Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mně je to další nepodařený pořad o vaření. Ze zvědavosti jsem se podíval na díl s Hapkem a žádná sláva to nebyla. Italskému šéfkuchaři nebylo přes jeho šílenou češtinu skoro rozumět, dost drmolil a za chvíli by mě z něj rozbolela hlava, pak olízl vařečku a dal ji do kastrolu, takže fakt o bontonu toho moc neví. Jeho připravené pokrmy, jež zahrnovaly kachnu na pomeranči a sladký dezert, sice nevypadaly špatně, ale rozhodně to nebyl důvod, abych se podíval na příští vydání. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Ridi se s češtinou vypořádává statečně, akcentem přesto připomíná „Itala“ Brada Pitta v Hanebných panchartech, což již tak rozpačitý gastro-pořad obohacuje o nechtěnou komickou rovinu. Jídlo i vizuální dojem je ovšem OK, čili lze bez obav užívat na „zajezení“ Babicy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kuchařská reality show v ČR. Jídla, které Emanuel připravuje jsou lehká, orientální. Navíc se mi líbí, že poslední dobou si zve do pořadu kuchaře z jiných zemí. Určitě milé zpestření. Vždy se ráda podívám a často i uvařím podle Itala v kuchyni. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pořad mě zaujal už jen samotnou znělkou, z které číší jakási světovost. Té se koneckonců dostává i v pořadu samotném. Pan kuchař je velmi sympatický a nešetří s dobrými radami, takže i laik jako já si je schopen z pořadu něco odnést, doma to uklohnit a všechny šokovat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi sa narodil v Taliansku, do Českej republiky sa prisťahoval za svojou manželkou a synom. Je majiteľom reštaurácie v Prahe, ktorá sa špecializuje na jeho rodnú kuchyňu. Tento podnikavý rojko začal dokonca natáčať vlastnú reláciu o varení. Jediné čím sa mi zdá trocha odlišný od ostatných nádejných televíznych kuchárov, s ktorými sa v poslednom čase roztrhlo vrece, je jeho príšerná cudzinecká čeština. * ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Oceňuji přirozenou soutěživost v kulinářství našich nejv.komerčních tv´s. Docela milé, čeština pana kuchaře je skutečně pěkná a jeho talent rovněž. Sympaťák nám vaří. Ale ty "hvězdy", co si tam zve...kurňa, s takovými bych se asi většinou nenajedl, to by se mi chtělo spíše zvra...! ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Mám rád italskou kuchyni, takže je jasné proč tolik. Navíc je Emanuel sympaťák, co vaří dobře a hlavně ví, jak. Žádný uzenáč Babica: Prohodíme, přidáme hořtici, no, a když nemáte hořtici, můžeme tam dát protlak nebo marmrdládu! ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Scéna první (exteriér): Ridi stojí u výběhu ovcí a hladí roztomilé jehňátko. Střih. Scéna druhá (interiér): Ridi vytahuje z trouby kouřící jehněčí. No nezlobte se na mě, ale tohle může vymyslet jenom idiot. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Prace odvazneho filantropa v nejvernejsim duchu altruismu. Zatim nejlepsi pokus o priblizeni prave italske kuchyne co tato zeme pamatuje. Lide ze zemi mluvici romanskymi jazyky maji vzdy tak prijemnou cestinu... . Az bude porad - jak pripravit krutu na Den dikuvzdani to si budeme pekne zacpavat usi. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Reality show). Další z řad soutěží o vaření, tentokrát s Italem. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 25% (1*) | ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Ten kořeň umí klohnit, to mu nikdo nebere, žel vaří recepty u nás značně neupotřebitelné, nebo kdo z nás bude vařit mušle? P.S. Nechce vařit v Protialkoholní léčebně? Nortoni v odmašťovně by určitě byli pro. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vaření nemusí být jen mechanická práce podle reseptů, ale dá se povýšit i na kumštýřskou činnost. Obzvláště když se pořadu zhostil muž, Emanuel Ridi, který i z této mnohdy nudné práce dokáže udělat fajn záležitost, takže člověk si může jeho pořady natočit a hned si ve své kuchyni vyzkoušet, zda mu to vyjde právě tak, jak ho to učí EMANUEL RIDI. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

hey mambo!mambo italiano hey mambo:-)některé chuťovky opravdu stojí za to.všelijaké ty krémy,nebo stejčky,jo jo to jsou fuckt dobroty.jenže vydržet poslouchat tu jeho italskou češtinu 40 minut je k posrání,no a když vidíte jak smaží chobotnice je rovnou k poblití. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Emanuel. Co k němu říct. Charismatický Ital, který umí vařit a má dobré nápady. To je jasné a též musím uznat, že je to o několik tříd lepší než Babica. Přesto je to ´´jen´´ pořad o vaření a abych mohl jít s hodnocením výš, musel by být hlavní hrdina něčím zvláštní a nový a pořad by musel být zpracovaný originálně. Vím, že je to těžký úkol, ale nic není nemožné. Takže 3 pěkné hvězdy. :-) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Emanuel je vtipný, příjemný, kultivovaný člověk, který na rozdíl od Babiců a podobných umí vařit. co se týče jídla: je to jednoduché, poctivé jídlo, obvykle pocházející z italského venkova. Co se týče pořadu - kamera dobrá, hudba dobrá a Emanuelova čeština vtipná. Jasně, je to o individuálním vnímání, ale já na něj koukám prostě rád (a ještě radši u něj jím). A to jinak na pořady o vaření kašlu.... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jestli se někdo v Česku aspoň jen přiblížil TV-kuchařskému guru Jamie Oliverovi, tak je to právě Manu (žel je to původem Ital, ale tak shit happens). Jeho čeština je možná legrační (i když umět italsky tak, jak se on vypořádal s češtinou, tak si pískám), ale pozorovat ho v kuchyni je prostě radost (italskou krev zkrátka nezapře), navíc je to sympaťák a pořad má šmrnc- prostě nenudí. Zapomeňte na všechny ty Babicy, Pohlreichy, Vodouchy anebo Kluky v akci, Manu je king :-) ()

Reklama

Reklama