Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phil s Claire stále chtějí slavit Halloween ve velkolepém stylu. Zdá se však, že jejich nadšení nikdo jiný nesdílí, takže jsou nuceni přemítat o tom, zda náhodou nemají ostatní pravdu. U Pritchettových jsou Mitch a Cam frustrováni z toho, jak dlouho Jayovi trvá dokončit rekonstrukci jejich kuchyně, což Mitche přiměje k tomu, aby se konečně postavil svému otci. Pohostinné Glorii mezitím dojde trpělivost, když Cam coby její host překročí únosnou mez. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Helloween a Dunphyové, to je prostě dílo! I tentokrát se Claire s Philem pokoušejí o jedinečnost, avšak nyní mi to již nepřišlo vtipné. Celkový dojem však zvedl Jay s Mitchellem a závěr s plovoucí dýní a Dunphyovic potomky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle tedy ne! Tvůrci mi už zase pokazili dojem z halloweenského dílu. Ve chvíli, kdy Claire nedostane prostor pro svůj pověstný krvák, těžko budu projevovat spokojenost. Navíc to jediné, co je v tomto seriálu otravnější než Cameron, jsou jeho stupidní historky. // "Divím se, že i když tě od vnoučat dělí jen trapná balící hláška, málem ses udusila v lednici." / "Výparů se nebojte, větráme." / "Jsi téměř nejhorší kluk, se kterým jsem kdy byla!" ()

Reklama

Reklama