Reklama

Reklama

Taková moderní rodinka

(seriál)
Ukázka z filmu 1
USA, (2009–2020), 91 h 3 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(250)

Americký komediální seriál nám představuje novodobý rodinný klan, v jehož čele stojí šedesátník Jay Pritchett se svou novou mladou manželkou a vyženěným synkem, Jayova dospělá dcera se třemi potomky a syn, který se svým partnerem právě adoptoval dítě.  Kdysi osvědčený rodinný model žena + muž + dvě až tři děti už je dávno minulostí a tento americký sitcom nám představuje moderní rodinu z počátku 21. století. Vlastně tři rodiny, které nicméně dohromady tvoří klan Pritchettových. Jeho patriarchou je šedesátník Jay (Ed O'Neill), který se znovu oženil s mnohem mladší vášnivou Glorií (Sofía Vergara). Ta si z předchozího manželství přivedla do rodiny jedenáctiletého syna Mannyho (Rico Rodriguez), jenž celé dny tráví sněním a psaním veršů, což se jeho novopečenému nevlastnímu otci zrovna nezamlouvá. Jay také těžko snáší, když si lidé myslí, že je Gloriin otec, nikoliv manžel. Jayova dospělá dcera Claire (Julie Bowen) a její muž chtějí mít otevřený a upřímný vztah se svými třemi dětmi, jenže to není žádný med, zvlášť když udeří puberta. A pak je tu Jayův syn Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), který už pět let žije se svým partnerem Cameronem (Eric Stonestreet), a právě spolu adoptovali dítě z Vietnamu. Život, jak se zdá, není úhledný ani předvídatelný, ale právě překvapení, jež neustále přináší, z něj vyhánějí nudu. (ABC TV Network)

(více)

Recenze uživatele wolverine k tomuto seriálu (8)

Série 2 (2010) (S02) 

Druhá řada mého oblíbeného seriálu se mi líbila. Důstojné pokračování první série. Nejoblibenější seriál Baraka Obami, to mluví za vše. Jeden z lepších sitcomů. Těším se na třetí a Vám všem, co čtete tenhle komentář, to doporučuji. Moje nejoblibenější postava je asi Alex. Taková moderní rodinka je prostě seriál pro každého. ()

Série 3 (2011) (S03) 

Třetí série byla téměř stejně dobrá jako druhá. Nějaké díly byly slabší, ale pořád se udrželi na hodnocení tří hvězd. Pokud bych měl vybrat nejlepší epizodu, tak vyberu úplně první epizodu v třetí řadě. Taková moderní rodinka je moc fajn seriál. ()

Série 4 (2012) (S04) 

Čtvrtá série je v nějakých pasážích lepší než předchozí tři série. Ale komlexně je kvalitou téměř stejná jako předešlé řady. Myslím, že se to lepší. Možná, že v dalších sériich přejdu ze třech hvězd na čtyři. ()

Série 5 (2013) (S05) 

Skvělé jen tak dál. 5. série je zatím nejlepší ze všech. Moje oblíbená postava Alex je čím dál víc sexy. Na čtyři hvězdy to ještě není, ale snad se to blíží. ()

Ztráta spojení (2015) (S06E16) 

Originalitě se meze nekladou. Příběh měl hlavu a patu, dokonce i zvrat. ()

Hra patriotů (2015) (S06E22) 

Ten polibek se mi líbil. : D Do toho Alex !!! ()

Philův sexy dům (2015) (S07E07) 

Super konec . Konečně !!! Všichni kdo viděli, určitě ví na co narážím. ()

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Zorro dostane novou verzi

Zorro dostane novou verzi

10.12.2020

Jen co filmař Robert Rodriguez (Alita: Bojový anděl, Sin City – město hříchu) sklidil chválu za svoji čerstvou epizodu seriálového Mandaloriana, oznámil tvůrce ještě spolu se svou sestrou… (více)

Nejlépe placené herečky roku 2020

Nejlépe placené herečky roku 2020

16.10.2020

Časopis Forbes každoročně sestavuje žebříček nejlépe placených herců a hereček roku, před pár týdny jsme tak řešili nejlépe placené herce, a nyní nastal čas podívat se taky na herečky. Následující… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama