Reklama

Reklama

VOD (1)

Alex se o titul školní premiantky nechce dělit se spolužákem, takže mezi nimi musí rozhodnout známka z tělocviku. Gloria se připravuje na zkoušky k získání občanství. (Netflix)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Porovnávat výkonnost v běhu mezi dívkou a chlapcem je sice nesmysl, zvlášť v maturitním věku (sice se může stát, že je holka rychlejší, ale zpravidla by se jednalo o fyzicky zdatnou slečnu, kdežto kluk by musel být průměrný či spíše podprůměrný) a při rozdílné výšce, avšak jako jedna ze zápletek této epizody to bylo dobré. Bavila i Glorie a Jay, kteří usilují o získání jejího amerického občanství. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu říct, že bych se u dvaadvacáté epizody nebavil, jen jsem se nebavil tak skvěle, jak jsem očekával. Mezi ty lepší záležitosti tohoto dílu patřila určitě Gloriina snaha o získání amerického občanství a poněkud přemotivovaná Sunjayova matka. 4*- // "Zavolali si nás k řediteli týden před Alexinou maturitou." "To může být jen ze dvou důvodů, buďto je premiantkou ročníku, nebo zavedli cenu pro sexy tátu." / "Víš, že až tím projdu, můžu sedět v porotě? Máte ještě trest smrti, viď?" / "Tak dlouho jsi ještě nemlčela, to mě děsí." ()

Reklama

Reklama