Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená Meg Altmanová a její dvanáctiletá dcera Sarah se nastěhují do luxusního newyorského domu, jehož zvláštností je tajná místnost, kterou si nechal vybudovat jako nedobytný úkryt předchozí majitel. Hned první noc vnikne střechou do domu černoch Burnham a vpustí do domu komplice Juniora, jenž si neplánovaně přivedl posilu, ozbrojeného Raoula. Meg se náhodou probudí a zjistí, že v domě jsou lupiči. Podaří se jí vzbudit dceru a zavřít se s ní v úkrytu dřív, než je lupiči chytí. Netuší, že to, co chtějí, je ukryto právě v nedobytné místnosti. Lupiči začnou hledat způsob, jak se dostat dovnitř. Zatímco se Burnham dohaduje s komplici, Meg se odváží opustit úkryt, vydá se do ložnice pro mobil. V úkrytu však není signál. Meg se podaří napojit na pevnou linku, policie má však obsazeno, a tak jediný, komu se jí podaří zavolat, je bývalý manžel. Sarah se udělá špatně. Je diabetička a léky zůstaly venku. Meg marně hledá v zásobách cukr. Situace se vyhrocuje i venku. Junior se pohádá s Raoulem, který ho chladnokrevně zastřelí. Když se náhle ve dveřích objeví Megin manžel Stephen, Raoul ho zmlátí, a pak vyhrožuje Meg, že ho zabije, pokud neotevře. Sarah dostane záchvat a Meg se vydá ven pro inzulínovou injekci. Burnham s Raoulem se konečně dostanou do úkrytu. Meg zůstane venku a souhlasí, že nezavolá policii, pokud lupiči dají její dceři okamžitě injekci. Zatímco Burnham se věnuje otevírání sejfu, oba sledují na monitoru Meg, jak se snaží přesvědčit policii, že vše je v pořádku. Potom se začne připravovat k boji. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

Jo, už v mém milovaném Krok za krokem to bylo. Podle mě je to jenom výsledek jejich "free" smýšlení. Ale i tady se to bohužel objevuje. Když jsem v Praze, tak běžně vidím, jak lidi sedávají na lavičkách s botama nahoře a o vysedávání všude možně po zemi a na schodech ani nemluvím. Lidi zahazují kultivovanost a vrací se zpět ke zvykům neandrtálců.

tron

tron (hodnocení, recenze)

Zikus

Nevyzúvací fenomén je v amerických filmoch a seriáloch bežný a priznám sa, že mňa osobne dosť fascinuje. Postavy chodia v bytoch nevyzuté, obuté ležia na gaučoch, v posteliach... Celkom by ma zaujímalo, z čoho to vychádza.

Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

Dost mě srala ta malá drzá nána- Kristen Stewart. Začalo to tím, že jezdila v prohlíženém bytě na koloběžce, poté ani nepomohla mámě se stěhováním krabic, stěžovala si, že je v bytě moc schodů, na konci seděla/ležela na lavičce s botama a tak dále, a tak dále. Máma blbá liberalistka se jí ještě nesmyslně omlouvala, když ji trochu okřikla. Opravdu exemplární příklad strašlivé, destruktivní, liberální výchovy, která se bohužel objevuje i v Česku, byť se zpožděním. Nebýt ve filmu tohoto jevu, bylo by to na plný počet. Takhle jenom ****.

na příspěvěk reagoval tron

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

 Svého času to byl nadprůměrný film, který jsem mohla vidět víckrát a stále se mi to líbilo hodně, ale dnes už je to jen v průměrných vodách. Už mám taky toho více nakoukáno a vkus se trochu posunul. 

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Pro někoho, kdo má v rámci žánru nakoukáno jako já je toto jen průměrný film. A je to škoda. Nápad i herci dobří, ale to provedení je mizerné. 3*

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

Alenes

Alenes (hodnocení, recenze)

killduke: pravda pravdoucí. nato že je tak starý tak je dokonalý...:)

 (hodnocení, recenze)

paradni film, na to ze se film odehrava jen v jednom baraku..

Husakovodite

Husakovodite (hodnocení, recenze)

Velmi dobrý film, skvělá Jodie Foster... viděla jsem ho už dříve a vzpomínala jsem na něj i několik měsíců poté.

Napětí od začátku až do konce.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

JOKERHAHAH: nebyla lepší...myslím že ten výkon Foster,Whitakera byl výbornej...ale musím uznat že to byl pro mě jeden z nejlepších thillerů,jasných 5*

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

112 min? utieklo mi to ako 30 min, 5* zaujímalo by ma, akú rolu v tom hrala nicole kidman

na příspěvěk reagoval PozorGranat

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pesim4

Pesim4 (hodnocení, recenze)

Prosím vás, nemohl by mi někdo napsat, jak to skončilo? Protože celý film se mi nahrál jen po to rozbíjení kamer. :-(

JOKERHAHAH

JOKERHAHAH (hodnocení, recenze)

Fincher se asi hodně inspiroval dílem Alfreda Hitchcocka, mimochodem Kristen Stewart předvedla podle mě fantastická výkon a byla lepšíí než hvězdy jako Foster nebo Whitaker. Až skončí Twilight sága čekájí ji určitě skvělá kariera.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Verwest

Verwest (hodnocení, recenze)

...mě se líbilo... na ten film jsem dokoukal, ikdyž jsem byl pekelně utahanej a nevyspanej... Paráda

aronofsky

aronofsky (hodnocení, recenze)

Ze Zajímavostí: David Koepp napsal scénář za šest dní. (To se ani nedivím.)

Worm

Worm (hodnocení, recenze)

Zajímavé téma a výborné převedení na plátno, ale vlastně mě tento film ničím nezaujal. Jako divák už ho rozhodně nepotřebuji vidět podruhé.

Reklama

Reklama