Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jay nutí rodinu strávit společnou dovolenou na hausbótu na jezeře, aby si vytvořili vzpomínky, které přetrvají ještě dlouho po jeho smrti. Mitchell mezitím narazí na dávnou lásku, která otevře staré rány. Cam se musí za každou cenu chránit před sluncem. Phil s Claire vyzkoušejí pár dobrodružných exkurzí. A snaha dětí užít si legraci možná nepadne na úrodnou půdu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá sezóna mě několikrát zklamala, ale úvodní epizoda deváté řady mi potvrdila, že když se tvůrcům opravdu chce, pořád mě zvládnou výborně pobavit. A jak už jsem několikrát napsal, když mě rozesměje i afektovaný Cameron, bývá o výsledku rozhodnuto. // "No tak fajn, vydejme se na ten velký, tekutý krchov!" ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Žádná epizoda, kde Julie Bowen skáče do jezera v plavkách, nemůže být špatná. "(Turn around), every now and then I get a little bit lonely and you're never coming 'round, (turn around)..." ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto povedený start do nové sezóny jsem popravdě ani nečekal. Od zhlédnutí poslední části 8. série do projekce této epizody jsem měl značně dlouhou pauzu a trochu jsem se obával, zda bez reprízy předešlých dílů budu schopen se opět patřičně bavit a žít s aktéry moderní rodinky. Obavy vyvráceny již po pár desítkách sekund. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konci epizódy spieva celá rodina pieseň "Total Eclipse of the Heart" od Bonnie Tyler. (dwdb)

Reklama

Reklama