Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

crha odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle natočit, to je teda kumšt. Chtěl bych vidět třeba film o filmu nebo nějáké reakce samotných herců a komentář režiséra. Co si asi říkali? Jestli si třeba mysleli, že točí dobrý film jako jsou Čelisti, co kdo chtěl vložit do charakteru postavy atd. Protože tady je špatně úplně všechno od A-Z. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Cituji mou babičku: "To je tak debilní, až je to vtipný". No, je to šílená blbost, ale jsem tolerantní a ve filmové nouzi nepohrdnu i takovou slátaninou. Jako odpad označuju ty větší ptákoviny. Tady je to místy aspoň úsměvný. ()

linkpache odpad!

všechny recenze uživatele

Větší odpad, ikdyž bych nejradši použil pár hodně sprostých slov, jsem dlouho neviděl a doufám, že už ani neuvidím...není snad minuta filmu, kde bych přestal přemejšlet o vraždě všech, kteří se na tý latríně podíleli...ostuda, že to někdo vůbec zařadí do tv!!! ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je největší žraločí zoufalost všech dob. Vše je tak nehorázně splácané, že by jeden brečel. Nic tu nemá logiku. Jak tu je například řečeno, na pobřeží se vřítila 30 metrů vysoká vražedná vlna tsunami, která zatopila velkou oblast ve vnitrozemí a zničila veškeré rodinné domky. A světe div se, dřevěná budka pobřežní hlídky to na pláži vydržela bez úhony a dokonce i několik záchranářů ukrytých uvnitř. Do toho se objevilo několik (prehistorických) žraloků. Během prvních dvaceti minut je čtyřikrát zopakovaný záběr pixelového žraloka, jak připlouvá s otevřenou tlamou ke kameře, kterou spolkne. Do toho stupidní dialogy a zhovadilosti je dokonáno. Proboha, co tím chtěli tvůrci říct? Mají snad diváky za blbce? ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, pri mojom putovani horrorovymi vodami kedy nepohrdnem prakticky ziadnym filmom a musim ho vidiet uz len z povinnosti, je jasne ze castokrat natrafim aj na nieco take ako je Malibu Shark Attack. Efekty moc riesit netreba od toho sa cakat ani nic nedalo, skor som sa strasne bavil na ,,hercoch,, ktori vyzerali ze ich priroda obdarila jednoducho iba jednym zakladnym vyrazom tvare, ktory nie su schopny nijakym sposobom ovladat. Vety ktore zo seba pustali su uplne bezmyslienkovite, samozrejme postavene na hlavu a cele to vyzeralo tak ako keby v tom hrala nejaka partia zombikov ktori na vonok vyzeraju viac menej ako ,,normalny,, ludia. No proste jeden velky nepodareny vtip. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Tieto filmy musia vznikať jedine s tým účelom, aby sa divák smial na ich sprostosti. Kto normálny by inak do filmu dal ohavne animovaných zmutovaných žralokov útočiacich na pár chudákov čo sa pred 30 metrov vysokou tsunami schovali do "baywatch búdky" a jediné čo sa im tam stalo bolo to, že im tam natieklo trochu vody? Toto sa fakt nedá brať vážne ani na okamih, hoci prehrávajúci herci hystericky jačia a generická treťotriedna hudba sa zúfalo snaží navodiť dojem napätia. Aspoň že pozerať sa na to je taká sranda :-) 1+/10 ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Tak toto není potřeba jaksi komentovat. No zasmáli jsme se, ale jenom tomu jak je to trapně a amatersky udělané. Takže za to a za snahu uděluji 1*. Dávám 2/10 ()

mardun odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakou záhadou jsem narazil na tento film nevěděl jsem jestli mám začít smát a nebo brečet. Nekoukatelné. ()

newzby 

všechny recenze uživatele

Dal jsem jednu hvězdičku a to jen z důvodu, že jsem se tak dlouho nezasmál. Jinak je to stupidní film, který do Horor / Thriller má opravdu daleko. Doporučuji komentář Aluska88 dost dobrý a výstižný komentář, který objasní celý film. :) ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Nuž, alkoholom posilnený večer umožnil mať ako podmaz tento roztomilý kúsok z ďalekých vôd Tichého oceánu, ktorý servíruje na tamojšiu kalifornskú háveď zmutované monštrá. Otázkou tak nebolo, či sa niekto zachráni,ale prečo nedávajú do ústavy aj ľudí z tohto filmu. (videné 22.11.2019, PrimaCool) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Když to vezmu kolem a kolem, tak jsem svým způsobem dostal přesně to, co jsem tak nějak očekával. Mizerné herce, scénář, který rezignuje na jakoukoliv logiku, krásné pláže, na nich samé polonahé krásky, jejichž jediný smysl je alespoň částečně zakrýt dějovou vyčpělost, plus samozřejmě digitálně udělané potvůrky, ovšem takovým stylem, že i já jako divák jsem se za ně styděl. Onen stud mě vlastně neopouštěl po celou dobu sledování tohoto zázraku, neboť dívat se na ty otřesné herecké výkony a ještě trapnější scény, to je opravdu zážitek srovnatelný s tím nejhorším možným sebetrýzněním. Na druhou stranu jsem se nad absolutní idiocií tvůrců místy fakt pobavil, takže jako špatná parodie by to asi fungovalo. 0/10. ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

... a já si myslel že takhle kvalitní bijáky natáčí hlavně Jim Wynorski. Ne Ne Ne....... Vítám tento.. ani to nechci nazvat filmem .. tuto věc na filmařskym dnu, všechno další již bylo napsáno. Ta růžová cuchta ať jde radši natáčet Porno. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Jako komedie film funguje, ale jinak je to snůška nesmyslů a laciných "efektů". Trochu nechápu proč v tom hraje Peta Wilson, myslím že má na víc. ()

Reklama

Reklama