Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni už vyhlížejí budoucnost a Haley s Alex vyvedou Lukovi pořádnou lumpárnu. Jay překvapí Glorii a Mitchell s Claire získají zpátky trofej. (Netflix)

Recenze (4)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec dalšího skvělého seriálu. Taková moderní rodinka rozhodně patří mezi ty nejpovedenější sitcomy a díky množství hlavních postav, jejich odlišných charakterů a netradičnímu "dokumentaristickému" pojetí nenudil a po celých 11 sezón si, až na nějaké to zakolísání v rámci sérií od (a teď střílím od boku, nevím to přesně) nějaké té s05/06, udržel kvalitu a humor. Závěrečná epizoda je zdařilá. Loučení lehce připomíná finále Přátel, ale je to jiné. Nelze této části upřít nápad, ale i emoce, důstojnost při ukončování tohoto počinu a poslední scény, které odkazují či přímo ukazují první díl, potěší, možná i dojmou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se na mně život nepodepsal určitou emoční erozí, v jejímž důsledku jsem už dnes převážně cynikem (i když i já mám své momenty), zřejmě bych definitivní závěr jedenácté sezóny i seriálu jako takového ohodnotil plnou palbou, takto musím ale projevit zklamání nad tím, že se tvůrci rozhodli vše utopit v emocích a humor šel stranou. Myslím, že to byla chyba, já bych určitě ocenil, kdyby se se mnou seriál rozloučil pořádnou náloží humoru, protože slzavá údolí mě příliš neberou. / "Vzpomněli jste si na moje narozky!" "Překvápko..." / Poučení: Chystáš se do Kolumbie? Hodně štěstí. ()

Parabot 

všechny recenze uživatele

Bohužel, ale Moderní rodinka má ze všech největších sitcomů za posledních 20 let nejhorší finále. Nadstavovaná série, zakončení narozením dvojčat by bylo originálnější a důstojnější. ()

Reklama

Reklama