Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit, kolik těchto pořadů poslední dobou vzniklo. Že to mají ty televize zapotřebí... Než tohle, tak je snad lepší napsat na obrazovky konec vysílání, zavřít krám a jít spát. Mimochodem, fundovaného věštce Vlastíka Plamínka, který stále něco odlehčuje, bych také odlehčil - jednou lehkou a třemi středně těžkými ranami kladivem do zátylku. To by bylo adekvátní odlehčení a možná by se mu nakonec i ulevilo... ()

Samuel7

všechny recenze uživatele

Hrstku z těch nejbizarnějších lidí planety můžete najít právě v tomto pořadu. Jména jako Vlasta Plamínek, Aleš Fajx, Alenka Pastelka, ale hlavně Jolanda, mluví za vše! Bráno tento program vážně - jasný odpad, avšak ze zábavného hlediska je to 100%, však co mě dokáže rozesmát více než tohle http://www.youtube.com/watch?v=eWNXRRYTeo0 ? Nehodnotitelná legenda českého tv průmyslu! ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Komunisté dobře dělali, když tyhle legalizované zloděje do TV nepouštěli. V kapitalismu je to ovšem něco jiného, nyní je takovéto okrádání důvěřivých blbců dokonce žádoucí, hlavně když tohle cigánění pěkně vynáší. V televizi jsem na to nikdy nekoukal, ale asi jako většina zdejších komentátorů jsem na některá videa natrefil na Youtube, takže mohu s přehledem hodnotit. Netvrdím, že u pologramotné prasnice Jolandy jsem se nenasmál, ale vzhledem k tomu, že pobavit diváky duševními poruchami a labilitou protagonistů zřejmě nebyl záměr tvůrců pořadu, nic než pohrdání a odpad si to nezaslouží. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pořad, který člověka krmí neskutečnými hovadinami. Až jsem žasl z povídání o pyramidách na Marsu a jak právě „marsané“ stáli za zánikem Atlantidy. Tvořivosti se meze nekladou. Na druhou stranu, i docela věřím, proč takové to čištění čaker a jiné bizarnosti volajícím nakonec skutečně pomůžou - je to o vsugerování si něčeho a věření tomu. Takže ano, jestliže se má na 21 dní vše zlepšit jen díky točení nějakých cingrlátek, či kreslení patvarů alias „automatická kresba“, bude to tak. Stačí jen věřit, že to zdržování naschvál, aby padlo víc minut a taktéž víc 70 Kč za minutu (schválně jsem si propočítal, kolik na tom ti nebozí důchodci průměrně utratí), bude mít nějaký účinek. Především ale, jak se pořad teď dost změnil (možná naštěstí), tak pro mě osobně premiérová paní Jarmilka má strašně příjemný hlas, u kterého by se bývalo i dobře usínalo, pokud by sama o sobě nebyla na poměry takového pořadu i pěkná ženská a nenutila tak člověka pokukovat zpod peřiny. Takže jo, k něčemu ten pořad nakonec je. Jen by dole nemusela občas probliknout Jolanda (a jiné výkvěty šarlatánství), což i byť sebemenší serióznost dost sráželo a já se zase musel otřásat. 15% ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Ruply mi nervy a musím to někam ventilovat. Tak původně jsem vyhledal diskuzní fórum na stránkách samotné TV Barrandov, jenže po mně požadovali registraci a já nechci být straníkem jejich latentně komunistického vysílání. Napadlo mě poslat výhrůžky smrti na mailovou adresu, ale předpokládám, že při první známce kritiky by to soudružka Pavlína Němečková stejně přestala číst, natož aby si polistovala ve změti vulgárních až politicky nekorektních plůdků mého znechucení. Nakonec mě napadlo odstřelit samotná studia, ale momentálně nevím, jak sehnat trhavinu a vyrábět podle internetu mi za ta sladká léta v krimu nestojí. Tudíž to odnese ČSFD, neboť jsem právě na kanále CaryMaryFuck zhlédnul paní Jolandu a bylo to poprvé, co jsem se u videa na zmíněném kanále Youtube nesmál, nýbrž vypínal zhnusen. A předpokládám, že právoplatně, neboť nová čtečka karet, o jejíž vnadách raději pomlčím, naprosto nevybíravým způsobem podrazila veškeré zbytky důvěryhodnosti, kterou pořad nikdy neměl. Češtinu ona karikatura člověka ovládala asi jako lemur telefon a vážně mě zaráží, že se ještě nestala krupiérkou v Nevadském kasinu, po té, co tak bravurně své cigánské karty míchala. Sestřih poukázal ještě na jeden velmi důležitý faktor pořadu pro jednoduché a zkouřené - okrádání důvěřivých lidí skrze sluchátko. Pořad plný arogantních babic a mužů, kteří by dozajista zahynuli, nechat je ve společnosti jiných chlapů po delší dobu, než 15 minut, je pro mě dokonalým antonymem morálky. I zdraví lidé jsou leckdy schopni věřit v kdejaké bludy, zvláště, když jim slibují lepší zítřky, jen vyložené duševní zrůdičky však volají do tohoto pořadu pro radu. Znáte-li někoho takového, zkuste mu nejprve trpělivě vysvětlit, proč by jste neváhali označit tvůrčí tým noční show za šarlatány a pokud budou mít stále nutkání utratit 70 korun za každou minutu čekání na nikdy nepřicházející zázrak, ukončete jejich trápení jakoukoli nehumánní metodou, degradují lidský genofond. Odpadu je pro tento pořad škoda, nenapadá mě však horší slovo, kterým bych ho chtěl ohodnotit a popravdě asi neexistuje slovo takové magnitudy. Do mého slovníku se EZO zapisuje jako slovo s významem hrůzností připomínající genocidu. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

