Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni už vyhlížejí budoucnost a Haley s Alex vyvedou Lukovi pořádnou lumpárnu. Jay překvapí Glorii a Mitchell s Claire získají zpátky trofej. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se na mně život nepodepsal určitou emoční erozí, v jejímž důsledku jsem už dnes převážně cynikem (i když i já mám své momenty), zřejmě bych definitivní závěr jedenácté sezóny i seriálu jako takového ohodnotil plnou palbou, takto musím ale projevit zklamání nad tím, že se tvůrci rozhodli vše utopit v emocích a humor šel stranou. Myslím, že to byla chyba, já bych určitě ocenil, kdyby se se mnou seriál rozloučil pořádnou náloží humoru, protože slzavá údolí mě příliš neberou. / "Vzpomněli jste si na moje narozky!" "Překvápko..." / Poučení: Chystáš se do Kolumbie? Hodně štěstí. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec dalšího skvělého seriálu. Taková moderní rodinka rozhodně patří mezi ty nejpovedenější sitcomy a díky množství hlavních postav, jejich odlišných charakterů a netradičnímu "dokumentaristickému" pojetí nenudil a po celých 11 sezón si, až na nějaké to zakolísání v rámci sérií od (a teď střílím od boku, nevím to přesně) nějaké té s05/06, udržel kvalitu a humor. Závěrečná epizoda je zdařilá. Loučení lehce připomíná finále Přátel, ale je to jiné. Nelze této části upřít nápad, ale i emoce, důstojnost při ukončování tohoto počinu a poslední scény, které odkazují či přímo ukazují první díl, potěší, možná i dojmou. ()

Reklama

Parabot 

všechny recenze uživatele

Bohužel, ale Moderní rodinka má ze všech největších sitcomů za posledních 20 let nejhorší finále. Nadstavovaná série, zakončení narozením dvojčat by bylo originálnější a důstojnější. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama