Reklama

Reklama

Night Screams

Trailer

Obsahy(1)

Fotbalová hvězda pořádá večírek pro své přátele. Nešťastnou shodou okolností ten samý večer utečou na svobodu dva šílení vrazi. Ve snaze vyhnout se policii se vetřou na večírek. (topr harley)

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nudný a nezaujímavý slasher. Problémom je predovšetkým tempo, vďaka ktorému som počas prvej hodiny takmer zaspal. Vzápätí sú behom 10-15 minút skoro všetci vyvraždení. Vraždy sú však nenápadité, za akú takú pozornosť stoja len tri krátke scénky (sekera do hlavy, elektrina v bazéne či "upečenie" tváre). Ako to už však v starých slasheroch býva zvykom, nad vodou to držia holé bradavky sexi babeniek. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po době moderních slasherů které jsem viděl v poslední době si dovolím dát 3*. Bylo to osvěžující vidět aspoň nějakou snahu. Vražd je sice málo a nejsou nějak moc vynalézavé(vražda s hamburgerem mě dostala:-)) ale není to ani vyloženě nuda a některé postavy byly fajn. Jen konec to celkem zkazil. Pro mě průměr. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zapadlý osmdesátkový slasher, který se do tepen zařezává opravdu zostra. Stihne se pět zabití ještě než se rozběhnou úvodní titulky a v tomto trendu se pokračuje až do samého závěru. Skutečně, bodycount je vysoký a k usmrcení je užito různorodého arzenálu. Vraždí se nožem, šavlí, ale i třeba brokovnicí, elektrikou nebo igelitovou fólií. Potěší, že většina vražd jde dobře vidět a kamera neuhýbá stranou, ale tím veškeré klady končí. Vrazi jsou nesympatičtí, děj je naprosto bezobsažný, atmosféra neexistuje a herecké výkony jsou jedna velká tragédie. Ve výsledku je tedy jedno, kdo umře. Night Screams mohu doporučit jedině pro relativně dobře zvládnuté vraždy, v ničem jiném nevyniká. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film je potravou najmä pre zjazvených 70s/80s veteránov, ktorí si ešte vo videopožičovniach radi pustili aj v podstate skoro celkom neznámy film a potom, doma, to bol rozporuplný zážitok. Ale tá krása neznámeho a vzrušenie z objavovania tam bola! Film trávi zbytočne mnoho času rozhovormi medzi nezaujímavými postavami, ďalej pridáva flashbacky na tú istú vec, dookola. Aj ženské osadenstvo sme v slasheroch veru videli atraktívnejšie, utečenci z väzenia sú tu úplne zbytoční a zabúdal som pravidelne, že tam vôbec sú. Asi mali slúžiť na to, aby odviedli pozornosť od skutočného vraha.  Potom je škoda, keď sa objaví pomerne technicky zdatný záber, podfarbený atmosferickou hudbou, vlastne koľkým slasherom by sa o solídnom technickom zázemí mohlo iba zdať! Kills nie sú nič extra, ale ujdú, potešia čierne rukavice, ktoré pripomínajú giallá. Množstvo 80s hudby, typické oblečenie, prostredie letného Texasu a záver sú podarené ingrediencie. Film splní účel VHS éry obskurnosti a fandovia si ho napriek výhradám vcelku užijú. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Písal sa rok 1987 a vlna slasherov, potom čo ju tak úspešne rozbehla dvojica podivínov (jeden nešťastnou náhodou utopený mladík a druhý na úteku z ústavu pre duševne chorých), bola už na ústupe a tento žáner sa dostával čoraz viac na perifériu záujmu. Režisérsky debutant Allen Plone sa však rozhodol ostať verný tomuto žánru a natočil... niečo, čo už bolo pred ním dávno videné. Skupinka mládežníkov sa natrepe na večier do domu, aby si tu poriadne užila a medzi nimi je aj niekto, kto má o zábave svojské predstavy. Allen Plone sa utápa v klišé a keď si už nevie pomôcť, tak ukazuje, čo ide v telke. Podľa toho mám dojem, že sa zamiloval do slasheru z roku 1981 Graduation Day od H.Freeda a do porna. Navyše, v skupine tých, čo idú na smrť, sa nenachádza nikto, kto by prekročil svoj vlastný tieň a stál sa aspoň druhotriednou hviezdičkou v treťotriednych hororoch, všetko je to neprirodzené a nudné, aspoň že poslednú polhodinu sa tempo viditeľne zrýchli a vytrhne diváka z dlhotrvajúcej hybernácie. ()

Reklama

Reklama