravý dopad. Děj měl své mouchy, ale boj Glorie za Jayovu eleganci byl povedený. // "Manny, nedávej Kolumbijce k ledu!" / "Jsme rodina žhářů, travičů a online prostitutek." ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Achjo.. jak se mi dabing líbil (což se nestává moc často), tak tímhle dílem přepínám na originál. Hned 3 postavy mají jiný hlas, nutno říct, že horší. Luka jsem přežil, Claire ho měla v jedné epizodě změněný, ale to se přežít dalo, teď k tomu ovšem došlo znovu. Nový dabing Claire je horší, ale to jak se změnil Phil a hlavně Glorie je děs. Fakt škoda no. ()

Reklama

Reklama