Reklama

Reklama

Záchranka San Francisco

(seriál)
USA, (2009–2010), 12 h 44 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Dario Scardapane

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Derek Luke, Anastasia Griffith, Aimee Garcia, Kevin Rankin, Jamey Sheridan, Cliff Curtis, Carl Marino, Taylor Kinney, Scottie Thompson, Christopher Greene (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Od nepovedené záchranné akce, při níž se srazily dvě helikoptéry a zemřel mladý záchranář, uplynul právě rok. Kolegové se s jeho ztrátou vyrovnávají každý po svém. Život však jde dál. Jejich pomoc je právě teď potřeba při hromadné autohavárii na dálnici... (oficiální text distributora)

Recenze (21)

sue2008 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě seriál Trauma trošku zklamal. Má v sobě všechna klišé, jako tatičkovský šéf pohotovosti, krásná hlavní hrdinka s temnou minulosti, nováček, ze kterého si buď dělaji srandu nebo ho ignorují a povinný homosexuál do počtu. Přesto tomu něco chybí, něco co by dalo seriálu tu nezapomenutelnost a vyjímečnost. Taky mi nevyhovuje způsob, jak jsou skládané jednotlivé díly, je to pásmo na sebe nijak nenavazujícich případů. Serial jako celek je koukatelný, ale není to věc, ke které bych se vrácela znova a znova ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Pohotovost v krásném San Francisku. Skvělé záběry na Alcatraz a Golden Bridge. Často zajímavé a akční díly. Sympatické postavy a Cliff Curtis je naprostý šílenec:-)). Lékařské seriály mají stále co nabídnout :o). Konec první série mě přemluvil na pátou hvězdičku (nechci jen 18 dílů, natočte další sérii!!!). Jinak také perfektní znělka. 90 %. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Příběhy z prostředí sanfranciské záchranky doprovázené episodkami hlavních hrdinů a říznou kytarovou hudbou. Hodně akce, hodně exteriérů a špíny. Prostě představte si "Pohotovost" v nejlepší formě, jak se vydá zachraňovat životy do ulic. Tvůrci také viděli Chirurgy - takže ví, že tvrdá hudba pomáhá, Rescue me - špína a přiblížení dokumentární formě zvyšuje napětí a Scrubs - trocha humoru nikdy nezaškodí. Po pilotu jsem chtěl jít do 4*, ale po třech dílech už jsem fanoušeka dávám 5*, tzn... 90% ()

Appendix 

všechny recenze uživatele

Přátele, proč to negativní hodnocení ? Seriál jsem ještě sice nedoukal a až na pár malých kravin je seriál celkem věrohodný. To, že se stále jezdí na ožralce a bezdomovce není vůbec fikce. Sice velký nehody se u nás nestávají díky bohu, tak často, ale je vidět, že tam mají poradce, kteří říkají hercům co mají dělat. Je tam vidět, systém té záchranky. Aby se v USA člověk stal záchranářem, stačí mu asi 6 měsíční kurz. U nás se to studuje 3 roky. Co potom vypovídá o kvalitě té péče. ()

Iswet 

všechny recenze uživatele

Přiznávám..Vina ve všech směrech...já na tom prostě ulítávám=) No uznávám, že některé záběry jsou krapet nelogické co se medicínského hlediska týče, ale pouhému laikovi to plně stačí k tomu, aby hltal každou minutu a čekal co se bude dít v další scéně. U některých záběrů se pobavíte, u některých Vám možná bude trošku špatně od žaludku, ale to k tomuto povolání už patří. Páni režiséři toto, spolu s kamerou a hereckým osazenstvem, bravůrně zvládli =) ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama