Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie "Gonzo" Gilman začíná revoluci. Když je jakožto rebel vyhozen ze školních novin od velice populárního novináře, začne zastupovat a dávat hlas všem anarchistům, vyvržencům, a buranům. Brzy se dostane moc tisku do Eddieho rukou. Dokáže jí použít moudře? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Přesto, že je celá tahle záležitost silně přitažená za vlasy (a vyhnaná do nereálně působících extrémů) jsem se celkem dobře bavila. Příběh je překvapivě originální i přes to že by se jednotlivé aspekty a momenty mohly zdát klišé. Myslím, že tím hlavním důvodem, proč jsem se u tohoto celkem jednoduchého snímku nenudila byly herecké výkony. Ezra Miller, který je mým oblíbencem od doby co jsem ho viděla jako Kevina mě nezklamal a Jesse McCartney mě stejně jako ve filmu Keith mile překvapil. Co se týče hodnocení, tak váhám mezi dvěma a třemi hvězdičkami. Pokud bych měla hodnotit jen v rámci žánru, tak bych neváhala a dala tři, protože ve svém žánru se rozhodně jedná o nadprůměrný snímek. Z globálního hlediska mám sice velké dilema, ale nakonec dám asi taky ty tři se zavřenýma očima a kvůli Ezrovi :) ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Průměrný americký film z prostředí střední školy, ve kterém snad nejvíce zaujme celkem dobrý příběh a herecké výkony Ezry Millera a Zoë Kravitz. Je zde opět ukázána tvrdá hierarchie, která (podle mnohých filmů) panuje na středních školách, a jako vždy se zde najde někdo, kdo se tomuto systému chce postavit. A tím je "Gonzo". Zkrátka film, ve kterém se najde pár pěkných scén a momentů, ale nijak výrazně neutkví v paměti - taková krapet peprnější oddychovka. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Škoda, že propracovanému hlavnímu hrdinovi schází stejně charismatický antagonista. Protože nagelovaní blonďáčkové nejsou děsiví, ti jsou jen směšní, pokud k tomu nevytáhnou ještě něco z rukávu. Celá závěrečná peripetie kvůli tomu působí našroubovaně a nedůvěryhodně, což hodně ubírá na šmrncu jinak docela zábavnému filmu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tohle je až skoro anachronický film. Vpodstatě pomsta šprtů za pomoci školních novin, které se stanou všemocným médiem, jemuž každý věří. No, tohle bych spolkla ve filmu naposledy někdy ze 40. let, ale ze současnosti ne. Nevěřím tomu, že by školní plátek měl takovou sílu, že by se na základě jediného článku ničily dosud pevné vazby obvyklé školní hierarchie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2010 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Gonzo (Ezra Miller) nosí ve filmu tričko s nápisem „Sons of an Illustrious Father“, což je název kapely, ve které Ezra Miller hraje. (Sliy)

Reklama

Reklama