Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

fremr odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který stačí jen letmo zahlédnout a už mi v mozku odumírají buňky. Míra debility tohoto pořadu je neuvěřitelná. Sledujeme partu lidí, kteří jsou úplně k ničemu a "věští" z hoven... a pak jen čekáme až nějaká naivka zavolá. Vypnutá televize je rozhodně lepší podívaná než tento vyděračský pořad. ()

Tumbik odpad!

všechny recenze uživatele

Legendární Jolanda a legendární Vlastík Plamínek, kteří jsou známí po celém internetu... Kdo ví, kde je jim teď konec... ()

Nick321

všechny recenze uživatele

Aneb jak zavolat s tím, že vás svědí koule a dozvíte se, co všechno vám chybí za minerály, kovy a vitamíny v těle. :-) ()

phoebinka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě asi dostalo, když Alenka-pastelka scanovala přes myšlenky volající její ložnici, aby odhalila, kde jsou tam špatné vibrace - našla je za 2 vteřiny v pravém rohu, kde prý je asi komoda nebo obraz. Při otázce volající: "Chtěla bych se zeptat na zdravíčko mé sestry." Alenka bravurně odhalila, že sestra bude mít nějaký zdravotní problém, už jenom proto že okamžitě po tom dotazu sáhla po hnědé barvě. O trochu vtipnější mi ale přijde čarodějka Marcela, která je velmi familiární a zná náš osud. Je to tam celkově vtipná parta - jeden věštec v éteru je dokonce chiromantik - tedy ovládá čtení z ruky. Chci mu co nejdříve zavolat a těším se na to, až mu budu přes telefon popisovat čáry na rukou. ()

nerous 

všechny recenze uživatele

Říká se že smích léčí, tak pokud tomu tak je, pak je Vlastík Plamínek léčitel s velkým L. Díky, asi tu budu do 100 let. ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

carrymarryfuck, nebejt jeho yt pirátskýho kanálu a všech těch nahrávek, výběrů a sestřihů, tak by to nebyl takovej kult, vsadim se, že sledovanost na yt větší na barrandov.tv, barrandov taky proti(zatim) nebojuje, ani nova(ikdyž čas od času...tyhle archivy pročistěj), no, co, carrymarry dělá záslužnou činnost, spíš než nejpopulárnější videa s Vlastíkem, mě zajmaj ty oldskůl věci z 90. let, ty jsou poučné, jak se vlastně televize vyvíjela, jak vypadal většina národa jak socky, kolik bylo zábavnejch soutěží a pořadů a ikdyž se na to nadávalo(na novu), tak člověk můžou nabýt dojmu, že to nebylo tak strašný, jasně, vracet bych to nechtěl, ale chci říct, že mě víc zaujala ta, myslim, že se menuje Demeterová - ta je z VOlejte věštce, Vlastík mě nebaví, je to bizarnost, která mi příde spíše protivná, ale většině lidem ho neberu. Někdo řikal, že ty jeho meditace připomínaj logopedický cvičení. No, to je sice hezký, ale u něj mi stačilo fakt jen pár vteřin. Jinak jasně, esoterika, astrologie, léčitelství, konspirace, záhady, východní náboženství, taroty, alternativní medicína, zdravý životní styl atd. , nevim, jak to je jinde, tady docela slušnej byznys. Pár výzkumů na to je, určitě se nemejlim: láká to spíše starší ženy. Nj, mám taky nějaké známé, příbuzné tetky, která do tohohle koníčku vkládají(ikdyž moc nemají)nemálo penízků - stovky, tisíce. ALe jasně, někdo hraje skvoš, jinej sbírá kalendáříky, další bloguje na idnes, ale je docela zajmavé, že obě televize(prima a barrandov - podobnej šit...pro mě dlouho byla prima...takovej ten 4. kanál, co měl slabší seriály, skoro žádný vlastní pořady, slabší grafiku, slabší zprávy, méně charizmatické tváře, pak naštěstí se rozjel internet a kabelovky a televize šly obecně do pitche. Reality show...jo...prima si pak začla novu v ledasčem dávat. Lidi to vítali....?!?), no, dobře takže obě televize pojali tuhle tématiku možná až příliš zábavnou formou, kdy je fajn, že tim vlastně tyhle alternativní nesmysly(nj, cejtim to tak...:), tak diskreditujou...........chudáci ty chudáci, co to myslej vážně................nj, tak naštěstí asi těch chudáků tolik neni, tak je z toho bizarnost na pomezí trapnosti, která zaujme víc lidiček.....jo...ale tak naštěstí maj tyhle lidi ještě spousty časopisů a webů a předplatnejch a přednášek a tak........Vlastík mi příde jak o blázen, který to o sobě ví, je neškodnej.....si myslim, ale fakt mě to neba...vypínám hned..ačkoliv..když vlastně zrovna nemedituje...tak se to celkem dá.... http://www.youtube.com/watch?v=9NoNG_KT-j8&feature=related ()

