Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

"Dobrý večer. Moje jméno je Jolanda a řeknu vám na vaše otázky. Jestli chcete vědět mojí budoucnost, co jsem dělala jako malá, ja vám to odpovím. " - "Ano, vy se skutečně odstěhujete, protože tady vidím.... pes je nejlepší přítel člověka a váš anděl míří hodně vysoko." - " Dobrý den, můžu se zeptat kolik vážíte? - No. eh děkuji za odpověď. " - "Dostala se do problémů, moje dcera, můj syn..... zavřeli ho. Chcete vědět kolik dostal? Já vám to řeknu.... nebo moje dcera se dostala úplně někde jinde. Taková slušná holka to byla, hodnej kluk to byl." - " Ano, umím cikánsky... dala mi moje maminka a můj tatínek." - " Vy máte dobrý, eh nemáte nic? Chcete volat, nechcete volat? Volejte!" - " Já nejsem žádnej psychopat... protože opravdu jsem..... ehh cikánka.!" ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

co nám brání v lásce, co nám brání k penězům, zlatíčka? málem jsem si vyvrátil hubu z pantů... nechápu, že jsem to fakt vydržel celou hodinu! odpad! ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)......To snad mluví za všechno, ne???? :))), nemohu dát méně jak 6 hvězd z 5 - ššššštěně !!!!!! ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Máte bordel v linii žen, vaše duchovní jméno je Datael a uvidíme se na velkém karmickém pucování! (Zásobu vodky, bubínek a pozitivní energii s sebou.) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Dokonalost:) skoro stejně dobré jako můj další oblíbený teleshopping:) Pobavil mě oficiální text distributora. ()

Kothy odpad!

všechny recenze uživatele

Ale to je hnus! Jolanda a spol. Aspoň že to zachraňuje Vlastík Plamínek. "Jsem Vlastík Plamínek a hořím jako ohýnek!" :D ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Talk show). Jediné pozitivum: Vlastík Plamínek :-D | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 15% (odpad!) | ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Je to tak praštěné, že to někdy předčí veškerou fantazii. Proto se to dá jednou vidět, neb i takové nápady, které televize odvysílá stojí za nahlédnutí, co vše tvůrce může napadnout! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Koukám, že to nikdo nechápe. V EZO jsou záměrně zaměstnáváni málo inteligentní blázni (viz rázná cikánka Jolanda, bubeník Vlastík či přihřátý Alešek), protože alespoň díky nim se dá mluvit o nějaké sledovanosti. Je i dost možné, že ředitel EZO za to, že zaměstnává lidi na okraji společnosti dostává nějaké dotace. Každopádně kdyby sehnali rádoby seriózní věštce, bylo by to jen a jen divný, protože věštění je kravina. Takhle je to alespoň sranda. Navíc se to vysílá v hodně pozdních hodinách, takže zdejší odpady jsou jen zoufalým výkřikem do tmy. ()

BMW12 odpad!

všechny recenze uživatele

Akorát tahají z lidi prachy. Takovéto pořady měli už dávno zakázat. Ale Vlastík Plamínek, Stanley Bradley a Jolanda luxusní :D :D :D A ty perverzní telefonáty Jitce. :D A doporučuji na youtube zhlédnout kanál carymaryfucka :D Edit: Tak kanál carymaryfuckovi YouTube zrušil, ale založil nový pod názvem Archivní vzpomínky. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla svého času „pecka“ a klenot televizního ODPADU nejhrubšího kalibru. Viděl jsem tento „volající“ ezoterický pořad vždy jen na okamžik, mezi reklamami ve filmech, ale Jolanda i Vlasta Plamínek nikdy nezklamali a byli vždy na ránu. Hlavně když si vzpomenu na to Ššššššššš-těně...Nechápu jak můžou být někteří lidi tak blbí a volat pro rady takovým individuím… ()

Coleator odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad jak vytáhnout z lidí peníze... Zajímalo by mě, jestli tam opravdu volá tolik lidí, nebo je alespoň část hovorů falešných - každopádně vynáší jim to asi pěkně, když už tento "pořad" běží tak dlouho... ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Spolu s pořadem Volejte Věštce nejlepší náhražka za komedii v nočních hodinách. Když na to sem tam narazím, nestačím se divit! Jednou jsme se s mojí sestřenicí cca ve 2 hodiny ráno začali smát na celej spící barák, protože to, co zrovna mleli a ještě jakým tónem + ta hudba do toho a to "magické" studio - no neskutečný! :) A Plamínek s bubínkem... opravdu nevím, jestli to potřebuje ještě vůbec nějaký komentář... úlet! :) ()

Reklama

Reklama