Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

Deratizer odpad!

všechny recenze uživatele

Ale lidí je dost, blbejch lidí je dost.....A na nich se dají mastit kapsy. Člověk, co to má v hlavě pohromadě, nemůže věřit něčemu tak hloupýmu, že mu nějaký debil v TV na obrazovce vyvěští budoucnost a volat tam a provolat tisíce za nic. Lidi použijte mozek, než těm vychcošským zlodějům pošlete prachy po drátě, nebuďte mentalitou ve středověku! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tady snad ani není co hodnotit, nebo o čem se vůbec bavit….spíš bych se chtěl face to face pobavit s někým, kdo sledoval a to ne kvůli vlastnímu pobavení. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pořad, který je snad vysílán z jiné planety. Jenže některý výjevy účinkujících, který se objevují na youtube, mě dokážou neskutečně pobavit. Ale hlavně zde můžete jednou za čas naladit KRÁLE VŠECH LÉČITELŮ, MÁGŮ A DYNAMICKÉ MEDITACE - VLASTÍKA PLAMÍNKA. Ten tu se svojí vibrační kouličkou, bubínkem a rumbakoulemi rozjíždí ultimátní a nepřekonatelnou show nabitou jeho největšími hity ve stylu dynamické meditace (Štěně, Uúú daba a mnoho dalších)! A proto dávám jednu pěknou a zaslouženou hvězdu :) ()

medii 

všechny recenze uživatele

Vlastik na hrad ! V TV je smesny, v realu vsak kupodivu docela sarmantni. Osvezujici rozptyleni po dlouhem pracovnim dni a inspirace pred usnutim :D ()

FOCKE_WULF odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dvou klipů na youtube s názvem "Kompletně Najebaný Vlastík Plamínek Solí Nálož Královských Velehoven" a "EzoDojnice Jolanda A Její Přísné Cikánské Vystoupení" jsem dospěl k přesvědčení, že se jedná o jakýsi nový formát televizní zábavy - v konkurzu se vyberou největší kreténi a ti pak před kamerou lidem po telefonu vykládají budoucnost z karet. Bavit to může jen chvíli, je to podobné jako s Natalií Sadness. Tento druh humoru, postavený na prezentování lidí s mentální retardací mi přijde nezajímavý - chvíli se tomu člověk směje a pak to vypne. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Si tak člověk říká: ,,Proč...?!" ,,Vlastíku Plamínku - už přestaň..." Zároveň na to ale je schopen člověk koukat s otevřenou pustou takovým způsobem, že určitou hodnotu to má! :-D Na odpadní záležitosti se totiž opravdu nejsem schopna koukat ani minutu... :D ()

derewi 

všechny recenze uživatele

(Nejenom) Jolanda a Vlastík Plamínek dovedou paradoxně pobavit svým trapným a neveselým vystupováním. Byznys, ve kterém se točí nemalé peníze. Vydělávají na intelektuální chudobě zoufalců, co tam volají. Nelze opomenout ožraly, vtipálky, na smrt nemocné atd. Na rozdíl od „Šmejdů“ zde není vyvíjen přímý nátlak. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Musím dát tomuhle pořadu jednu hvězdičku, protože Vlasta Plamínek je jeden z nejlepších "bavičů-amatérů", jakého jsem kdy viděl. Co jenom on dokáže vyplodit za věty a hudbu, to by člověk zíral... "Já mám pruh, ty máš pruh, máme pruhy, já ten druhý!" ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Geniální formát! Teleshoppin´ meets duševno. Bizarnost nikdy nebyla intenzivnější. A ztlumte si tu televisi, slyším Vás dvakrát. ()

Oonika odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má vůbec nějaká televizní stanice zapotřebí toto vysílat... :-) To, že se najdou vymaštěnci, co tam zavolají, mně ani tolik nepřekvapuje.... ()

Doski 

všechny recenze uživatele

Za Vlastíka a tomu jak se mu občas můžu docela dobře zasmát tak dávám 1* když se zrovna u téhle neskutečnosti probudím. Jinak s odpuštěním strašná sračka. :D :D ()

Brinkley

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemohu Ezo.tv upřít jednotvárnost v rámci žánru. Chvíli se musím smát nad slovní zásobou a skladbou vět většiny aktérů, hned na to zase brečet nad zmanipulovanou babičkou, jež čeká na lince za 70,- Kč/min. Jednoho pořad donutí k filozofickým úvahám o směřovaní lidstva a druhý podle receptu začne shánět bylinky na čaj... Může jít také o rozprávku na dobrou noc... jednou jsem narazila na jakéhosi mistra Aleše, jehož čvachtání prsty o vodní hladinu v lavoru mě spolehlivě přivedlo ku vytouženému spánku. ()

Aurewen odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem vaše Věra a čekám tu právě na vás. Nejsem ledajaká čarodějka, volejte, cítím vaši energii, ale nemůžu s váma pracovat, když mi nevoláte. Já jsem tu pro vás, nemarněte čas, vidím, vaši auru, že je tam nějaká nemoc a trápení...neztrácejte víru, utíká nám čas, večer už tu nebudu, já jsem zde a pomůžu vám teď, doporučuju navštívit kamaráda Stanleyho Bradleyho :DDD"...nemohla jsem věřit svým uším a očím. Myslím, že udělat z tohohle parodii by dostalo největší počet hvězd :D Když si chci zvednout náladu, stačí kouknout na tohle..ale říkám si, kdo za zoufalce tam může volat? Na věci mezi nebem a zemí věřim, i léčení, ale rozhodně na nic v týdle podobě..Koukám, že stačí mít dlouhý nehty, plastiku obličeje, levný dekorace s kamínkama a pexísko v ruce, každej mi zbaští vše i s navijákem...Vždyť jsou to vydřiduši, už jen proto, že jsou v TV a dělají dobrý skutky jen tak na oko za těžký prachy! ()

Reklama

Reklama