Reklama

Reklama

Na stojáka: Best of Iva Pazderková

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2011, 25 min

Režie:

Zdeněk Tyc

Účinkují:

Iva Pazderková

VOD (1)

Obsahy(1)

Stand up comedy - sólové výstupy bavičů, specialita angloamerických barů, je snad nejkrutějším testem komiků. Kdo nedokáže, aby divák zvedl oči od sklenky, natož odložil doutník a zaplácal, je vyřízen. Sledujte Na stojáka z produkce HBO ČR. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Tahle holka, co ještě neprožila organismus, je prostě vším .. ostřílenou vlasatou hittie, politovložkou s mega teoriemi, androložkou zjišťující že na Měsíci chcíp pes, ale hlavně je blond a to, děcka, funguje : ) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak Pazderková to měla vždycky dost na hraně. Občas dokázala rozpoutat neskutečnou akci – ty její kecy o gyndě, nebo balení borců dokázalo pobavit, ale většinou ze sebe bohužel dělala ještě větší krávu, než ve skutečnosti je. Jasně, měla na tom založenou svou image, ale opravdu rozesmát mě dokázala jen párkrát… ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Na stojáka je velmi stupidní pořad, prostě kabaretierismus. Ale. Iva Pazderková je komička, které je na tuto show vyloženě škoda. Směju se jen při DJC a jinak jsem se vlastně od roku 1981 nezasmál. Dnes se to povedlo. Gynekolog je týpek, který ji chce prosahávat prsa. Orgasmu říká organismus a zlobí se, že se jí na takové otázky může někdo ptát. Fópá je pro ni foayé atd. Tákle velký kleštičky na řasy mi tam strčil (myslí se do pochvy). Před obecenstvem řekne slovo píčovina. Tím jsem nabyl dojmu, že je to zajímavá holka se smyslem pro humor. Kolik komiků po úmrtí Menšíka, Šimka, Holzmana zbylo? Kdo je nahradí ? Moc možností není. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nerozumím tomu, proč se někdo směje této osobě, která se navíc neúspěšně snaží předstírat, že je hloupou blondýnou a ani to jí nejde. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

HBO by zasloužilo metál... Po dlouhé době dobrý český humor... Doufám, že neudělám nějaký to foajé... Ale Iva je prostě super! :) ()

Sarcasmgirl 

všechny recenze uživatele

Někomu může přijít, že ze sebe Pazderková dělá naprostou krávu, ale podle mě dělá inteligetní humor, výborně pracuje s širokou slovní zásobou. Je to natolik skvělý, že jí občas méně inteligetní a slovně zaostalý lidi nechápou. A nejvíc si na ní cenim toho, že každý její vystoupení je improvizace z fleku a pokaždý je to skvělý. Kritici ať si zkusí stoupnout před pár lidí a vysoukat ze sebe na místě během pár minut něco, čemu se budou lidi smát. ()

Todd_Hewitt 

všechny recenze uživatele

Iva Pazderková,a nikdo mi to nevezme, je prostě z Na stojáka nejlepší. Nikdo mě nepřesvědčí o opaku. Proti ní jsou Matonoha, Pavlásek a Vychodilová naprosté nuly. Pazderková HADR!!!! Aneb 90-60-90...A nebo 90-59-90. RESPEKT Z NÍ MÁM! :D /95%/ ()

Reklama

Reklama