V současné době patrně nejlepší komediální pořad na našich televizích. K mým nejoblíbenějším účinkujícím patří Vlastík a zejména Jolanda. Ta je naprosto úžasná, myslím, že Luděk Sobota musí mít radost, že někdo navázal na jeho vrcholné období 70. let. I když, možná spíš závidí.. neboť zatímco on ty absurdní monology pracně vymýšlel a hrál, Jolanda je ze sebe sype naprosto přirozeně s neuvěřitelnou lehkostí a ve velkém množství. Nezapomenutelné jsou perly jako: "vidím, že žijete z huby do huby"... "Můžete mi říct jen jednu otázku a já vám odpovím tři"..."Jestli chcete vědět moji budoucnost co jsem dělala jako malá"..."Jako máma vám řikám, dohlídejte na vaši dceru nech nedělá takový kopičiny"..."nepřepínejte kanela"..."moje rodice byli bily a ja jsem ciganka ano"...,kolik vazite?" ,,ano, dekuju za odpoved! Odpovím vám ji po skončení pořadu"..."neustále ste hodně truhlila"..."budete dědit, vidím tady finance velký, velkou dědičnost" ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Za Jolandu mám chuť dát pět hvězdiček, protože jsem opravdu u máločeho brečel smíchy a válel se po koberci. No jinak je to samozřejmě neuvěřitelné panoptikum kreatur, které musejí sbírat někde v léčebnách. Medicinman štěně-zebra Plamínek, Jolanda, která ze sebe nedělá žádná gadžika a plejáda dalších magorů, ze kterých vám spadne čelist o metr dolů. ()

civalII odpad!

všechny recenze uživatele

Můj syn se vždycky ráno dívá na Animáčka a pak jde do školky, já ho jdu odvést, pak se vrátím domů, kde je zapnutá tv a běží toto. Strašný, nechápu jak může být někdo tak blbej a volat tam. Nechutný kundy, který čmáraj na papír a říkaj jiným kundám, že je nějakej čůrák brzo vojebe anebo "vojebe". ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Ale tak tenhle skvost je silně nedoceněn! Tolik osobností vedle sebe... Protože známej zná Vlastíka osobně, připadám si tak důležitě, že můžu říct, že je to velice spořádaný a inteligentní občan, některými označovaný slovem génius, a dokonce zvěsti hlásí, že je i přímým potomkem Aštara Šerana! Haf! ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tohle může někdo myslet vážné pochopí snad jen Vesmírní lidé a jehovisté. Ostatním zůstávám rozum stát a tupý výraz jak je něco takového možné pustit do televize. Jistě přiznám, že videa Plamínka jsou úsměvná :) ale stejně tak zároveň i smutná. Celý pořad tak sám o sobě je jeden z největších sranců a ždímačka peněz pro naivní lidi. Ještě k tomu nulová forma. Nic víc. ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

,,Chcete vědět moji budoucnost,co jsem dělala jako malá?''Tahle stupidní věta vystihuje do detailu celý ,,věštecký,, pořad.Na uchechtání k smrti je to náhodou dobré,ale při pohledu na ty trotly co tam volají,prd se dozvědí a pak mají účet za telefon tři tisíce včetně HDP se mi chce hodit grcku na zděděný chlupatý koberec.Ale má Philipova spolehlivá věštírna funguje dokonale!Navštivte! ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Paní věštkyně doporučila volající, aby si dobře zasouložila. Tak se určitě dotýčná prý zbaví migrény. Pak to vzala na toxické látky, které nám zamořují tělo. Je třeba udělat jarní očistu v podobě omezení žrádla. Pastelky prozradily dokonce, jak léčit inkontinenci. Je třeba pít čajíček a jíst brusinky....famozní odhalení barevné čmáranice, které se jinde nedozvíte! PS: Furt ten tvor s nadváhou (věštkyně Alenka) vykladá o játrech a kreslí na papír čakry....ne už to nevydržím, snad se zachráním okamžitým útěkem od TV...ne, ne ALENKA - PASTELKA mluví o tom, že mžitky před očima způsobují špatná JÁTRA, a protože nefunguje čistička, tak je i špatná MENSTRUACE! Špatné krvácení způsobuje DEPRESE! Další volající se dozvěděla, že má plíseň v hlavě..... :) :) :)....následuje rada pro novou ženu na drátě...ta by měla začít komunikovat s mimozemšťany! Má dar písma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZO.TV je špinavý odpad, ale z druhé strany chápu, že tomu dá někdo 5* - já se u toho nasmál neskutečně :) . PS2: Když jsem napsal poslední znak, tak jsem se dozvěděl, že nejlepší na trávení je vepřové maso, protože prase je nejblíže člověku....já fakt už nemůžu :) . PS3:(volající do studia):"Dobrý den, já se chtěla zeptat na konečník", (Alenka-pastelka):"Noooooooo....máte ho tam"! ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt možný v dnešní době vysílat? :-D Avšak pro pobavení s přáteli nad ránem dobrý....Pro někoho ale dokonalý výplach mozku...takže s tím opatrně! 0% ()

Reklama

Reklama