Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

easer07 

všechny recenze uživatele

Tohle je pouze pro ty, kteří znají srandu. Jako kdybych to bral opravdu vážně, tak hodnotím pravý opak, ale už jen ti přiblblí věštci tě dokážou donutit, aby jsi se u toho řehtal. ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Viděno poprvé - fascinace. Podruhé nějaké sestřihy na YT - Jolanda a Plamínek ... Jolanda je prostě živel a za tu hvězdu mi to stojí. Těch lidí, co tam volají, mi kupodivu líto není, jsou (snad) svéprávní, nejsou-li, je to vina jejich opatrovníka, že na ně nedohlédl ... ()

ajfelka odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem jeden díl a sama nechápu, jak jsem to zvládla. Asi to bylo tím, že "věštci" byli opravdoví kreténi a fascinovalo mě, kolik lidí je ochotných ty jejich kecy poslouchat, a co je horší, ještě se jimi řídit. No vlastně, když si to zaplatili... Lidská blbost je opravdu neomezená. Věštění z vody z Merlinovy misky zakoupené dozajista v Tescu, šílená ženská, která věští budoucnost z kresby pastelkami a Vlastík Plamínek, co hoří jako ohýnek... toho museli vykopnout i ze zvláštní školy. Ať ho televize na své náklady zavede k psychiatrovi, ať mu udělá vyšetření, ten přece nemůže být svéprávný! ()

vojta033 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak je možné že tohle někdo pustí do TV? Hrozná věc. Už radši telenovely. Ty aspoň z důvěřivých důchodců netahají prachy... ()

Charif 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt bomba!! Nejlepší je Vlastík Plamínek a jeho štěně tak asi tak...) a dále v hlavních rolích Aleš Fajx a jeho 3,2,1, šmitec:D a jako Stenley a rozhovor s koulema:D..Jinak další příběhy na youtube:) vřele doporučuju:) ()

Vacice92 

všechny recenze uživatele

Říká se, že smíchem se prodlužuje život, u EZO.TV sem si ho teda prodloužila o hezkou dobu, i když je to sranda škodolibá, z účinkujících a z lidí co tam volaj. Nejlepší je ten přihřátej Alešek Fajxu držitel boží pečetě a člen Merlinova řádu. ()

Amarok 

všechny recenze uživatele

Někdy tak nechtěně absurdní, že lépe by to nenapsal ani ten nejabsurdnější z absurdních dramatiků. Lidská hloupost je pro určité firmy zlatý důl a to v Ezu moc dobře vědí. Snad ty věštce alespoň hryže svědomí, že tolik nebohých důchodců oškubali o tolik peněz. ()

IsaacClarke odpad!

všechny recenze uživatele

Je to děs a odporné taháni peněz z lidí. Zneuživají (pověstnou) demenci českých důchodců a degradují skutečné věštce a lidi co doopravdy mají talent. Ti totiž nikdy neprovozují sve talenty takhle, ale lidi mají tendence házet je pak do stejného pytle s těmahle chujama. Druhá strana mince je ovšem ta, že pro člověka který je nad to povznesen je to perfektní zdroj humoru, pro zasmání s kamarády není nic lepšího než Vlastík Plamínek! Mé názory jsou tedy roporuplné, ale dávám odpad kvůli amorálnosti pořadu. Ovšem je-li vám do cca 30 let, směle doporučuju, je to dobrá prdel=) ()

Hajkou 

všechny recenze uživatele

Dávám tomu hvězdičku, protože ať je to jak chce úchylné tak se u toho člověk vždycky zasměje :))) Jolanda: ano a tady to vidím, bude to lepší protože PES je nejlepší přítel člověka a moje maminka byla bílá a můj tatínek byl bílý a já jsem cikánka..všichni víme ()

salokin odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufale nepochopená, dadaistická verze one man comedy show, v hlavních rolích stateční muži a ženy, kteří se absinthu ani pervitinu vskutku nebojí ! ()

Phoeniyx odpad!

všechny recenze uživatele

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ těně, pan Plamínk, Jolanda a další podobné monstra v tomto pořadu kteří okrádají důvěřivé a někdy i hloupé lidi o peníze je prostě extrém. Opravdu šílená věc! ()

Deleah odpad!

všechny recenze uživatele

Cizí prachy nelituji, takže ať si tam volá každý jak chce. Mimochodem já taky umím věštit z vody a brambor. Účtuji si směšnou částku 1000 kč/hod. Na objednávku dělám i voodoo. A pro fajnšmekry jsem schopná sehnat i pár zdegenerovaných prasnic s odoperovanou půlkou mozku, čistě jen pro ten pocit autenticity. ()

Reklama

Reklama