Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu mám rád, talianske správanie už omnoho menej. Ak by som to mohol porovnať napríklad s reláciami Jaroslava Žídeka, chýba tomu určitá originalita, tematika, Ridi okrem toho, že robí svoju domácu kuchyňu nepriniesol nič nové. Na to, že žije v Českej republike už veľa rokov sa nenaučil ani poriadne jazyk. Dosť rozpačité, pre mňa sa zaraďuje do rady iných, ktorých je ako kvapiek vody v mori. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Italské jídla nejím. Vůbec celá italská kuchyně mi nesedí. Nicméně se musí uznat že tenhle pořad má svoje jedinečné kouzlo. Jednak je to tím, že se pořad odehrává v domácím prostředí a ne ve studiové kuchyni a jednak je to i samotným průvodcem. Emanuel Ridi se svým silným italským přízvukem učí české kuchařky vařit italská jídla sympaticky a jednoduše. Tohle je snad první kulinářská show, která se opravdu povedla. Snad se kvůli tomu naučím jíst i špagety:-) ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Fanúšikom TV-varenia nie som, ale pri prepínaní programov mi stačila jedna minúta, aby som tohto kuchára dopozeral do konca a ešte si ho pozrel aj druhý krát. Vystupovanie má príjemné, nenásilné, netvári sa ako majster sveta, talčeština je osviežujúca a hostia sa do ničoho nepletú, len prehodia pár slov a potichu vedľa konzumujú. A to hlavné, jedlá sú už na pohľad jedlé a pritom nie celkom bežné, kurča v porceláne, minestrone, boloňské lasagne, kto by si nedal... ()

sulek 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je usměvavý a pozitivní, jeho akcent a občasné novotvary jsou pro mě milým zpestřením klasických jednoduchých receptů. Jediné, co mě štve, jsou /podle mě úplně zbyteční/ hosté. Viděla jsem díly s Eliášem a Pawlovskou a opravdu nechápu, proč tam vůbec vystoupili. Obzvláště Pawlovská, ač mi nijak nevadí, se projevila jako totální bluma. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Češi jsou zřejmě hodně neschopný národ,když každý den si musí nechat několikrát v různých televizních pořadech radit,co a jak uvařit.Jako by nestačilo,že nám radí tzv.celebrity a týpkové jako Babica,už si musíme zvát do svých kuchyní Taliány,zítra to budou rákosníci,pozítří Arabové a za chvíli už si nebudeme schopni sami uvařit svůj žvanec podle svého vkusu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama