Reklama

Reklama

Taková moderní rodinka - Série 7

(série)
USA, (2015–2016), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

V bláznivé dynastii Jaye Pritchetta děti opouštějí rodinné hnízdo, vznikají podnikatelské záměry a rodičovství v pokročilém věku přináší nové životní zkoušky. (Netflix)

Recenze (6)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zklamání se šestou sérií obrovský posun, ať co se týče jednotlivých gagů a zápletek epizod, i celkového příběhu, který rodinu posouvá v této sérii. Je tam pár dílů, které to podrývají, ale jinak poměrně vyrovnaná a vážně dobře napsaná série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá sezóna nebyla špatná, zároveň měla jen málo (5) epizod, které mě bavily tak, že jsem jim mohl s chutí dát pět hvězdiček. Tvůrci opět přišli s pořádnou dávkou humoru, jen jsem měl pocit, že k dokonalosti by museli většinu dílů ještě maličko okořenit, na druhou stranu se jim podařilo přijít i s epizodami, které mě příliš nepotěšily. Faktem každopádně zůstává, že jsem se ani u sedmé řady nenudil, bavil jsem se a další sérii určitě nevynechám. ()

Reklama

Reklama