Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Pomyslný čtvrtý díl série GIRLS WITH GUNS studia Bee Train, jehož původní novela - hra Phantom of Inferno - inspirovala studio při psaní scénáře seriálu noir.
Japonský student se někde ve Spojených státech probudí na podlaze opuštěného hangáru. Nic si nepamatuje, ale zanedlouho se dozví svoje nové jméno - Zwei. Stane se fantomem? (sl4necek)

(více)

Recenze (11)

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál som sa celkom tešil. A preto ma dosť mrzí, že som bol mierne sklamaný. Ako písali mnohý predo mnou, seriál berie inšpiráciu v množstve v iných, niekedy to bolo na škodu, niekedy to aj pomohlo. No čo mi na "phantomoch" vadilo najviac bolo rozdelenie ako by na tri prepojené časti //čo sa mi však mohlo zdať s tým ako dlho som to pozeral ale i tak// , ktoré byť natočené každá samotne a možno trochu viac zapracovať jasal by som radosťou. No bohužiaľ ich nepomer, nielenže bráni sa vcítiť do postáv, ale kazí celkový dojem z diela. Ak sa však človek cez toto prekusne, spolu s tým, že postavy sú v podstate "psycho"zabijaci, takže častá neschopnosť konať samo za seba vám nepríde až taká divná, tak máte v celku slušný seriál, ktorý však nemá na svojich predchodcov. Takže ****. PS. tie hodinky si mohli odpustiť, je jasné, že patria len na jedno miesto. ()

Cassandra 

všechny recenze uživatele

Až do posledního dějství (po výbuchu) se mi seriál poměrně dost líbil, ne že by měl nějak fantastický děj, ale celkem se mu dařilo mě překvapovat, ať už zvraty nebo nějakým dialogem, ale závěrečných několik dílů byl totální výplach, aneb Cal ušla, ale s Drei se asi zbláznili. A ta škola... Ach jo. A navíc tam chybí výrazná hudba jako u trilogie Girls with guns. Zkrátka první dvě třetiny čtyři hvězdičky, poslední s bídou dvě. ()

Reklama

Axiris 

všechny recenze uživatele

What kind of freedom requires you to kill people in order to earn it? Zatím hodnoceno pouze po prvním dílu. Příběh vypadá zajímavě, snad nebude dál příliš přímočarý a postavy nevýrazné, jelikož audiovizuální stránka je parádní. Nestává se často, aby během 25min. se objevily dvě suprové scény (útěk z bytu, plošina s vrtulníkem). Teď jen doufám, že kvalita vydrží, hlavně co se příběhu týče. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Mám rád Urobočiho za to, že sa vyžíva v tragédiách a človek nikdy nemôže s úplnou istotou veriť, že jeho obľúbená postava prežije. Dej i keď zaujímavý, je väčšinou len niečo do pozadia pre dialógy a intrigovanie postáv, ktoré sú uvažujúce trojrozmerné charaktery. V tomto prípade bolo už ale v polke bolestne viditeľné, že stopáž je zbytočne premrštená. Ak by to malo namiesto 24 dielov len 12 (na množstve deja by to vonkoncom nič nezmenilo), tak by som nemal čo vytknúť. Vcelku škoda, lebo akcia je výborná, má to atmosféru, napätie a téma nie je až tak opozeraná, ale je to naozaj niečo pri čom sa mi veľmi dobre zaspávalo. 24/24 – 65% ()

Phlame 

všechny recenze uživatele

Opravdu srdceryvný, leč pesimisticky laděný příběh, se správně temnou atmosférou a notnou dávkou tragédie. Nějaký ten zvrat je tu snad v každém díle, ale to, co se stane v desátém díle vás zarazí do židle, vyrazí vám dech a na vteřinku zastaví srdce. Celý příběh by se dal rozdělit na tři části - první část (do desátého dílu) se mi osobně líbila asi nejvíce (vyvíjení vztahů, atd.), neméně dobrá je druhá část, o něco temnější než ta první. Třetí část (od 20. dílu) je asi nejslabší, dodává jakýsi dojem nepřístojnosti, přesto si seriál po celou dobu udržuje velmi vysokou úroveň. V tomhle anime neexistuje ryze kladná postava, všichni jsou záporáci. Hlavními a zároveň nejlepšími postavami, jsou dvě první čísla Ein a Zwei, platí, že originál je nejkvalitnější a se zvyšující se číselnou hodnotou se kvalita snižuje. Nicméně Ein by nemohla být bez své dvojky, kdyby existovali samostatně, seriál by byl daleko méně zajímavý, právě, protože se svou odlišností navzájem doplňují a spolu tvoří perfektní celek. Ein je loutka v pravém slova smyslu, nemá emoce, necítí zášť, strach, nemá vůli samostatně existovat a jejím jediným cílem je sloužit. Zwei loutkou být nechce, nemá rád vraždění a věří, že dokáže dosáhnout svobody, chce znát svou minulost a chce se vymanit z područí oné zločinecké organizace. Sledovat vývoj jejich vztahu je to nejlepší na tomto anime (nutno však dodat, že jsem doufal v trochu jinou "povahu" jejich vztahu). Ovšem ani vedlejší postavy nestrádají, hlavní záporák - Scythe Master je magor v pravém slova smyslu, Claudia je ta paní, kterou byste rádi měli za sousedku, abyste ji mohli šmírovat přes balkón, a ostatně všechny postavy mají něco do sebe, mají svůj vlastní příběh a žádná z nich nenudí. Zřejmě se můj názor podstatně liší od ostatních zdejších názorů, nicméně já jsem byl se seriálem velice spokojen, hold se asi autoři strefili do mého vkusu.//90%. Anime, které není pro každého. Buď se vám to bude moc líbit, nebo vůbec. // ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama