Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Vlastíka mám rád. Je to takovej člověk z kterýho ta pozitivní energie přímo vyzařuje. Za něj to hodnocení nedám do odpadu, jelikož sám o sobě ten pořad je pěkně blbej. 50% ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo, když paní z nedostatku karet věštila z pastelek, a v mezidobí, než někdo zavolal, tvrdila, že nejde o okultismus, ale že se na volající napojuje, hm, přes vesmír :-) Tohle je Alenka Pastelka, vážení. Ale je zde více věšteteckých suprstár. Třeba teplomet Aleš Fajx (pro kamarády Alešek Dráček Fajxík), který se zabívá především energií rejky a šumbaly (pardon, šambaly). Nabízí také netradiční služby, které poskytuje svým keplým kamarádům, jako je tarot keltských draků nebo noc s Merlinem, kterého Aleš proměnil na noc v gaye. Další věšteckou suprstár je žen, Jarmila Hamplová, která se zabívá především předáváním sexuální energie z 5D (a takhle se milé děti objevil na naší krásné planetě virus HIV). Ona sama je astrální bytostí, která také žije v 5D, a před bordelem, kde si přividělává, předala tolik sexuální energie, že to není ani možné. Také zmíním pologramotnou Jolandu, která je v tomto oboru skvělá. "Vy máte dobrý nemáte nic? Jáj, bože můj, hoď tu sůl na někoho z okna! Dobrý den, moje jméno je Jolanda a řeknu vám na vaše otázky. Můžete mi položit pouze jednu a já vám odpovím jenom tři. Já jsem cikánka! Za totality, bylo to zakázané, věštit, museli jsme dávat pozor aby nepřijeli benga. Ano, vy se odstěhujete, protože tady vidím, pes, je přitel člověka, a tady vidím anděla, hodně míří vysoko..." To jsou ty nejlepší a nejchytřejší věci, co kdy Jolanda řekla. ještě tu byl Vlastík Pláminek, který bubnoval, a vybubnoval si to až na nějaké festivaly. Jeho skvělé hity, jako je třeba: Zahradník, Domorodec, Chobotnice, Štěně, Zebra, Dopřej si radost, Bimbiryba, TěDěBaĎaĎó, Zavolej mi do klubu Padá na mě světlo zhůry, Jsem mák, Všemocný nemocný, Mám hezké tělo, Barunka a Ne nalezne na jeho albu "Padá na mě štěně zhůry, já tu sbírám radosti fůry". Škoda, že přisel o buben a šel dělat věštce do Vagíny (ne, do Reginy, já si dneska všechno pletu!). Zapomněl jsem zmínit zívajíci bachyni Danicu, další do clubu čarodějnic Simonu a Isabelu, která to už roky táhne s nějakým archandělem. Výsledek? To největší dno české EZOteriky, kterému chybí Regina, Demeterová a Morgana je doknčeno. A ještě Lení Maria, ta má vždy hodně keců. ()

pufina odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesné! Čištění čaker a čeho všeho.. Věřím různým věcem (i občas těm, co se nedají logicky vysvětlit), ale tohle se opravdu nedá.. Myslíte, že když tam zavolám a zeptám se jich, na které půlce zadku mám pihu, že mi to poví? :-D ()

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastíka Plamínka znám jen z jeho vystoupení u Krause (a pár legendárních videí na youtube), přesto si dovolím tento jeho skvostný pořad ohodnotit... jen nechápu, jak je možné, že takovýhle individua mají svůj vlastní pořad v televizi. ()

TomPrusik1 

všechny recenze uživatele

Plný počet za Jolandu, kterou je sranda poslouchat. Škoda, že je málo Jolandy. A největší škoda je ta, že tam někdo zavolá a vyhodí těžký prachy za to, že mu někdo řekne, že zítra je jeho velký den. ()

skrblik007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady jsem se vážně rozhodoval mezi 5* a odpadem! Kdyby to celý bylo točený jako komedie, dal bych bez debat 5*. Jenže oni to myslej vážně. Pokud se budete chtít pobavit, najděte si na youtubku videa z EZO.TV. Budete se válet smíchy po podlaze. ()

Lolita odpad!

všechny recenze uživatele

U tohohle jsem se pobavila jako nikdy, a měla jsem chuť dát pět hvězdiček za magora Vlastíka a jeho mák, mák mák! stěněněně atd, za Jolándu která nemá jasno o svém původu atd... samozřejmě, že kvalitativně je pořad na 5 odpadů, ale dejte svojí zábavě nejen vysokoškolských večerů tak špatné hodnocení ;-) 22.8.2012 změněno zpět na odpad.. :) ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že s notnou dávkou alkoholu by se člověk těm čarodějnickým blábolům i smál. To abysme ale byli pořád v lihu... ()

Tucqa odpad!

všechny recenze uživatele

Jolandina písnička "Jsem cigánka, zaplať Pánbůh", která byla sestříhaná z jejich hlášek, je snad jediné k pobavení, co z tohoto pořadu vzešlo. Dlouhé, nudné, lži, o ničem... A k Vlastíku Plamínkovi se raději vyjadřovat ani nebudu... ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je něco neuvěřitelného a u nás do té doby nevídaného! Dnes už je to klasika ve vyprazdňování peněženky skrz televizi a vzešlo odtud spousta skvělých hereckých hvězd jako Vlastík Plamínek, cikánka Ronda atd. ()

Reklama

Reklama