Reklama

Reklama

Poslední sen

(neoficiální název)
  • USA Last Day Dream
Krátkometrážní / Drama
USA, 2009, 2 min

Režie:

Chris Milk

Scénář:

Chris Milk

Kamera:

Chris Milk

Hudba:

Chris Milk
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek, během kterého proběhnou hlavnímu hrdinovi kratičké střípky nejdůležitějších událostí v jeho životě od samotného narození přes oslavu prvních narozenin, první chycení baseballového míčku, první sex, maturitu, první rvačky, autonehody, svatby, narození dítěte, maturitu jeho dítěte, narození vnoučete až po čekání věčného klidu na smrtelné posteli. (zdeny99)

(více)

Recenze (21)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem ani jednou neumřel, takže netuším, zda se mi před očima na závěr mihne celý můj život. Bude-li to však takhle stručné, tak by mě to mrzelo, protože já už jsem toho prožil víc, na co se dá vzpomínat. Tohle byla na můj vkus příliš strohá zkratka. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Vo svojej jednoduchosti priezračne čisté a geniálne. Rovnaký začiatok a koniec, celý život behom jednej minúty. Nemám čo dodať. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

skvělý hudební doprovod kongeniálně kontrastuje s prostřihy 1st person, chronologicky a gradačně až do konce... vytkl bych snad opravdu jen přílišnou stručnost, i když to byl asi záměr. 70% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Och, tak tohle mě vzalo za srdce... s každou sekundou mě to bralo víc a víc a sice se opakuju, ale mráz po zádech jsem měla už tak od 9 sekundy a stupňoval se, slzy až v posledních 3 sekundách... jak blbých 42 sekund (ano tak dlouho to trvá, nikoliv 2 minuty) může být naprosto kvalitním snímkem obsahujícím nápad, pointu a ještě nádherné provedení s výborným hudebním doprovodem. Asi jeden z těch kraťasů, který si můžete pustit i 10x a přesto jeho kouzlo nevyprchá. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=GtyIZNBzrok ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Absolutně zahozený nápad promítnutí celého života před očima. Můžou za to dementní prostřihy všech těch klišé, až se mi z toho chce zvracet. A o tom, že je celý kraťas stejně dlouhý jak závěrečné titulky ani nemluvím. To už si raději pusťte verzi Homera Simpsona, uděláte líp. ()

Reklama

Reklama