Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, co říci? Radši nic. Pravidla slušného chování odmítají vulgární výrazy a navíc by člověk měl dbát o své zdraví a zbytečně se nerozčilovat. ()

JohnCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Vlasta Plamínek je řízek. Ale jinak je to samozřejmě těžká sračka. Docela mě zaráží, kolik lidí tam vlastně volá. ()

Cubinho odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečné. Viděl jsem několik videí na YT s Vlastou Plamínkem,... člověk nevěří, že to co se mu odehrává před očima, je skutečnost. :-) ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je opravdu hnus. Banda šarlatánů a čarodějnic si utvořilo pořad, kde přes telefon okrádají naivní občany. A nejhorší je, že poptávka po této službě je docela dost velká jinak by to samozřejmě zrušili. Blbost lidská opravdu nezná mezi. 0% ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Vlastík Plamínek je kultovní ezoturbo šarlatán, tatotista a penězždímač. Myslím si, že ten pořad ukazuje částečně obraz naší společnosti. Až jim tam měsíc nikdo nezavolá, budou češi lepšími. Dokud volají,... asi prostě takoví jsme... ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je prvotřídní dno televizního vysílání a ukázkový příklad toho, jak to s českou kulturou a společností vypadá, když se takovýto kus může uživit už dlouhá léta. Fajx a Plamínek jsou zralí na odstřel, stejně jako zbytek těch pochybných existencí. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně strašné. A jen tiše doufám, že jsou ty "reálné" telefonáty jen reklamou a nejsou skutečné. Ačkoli z čeho by tihle paraziti na lidském neštěstí žili, že. ()

Feek92 

všechny recenze uživatele

Člověk nepochopí, ale za Vlastu Plamínka a jeho hitovky jako je například 'štěně' si to zaslouží jednu *, nechápu jak ho mohli vyhodit :) ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Zasmála bych se tomu,kdyby to bylo nazvané jak vás v pěti vteřinách šokovat.Nejen,že jsou tam naprosto jebnutí lidé,ale nepřijde mi normální,když mám televizi puštěnou dostatečně nahlas, abych slyšela a zároveň ne tolik aby mě sousedi chtěli zabít a neslyším tu blonďatou ženštinu,která tam cvrliká o jakýchsi léčivých možnostech kamenů, o čakrách a podobně. Nevěřila bych,co objevím na youtube a čemu se na chvíli zasměju-Vlastík a jeho ŠTĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚĚĚĚ... Velice lituji lidí,co tam volají musí být asi na pokraji zhroucení, nebo asi na podobné mentální úrovni jako ti "moderátoři".A hlavně by mě zajímalo zda jsou tito "moderátoři" stejně trapní a "zainteresovaní" do tématu jak hlásají v telce. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku snad jen za Vlastu Plamínka a jeho bubnovací vystoupení. Zbytek osazenstva zdejších věštců stojí za... no comment radši :) ()

lestyna odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už není ani k smíchu.Nelze ani slovy popsat jaká je to vymaštěná kravina.Opravdu nechápu ty lidi co jsou schopni tam zavolat,musí být asi už opravdu hodně zoufalí,nebo úplně vypatlaný. ()

jurama525 

všechny recenze uživatele

Je to trapne je to tupe ale je to tak neuvěřitelně zabavné . Kdyby tam nebyla ta zabavnost je to jasnej odpad . Usměvná stupidita nejmocnějšího kalibru. ()

Reklama

Reklama