Lkprak odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud je tam Stanley, tak je to celkem zábavný pořad. Jinak je to jenom vydělávání peněz na lidský blbosti a bohužel často zoufalství. ()

triscimy 

všechny recenze uživatele

skrze čakry přes pátou dimenzi se z mega odpadu díky silné ezoterické energii protínající energii shambaly stávají krásné dvě hvězdy! dyť spousta scének už je takřka kultovních :) na druhou stranu když je tam někdo nudný, tak je to tragédie ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Trochu mindfuck, ale v určitou noční hodinu a s něčím v krvi se u toho dá dost dobře zasmát. š š š štěně! Plamínek je nenahraditelný, ale jeho kolega Aleš Fajx si ugradoval svou verzi šambaly a má stoprocentně připravené čakry, takže Vlastíkovi směle šlape na paty:)) ()

SaRR 

všechny recenze uživatele

No jo, Vlastík Plamínek a jeho "Krabice od sušenek" alias bubínek. Ale nebýt jeho, tak Ezo.tv není to co je. ()

wiking 

všechny recenze uživatele

Není nic lepšího než si v pátek večer otevřít pár flašek chutného alkoholu, sehnat na rohu něco dobrého na kouření a sledovat EZO.TV ! :-D 100% nekompromisně ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Další pochybný pořad, jak z lidí vytáhnout prachy.. Podobný pleps jako : Volejte věštce....Takovou sračku rozhodně nepodpořím,,,,,,,, Vy naivní lidé, kteří do pořadu voláte a myslíte si, že vám někdo prozradí něco " jasnovidného ", tak na to zapomentě... Sundejte si ty růžové brýle a vrat´te se do reality !! Pokud se bude tento zlodějský pořad podporovat, tak bude nadále " hyzdit " TV obrazovky................................Je to na vás.. ()

damned odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u Volejte věštce, chápu, že existují lidé, kteří takovým sračkám věří, ale byl bych raději aby tací nebyli a zmizel tak tento pořad z vysílání... Ezo.Tv dal aspoň vzniknout kultu Vlastíka Plamínka, ale to jim na hvězdičku nepomůže. :) ()

eklokan odpad!

všechny recenze uživatele

''Kdy se přítel narodil? 4.května, ahá takže váš přítel má nejspíše světlé blond vlasy a dok.... né nemá má hnědé vlasy... noo vždyť to říkám světlé blond až do hněda vlasy.... néé má tmavé hnědé vlasy nashledanou! '' Tak toto mě dostalo :DDD Naprostá trapárna a lituju lidi kteří tam volají a doufají že se něco dozvědí... Kdyby alespoň paní ''věštkyně'' tak blbě nekoukali do leva pod kameru abychom nepoznaly že ty žvásty od někud čtou. Fuj pryč s takovým odpadem. ()

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Je to fajn pořad a pokaždé si rád nechám vyvěštit svoji budoucnost...ale houby, dělám si z Vás prdel, stejně jako tvůrci tohoto skvostu. Kdyby tehdy pan Baird věděl, co se jednou bude v televizi vysílat, tak se jistě na její vynalézání z vysoka vyflákne. ()

Garred odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se, že svůj první komentář věnuju něčemu nezapomenutelnému a tohle tedy rozhodně nezapomenutelné je. Poprvé když jsem to uviděl, tak jsem vyprskl smíchy jídlo. Po druhé už mě s toho bylo šoufl. Nerozumím tomu jak tam někdo může volat za 70 kč/min. Nechci se vysmívat věštění i když k tomu nemám absolutně žádný vztah, ale i to jde podle mě dělat seriózně. Tohle je s přehledem jeden z nejhorších pořadů co jsem měl tu čest vidět. Na závěr si ještě dovolím citovat jednoho ze šarlatánů ,, Věřte, že když k vám přistoupí astrální bytost, tak se vaše energie spojuje s její a máte jiné vyzařování.....,, Co to má bejt ?! :D ()

Pepaa7 

všechny recenze uživatele

A já tomu tu jednu ironickou hvězdu dám a to za vtipnost. Jak já jsem se nasmál u výstupů vlastíka nebo jolandy... odpad si to nezaslouží :) ()

femur odpad!

všechny recenze uživatele

Dát peníze za to, že vám nějaká ženská řekne, že ve vašem domě jsou skřítci a víly a vy nesmíte dovolit převahu skřítků?!?! (to tam vážně bylo) Nevím, jestli litovat těch, kteří tam volají, nebo se jim smát. To je hodně špatnej vtip tohle.. ()

Reklama

Reklama