Reklama

Reklama

The Ultimate Fighter

(pořad)
  • USA The Ultimate Fighter: Team Couture vs. Team Liddell Finale (více)
všechny plakáty

Recenze (9)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

1.série - pracovní název "seznamovačka". Cris asi nejzajímavější. Hodně porušování pravidel a nevhodné chování, zápasy nic moc. První polovina série celkem nuda, pořádné kvalitní zápasy se rozjely až od semifinále. Hodnotím 3* /// 2. série - pracovní název "bebínka". Díl co díl se tam někomu něco stane buď v zápase a nebo při tréningu, což má za vinu, že to hodně soutěžících vzdá srabsky dobrovolně a nebo kvůli zranění nedobrovolně. Soutěžící jsou poučeni z první série a chovají se ukázněně a přátelsky. Žádné chlastačky, atd. Jednotlivci rozhodně zajímavější. Můj černý kůň Luke aka psycho lastpick nerd, který se cpe zdravou výživou vás rozhodně překvapí! Zápasy hned od prvního dílu, ale málo KOček a předčasných konců. Od semifinále série opět nabírá na obrátkách. Hodnotím 4*. /// 3. série - pracovní název "UK vs. USA". Série okořeněná dvěma bojovníky z britských ostrovů. Zápasy ale už tak okořeněné nebyly. Ba naopak, nebyly zajímavé jak z hlediska chvatů, úderů apod., tak z hlediska laického - minimum KOček, hodně tapoutů. Za zmínku stojí Matt, hluchý soutěžící, který se stal hned mým oblíbencem a favoritem - rychlost jakou se učí novým věcem i přes jeho hendikep je neuvěřitelná. Celkově tak nějak proplujete nezáživnými zápasy až do finále - které teda má slušné grády!! Přesto zatím asi nejslabší série. Mizerné 3* /// 4. série - pracovní název "Návrat". Vítaná změna a osvěžení zrovna v době, kdy mě TUF série začínala nudit. Chválím za zpestření v podobě výměny neznámých tváří za skutečné fightery, kteří si pár svých let v UFC již odkroutili, ale jejich sláva z nějakého důvodu už pominula. Teď mají možnost druhé šance. Dalším zajímavým faktorem je to, že vzhledem k jejich předešlé kariéře v UFC si před každým vyřazovacím zápasem můžeme prohlédnou jejich vizitky (absolvované UFC zápasy), kde se často setkáme i se soutěžícími z předešlých sérií. Zápasy nemají chybu, je zde vidět zkušenost. Za mě spokojenost a zatím asi nejlepší série, co jsem viděl. 4* PS: Ostatní série už asi komentovat nebudu, protože by to za chvíli mělo dvě A4ky :D ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně skvěle zvládnutá show, která sice nenabízí takové řezání jako hlavní UFC, ale tyto mezery vyplňuje zase situacemi okolo všeho toho dění. Největší plus vidím v tom, že během sledování změníte pohled na ty lidi co se denodenně dřou v tělocvičnách, aby si pak mohli navzájem rozbít ksichty. Zjistíte, že k nim získáváte sympatie nejen jakým stylem bojují, ale i jak se chovají a v tom vidím hlavní sílu této show oproti normalních zápasům MMA. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Nejlepší fighter série: Josh Koscheck /// Největší srdcař série: Chris Leben a Diego Sanchez /// Největší k*kot série: Josh Koscheck a Bobby ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Hodnotim serii 31 McGregor vs. Chandler. Jsem fanda toho sportu, nejsem fanda reality shows. Takze bych radsi obetoval navstevy Chandlera ve vile, mluvici hlavy popisujici, jak jim McGregor uvaril gulas nebo skypovani s rodinami. Radsi bych stravil vice casu sledovanim treninku, resenim taktiky a priprav na fighty. A ty samotne fighty? Chybi mi tam komentar od Rogana, DC, Anika, nebo Bispinga. ()

guruhonza 

všechny recenze uživatele

Zcela suverénně nejlepší reality show, která kdy byla natočena. Vrcholem všeho jsou pak fajty v oktagonu, které jsou každou sezonou lepší a lepší, protože sport MMA zná víc a víc lidí a je tedy stále větší konkurence. ()

Achab 

všechny recenze uživatele

Byly doby kdy jsem se těšil každý týden na nový díl a má přítelkyně to brala jako můj úlet. Každý rok jsou dvě řady. 16 chlapů stráví několik týdnů intenzivním tréninkem pod vedením dvou zápasníků UFC a spoustou asistentů. Prezident Dana White s širokým úsměvem a později i drsným tonem přivítá 32 (původně jen 16 bez vstupního vyřazovacího zápasu)) uchazečů o pobyt ve vile, chybí jen krůček ke slávě a balíku peněz. Jen je třeba probojovat se až do finále, bylo zajímavé vidět v některých řadách uměle vyvolané spory a následné zápasy, pláč, obrovský tlak na psychiku. Neskutečné musí být pocity, kdy už víte den zápasu a vybraného soupeře vidíte pár metrů od sebe v kuchyni. Výborné byly i první řady, ze kterých vzešly hvězdy ultimátních zápasů jako Forrest Griffin, Josh Koscheck, Rashad Evans. ()

Reklama

Reklama