Reklama

Reklama

Taková moderní rodinka - Série 3

(série)
USA, (2011–2012), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Cameron a Mitchell uvažují o dalším dítěti a Jay s Glorií pomáhají stále pozitivnímu Mannymu s jeho vztahovými starostmi. (Netflix)

Recenze (5)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ustálilo sa to na takom znesiteľnom štandarde. Potešia šteky Kevina Harta, Bobbyho Cannavaleho alebo Tim Blake Nelsona. Dokonca posledný diel v ktorom je ukázané, že v Mexiku je život naozaj telenovela ma dosť rozosmial. Nenútené, s veľmi jemným vtipom a dobre fungujúcimi postavami. Moderný Krok za krokom bez toho cringe feelingu. A všetky postavy sú v zásade sympatické. 3. séria - 80% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mého výsledného hodnocení to tak sice nevypadá, ale třetí sezóna pro mě byla zklamáním. V mnoha epizodách se z děje vytratila dosavadní lehkost, scénář byl často těžkopádný, mnohdy mi chyběl mi i kvalitní humor, který se v obou předchozích řadách tak dařil a až několik dílů v závěrečné čtvrtině mě přesvědčilo o tom, abych se sledováním nepřestával. ()

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série byla téměř stejně dobrá jako druhá. Nějaké díly byly slabší, ale pořád se udrželi na hodnocení tří hvězd. Pokud bych měl vybrat nejlepší epizodu, tak vyberu úplně první epizodu v třetí řadě. Taková moderní rodinka je moc fajn seriál. ()

Galerie (312)

Zajímavosti (6)

  • Anglický názov epizódy je narážka na pieseň "Send in the Clowns" z muzikálu A Little Night Music (1977). (dwdb)
  • Epizóda s najväčšou sledovanosťou v celej histórii seriálu. Počas premiéry si ju doma pozrelo 14,540,000 divákov. (dwdb)
  • Mitchell a Cameron spievajú pieseň "Don't Go Breakin' My Heart" od Eltona Johna. (dwdb)

Reklama

Reklama