Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

Doncek odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel odpad. Až se tento pořad bude prezentovat jako komediální live show tak mají u mě 5 hvězd. Jinak V. Plamínek je opravdu legenda. Šteně a zebra nemají chybu. ()

irri 

všechny recenze uživatele

Tady člověk neví, jestli má dát odpad nebo 5 hvězdiček, ale nakonec jsem zvolila tu druhou variantu, protože s Vlastíkem jsem prožila opravdu spoustu krásných chvílí plných zábavy. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Musím dát za pět, protože tenhle pořad si nezaslouží být hodnocen na úrovni pořadu Volejte Věstce nebo podobných. Žádný z nich totiž neposkytuje tak nefalšovanou zábavu, jako tyhle výplody mnoha chorých myslí. Jolanda s Vlastíkem dalece přesahují současnou úroveň televizní zábavy a myslím, že by se mohli zábavností svých vystoupení směle měřit i s dvojicí Bohdalová, Dvořák. Stačí mi vzpomenout si na slizkou chobotnici, domorodce rodce či na bílé předky (i mamiknu bílou i tatínka bílého) a hned je na mé tváři úsměv. A jestli máte někdo zájem, napište mi otázku. Můžete nejvýše jednu a já vám zodpovím 3. ()

tsatsiki odpad!

všechny recenze uživatele

Nejblbější pořad, co jsem viděl. Dokud tam byl Plamínek ok, ale pak jak to převzala Morgana a jí podobné slepice, tak to je hrůza a vymívání mozků. Bohužel se to rozrostlo na další tv.ACTIVE TV. ()

freddyreddy 

všechny recenze uživatele

Dávám tomu 5 hvězdiček!!! Z jediného prostého důvodu! Rání soutěž uvádí náš starý, dobrý a známý Ondra z náborového videa McDonaldu!!! Ondro do toho! A hlavně nezapomeň na okurku!!! :) [Jasný, jinak je to totální s*ačka] ()

Nikitoss95 

všechny recenze uživatele

Pardón, ano, tenhle pořad je odpad,ale dovolte mi rozdát tři hvězdičky Vlastíkovi Plamínkovi, Jolandě a Stanley Bradleymu, ti si to zaslouží ;D... Beckett51 vybral ty nejlepší skvostný hlášky bohyně všech kartářek Jolandy :D ()

Madhuri odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem Vlastík Plamínek a hořím jako ohýnek, ŠTĚNĚNĚNĚĚNĚNĚNĚNNĚ ŠTĚNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ ŠTĚNĚ!" "Já jsem Jolanda, cikánka! Já sem cikánka! Kartyyy, cikánský kartyyy! Položíte my enom jednu otázku a já fám odpovým jenom tři!" Co na to říct do nebe volající retardace která by neměla být legální, a nebo ne vysílaná ve dne (ona je totiž ale vysílaná ve dne, v noci) na druhou stranu by jsme nepoznali tak zajímavé, tajuplné a šibalské osobnosti jako Vlastíka Palmínka a cikánku Jolandu (která je ovšem bílá jak stěna, ale určitě je cikánka)... ()

ElisD odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem pro tento pořad vyměnit za sekvenci hypnotod (hypnožáby) z Futuramy :-) Ne, opravdu, je to dokonalý vymazátor, dělání z blbých lidí ještě blbější. Ale svým způsobem mne to fascinuje a na pozadí si to pustím a zvráceně sleduju, kam až jsou lidé schopni zajít. Věštci a producenti, posílám vám energii šambala dvatisíce kozačkou do zlaté brány! ()

ondrach 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy za to, že pořad je občas zpestřen volajícími, kteří si z toho dělají pr**l. Jinak opravdu blbost! ()

Florie odpad!

všechny recenze uživatele

Asi se přidám k partě EZO.tv jako telepat, protože umím perfektně číst z myslí! 99,9 % lidí si myslí, že EZO.tv je naprostá hovadina! ()

DonFrolimo odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal sem dlouho nad pětihvězdou za nejlepší komediální seriál roku v kategorii "nechtěný smích", Plamínek by si nějakou sošku určitě zasloužil - třeba ezoterické ššššššššššššššššššššššššššššššššššštěněšštěněštěně... fuj ()

JonSnow odpad!

všechny recenze uživatele

Totální katastrofa na české scéně....Našel jsem si jen jedno plus - Když příjdete domů celkem alkoholově znaveni, je to lepší než komedie k zasmání...Ať už jde o Jolandu nebo o Vlastíka Plamánka a jeho štěně ()

method1 

všechny recenze uživatele

Totální kraviny co tam dělají, kraviny co říkají, kraviny co dělají, naprosto nesmyslné cucání zmatených lidí...ale jednu hvězdu dát musím. Málo u čeho se zasměju, jako u tohohle. ()

Reklama

Reklama