Reklama

Reklama

Máma mezi Marťany

Trailer 3

Lidé vyslali sondu na Mars a zjistili, že kdysi dávno býval na této nehostinné planetě život. Netuší, že hluboko pod povrchem planety život stále existuje a že Marťani právě řeší vážný problém - potřebují někoho schopného a spolehlivého, kdo by zajistil výchovu jejich potomků. A někoho takového právě objevili na planetě Zemi. Je to Milova maminka, která se o chlapce dobře stará. Milo ale bývá drzý, nechce vynášet odpadky a nechce jíst zeleninu. Jednoho večera nemůže usnout, mrzí ho, že byl na mámu ošklivý. Uprostřed noci vstane a jde za ní, aby se jí omluvil. Vzápětí zjistí, že jeho maminku právě unášejí Marťani. Zachytí se podvozku rakety a odlétá s nimi na planetu Mars. S pomocí technické inteligence, pozemšťana jménem Gribble a rebelské marťanské dívky jménem Ki se Milovi podaří najít cestu zpátky ke své mamince. (TV Nova)

(více)

Recenze (144)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $21,392,758Tržby Celosvetovo $39,549,758Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,277,433 //počet predaných kusov 85,201Tržby za predaj DVD v USA $2,323,617 //počet predaných kusov 130,691║ Otrasnosť skoro po všetkých stránkach! A ešte za aké peniaze. Dejovo prázdnota až to bolí, ťažko pochopiť vôbec akú cieľovú skupinu chceli tvorcovia týmto paškvýlom osloviť, čo je asi najhoršie tak počítačová grafika, tá nesiaha ani len na podpriemer ale rovno spodina dnešnej doby(2011), takto nemôže vypadať film za 150milionov dolárov, fakt nepochopiteľné, niekedy nebolo v obraze pre tmavosť rozpoznať ani len obrysy, hlavné postavy odpudivé bez náznaku zaujímavejšieho charakteru, nuž nudný a nezábavný výplach.... toto fakt len obísť. /15%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MARS POTŘEBUJE MÁMY !!..... /// Milo je jeden z těch kluků, kteří si myslí, že život bez mámy by byl lepší. To je totiž samý: ,,ukliď to“, ,,tohle sněz“, ,,vynes odpadky“.... Opačnej názor mají Marťani. Přiletěj a vezmou si co potřebujou. Ovšem Milo letí s nima a má 7 hodin (nebojte se, tak dlouho ten animák netrvá) na její záchranu a dokázat, že není dobrý, když tlupa vetřelců unese (komukoliv) mámu. Ve sci-fi světě plným odpadků a nejmodernějších technologií ho budou honit, střílet po něm a novej kámoš Gribble se bude snažit bejt vtipnej. V rámci dětský – klukovský zábavy jde o normální animák s cílem utužit morálku a rodinný hodnoty. To kolem je sci-fi blbinka, která ani moc nenudí, sice nerozesměje (dospělýho), ale o to víc (děti) napne. A třeba si zapamatujou, že slušní lidi (a mimozemšťani) svoje děti vychovávají sami. Což je rozhodně Gribbletastická myšlenka! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč je potřeba vymyslet VALL-I ho. 2.) Poznám, že marťanští důchodci jsou stejně nerudní jako ti naši. 3.) Spisovatel Berkeley Breathed mi se svojí knihou ,,Mars Needs Moms z roku 2007“ k srdci nepřirostl. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * /// Kluci do 12ti let můžou jít o 1* vejš! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl som veľa animovaných filmov, ale aby bol animák pri takom rozpočte takto strašne odfláknutý som ešte nevidel. Ja ani neviem čo môžem pochváliť..... Je mi ľúto, no nudil som sa počas celého filmu, teda až na scénu, kde Milo štýlovo slovne odpálil svoju mamku. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dokázala bych odpustit trochu odfláknutý scénář, ale není dobrá animace v dnešní době už samozřejmostí? Asi ne..tady ji totiž rozhodně pochválit nemohu. Obzvlášť ta máma se vůbec nepovedla. Chybí tomu vtip, barevnost a originalita. Velká škoda nevyužitého nápadu. Tohle neoživí ani skvělá hudba Johna Powella. 2,5* ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za tvůrčí odvahu vrazit balík peněz do animáku, kde není jediný sympatický hrdina. Do animáku, který není pro nejmenší a dospělé může iritovat. Do animáku, který vlastně animákem být nemusel. S normálním hraným filmem by tvůrci uspěli spíš a debilita chlapce v hlavní roli snížená na polovic by tomu též dost pomohla. Určitě by renomé filmu vylepšilo i to, kdyby scénář napsal někdo, kdo umí psát scénáře, kdo je talent na příběhy. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jako sledovat půl druhé hodiny dlouhé intro k počítačové hře. Opravdu? Za sto padesát milionů dolarů byli tvůrci schopni přijít s tímto vizuálem? Dobře, k čertu s grafickou stránkou, nápad je to opravdu dobrý, ale když nejlepší a zároveň nejzábavnější částí je hipísácká vsuvka, tak je někde něco špatně. Animované filmy dneška by měly vypadat trochu jinak, jeden případ za všechny - postava matky vypadá, jako by byla věčně pořádně sjetá, na tom Marsu ale musejí mít pořádně kvalitní matroš. Jedna hvězda za Johna Powella a druhá za tlusťocha s Marťankou. Díky bohu za obrovský kasovní neúspěch, Zemeckis se snad bude od nynějška orientovat směrem k hraným filmům a Disney už s experimenty s technologií Motion Capture skoncuje. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Simon Wells, Wendy Wells | Hudba: John Powell | Produkcia: Robert Zemeckis, Jack Rapke, Steve Starkey, Steven Boyd | Distribúcia: Walt Disney Pictures | Štúdio: ImageMovers Digital | Rozpočet: 150 miliónov $ | Tržby: 39,549,758 $ || ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Takový menší propadák od společnosti Walt Disney. Nepřišlo mi to zajímavě udělané a zvolená animace nebyla asi úplně vhodná. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zemeckis a spol. už by se měli na tu jejich "zázračnou" technologii vykašlat. Nejenom, že se jim pořád nepodařilo dosáhnout toho,co očekávali, ale konkurence jim navíc pořád pěkně ujíždí. Celé mi to hlavně přijde animačně ještě horší než předchozí snímky a kromě celkem slušné animace lidi, jsou všichni ti emzáci a krajina okolo strašně ošklivý. Celé to navíc sázelo spíše na dobrodružnou stránku věci, podobně jako Jak vycvičit draka, a humor se zde vyskytuje jen sporadicky. Což je průser, protože dobrodružná stránka nefunguje vůbec a těch pár vtipných hlášek neuspokojí mě, natož pak děti. Zkrátka prohra na všech frontách. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na to, že MMM má tak slabé hodnocení, tak mi to vůbec nepřišlo špatné. Opravdu jsem to ani tak dobrý nečekal. Pohodový animák co má šmrnc a podzemí bylo nádherný. Tohle můžu. Marťané byli sice trochu divně stavěný, ale i tak se mě docela líbili. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film, je skôr pre väčšie deti. Osobne ho považujem za jednu z tých lepších rozprávok v poslednej dobe. Príbeh je vtipný má spád a hlavne skvelý podtext, ktorý hovorí, že Mama je len jedna a urobí pre nás čokoľvek. Čo sa týka spracovania, tak to nemá chybu. Príbeh ma dosť zaujal, bolo tam plno zaujímavých situácií a iste si príbeh svojich priaznivcov nájde. Tiež ma celkom zaujalo, ako sa taký film natáča. Myslím si, že tí herci to nemajú zrovna jednoduché. Vrelo tento skvelý animák odporúčam. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po niektorých tých recenziách a hodnoteniach ma to s časti aj odradilo, ale aj tak som si to pozrel a nemôžem súhlasiť s tým že je to zlý animák. Dej je jednoduchý ale pri nízkej stopáži je stále dosť zaujímavý na to aby ste sa nenudili. Akcii sa tu nájde dosť, stále sa tu niečo deje a stále to má nejaké nápady. Za tie prachy mohla byť animácia trošku aj lepšia ale čo už. Je to viac pre deti ako pre dospelých, ale ja som si to fajn užíval ako hudbu Johna Powella. 70% - 3* ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zarazilo, že to tu má tak nízký hodnocení, ale tak nakonec, hodnocení na ČSFD zřídkakdy vypovídá o něčem jiným než o tom, jaký mindráky si tu kdo léčí :) Ale k věci, jsem to právě viděl, nečekal jsem žádný blaho, ale dostalo se mi ho, a z fleku neváhám mluvit o tom, že tohle je rozhodně jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl a co kdy uvidím. Po stránkách vážných i zábavných to prostě nemělo chybu a nejen animačně to ve mně vzbuzovalo podobný pocity jako Avatar (ano, je to úplně jinej film a úplně jinej žánr, ale měl jsem z toho naprosto stejně-uchvacující pocit). Prostě, radši nečtu, co tady kdo na to kydá, já můžu jen doporučit jako pohodovej film s hřejivým poselstvím, zábavným příběhem a uchvacujícím světem. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Máma mezi Marťany je svým způsobem velice zručný film. V podstatě obsahuje vše, co bychom od animáku očekávali. Jenže to funguje zcela opačně, než by mělo. Máme tu nezbedné dítě s morálním ponaučením (jenže z toho vlastně plyne, že když nebudeme mamču absolutně poslouchat, bude vlastně ta nešikovná a Marťani ji neunesou, bingo!). A hláškaře, který si neustále střílí z obecně známých filmů (ale není vtipný). Animaci, která je originální a zapamatovatelná (ale nehezká). A slzavý závěr s happy-endem (jenže ty slzičky vás o to víc naštvou, protože jejich důvod bude neuvěřitelně laciný). ()

predators 

všechny recenze uživatele

Variabilní pestrobarevné prostředí naplno zahřeje plazmové obvody ve vaší televizi. Případně nějaké kristalky nebo něco podobného, pokud máte elcédéčka nebo ledky. Graficky je na tom máma mezi marťany opravdu dobře, ikdyž Gribble vyčnívá nade všechny. No a když přičtu to, že se i piškoti něco naučí, hlavně to, jak se chovat ke svým matkám, tak mi vychází slušná podívaná. Jen nevím, jak k tomu přijdou tatínci?! Ale to se třeba dozvíme příště na jiné planetě... 70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to jeden nevkusný, nepríjemny film, ktorý skutočne treba obísť. Sú momenty, ktoré sa mi osobne páčili ako napríklad Hippie Marťanka Ki je občas vtipná a páči sa mi záverečná reakcia Milovej mamy, keď je ochotná sa obetovať pre svojho syna. Inak je to skutočne nepríjemný film, ktorý radšej nepozerajte. Strašne to vyzerá, postavy sú strašné a príbeh je dosť nudný. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Najcennejšie na filme je myšlienka, technická stránka mohla byť lepšia. Deti do desať rokov si azda užijú zábavy, mňa potešila hudba pri dramatických scénach. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tolik suprových animovaných pohádek je a hle zrodily se marťani kteří to nikam nedotáhly. jediné co snad bylo hodně drsné byla hlavni marťanka připomínala mi satana, velká snaha o vtip a podobně nakonec vyvrcholilo k nudné podívané. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce, co chce říká, jde o jeden z nejlepších animáků vůbec :-). Kvalitní, i když na jednu stranu malinko kýčovitý (pro děti ale poučný) příběh doplněný nádhernou animací. Po technické stránce je Máma mezi Marťany spolu s Legendou o sovích strážcích a Rangem asi to nejlepší co můžete mezi animovanými filmy nyní najít. Nádherné barevné lokace, pěkné animace lidí i marťanů, jedním slovem pěkné! Nevím proč, ale jediné co se malinko nepovedlo je animace Milovi maminky, ta jediná mi přišla trošku ošizená a nezapadala do nádherných obrazů celého filmu. Po dlouhé době animovaný film, který dává dětem dobrý příklad. Obecně mi přijde, že je dnes zvykem točit animované příběhy pro děti, které vlastně ani pro děti nejsou. MmM jde mimo tento zavedený trend a je to jen dobře. Animáky jsou sice pro každého, bez rozdílu věku, ale stejně si troufám tvrdit, že hlavně děti jsou jejich hlavními diváky :-) ()

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Šéf studia Disney popraven kvůli Carterovi

Šéf studia Disney popraven kvůli Carterovi

24.04.2012

Samozřejmě, jen obrazně. „Padání hlav“ se po fatálním neúspěchu vesmírné fantasy John Carter (ztráta se odhaduje na 200 milionů dolarů) dalo čekat. Nakonec musel odstoupit i výkonný ředitel Rich Ross… (více)

Zemeckis na lovu mořských příšer?

Zemeckis na lovu mořských příšer?

29.07.2011

Po propadáku Máma mezi Marťany z jeho produkční dílny je víceméně jasné, že kariéru Roberta Zemeckise spasí už jen návrat k hranému filmu. Tedy, alespoň částečně hranému – nějaké ty digitální efekty… (více)

Reklama

Reklama