Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem. Charlie Kenton kdysi býval skvělým boxerem. Nyní nemá s kým zápasit, a tak se živí už jen jako druhořadý promotér mechanických náhradníků. Dává dohromady vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max. Zprvu ho bere jako nechtěný a otravný přívažek, ale skrze společně sdílenou vášeň pro robotí zápasy k němu postupně nachází cestu. Oba spojí síly, společně postaví nového robota a promění ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu nabízí poslední šance na boxerský comeback. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 383)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Standardny hollywoodsky rodinny filmik, ktory prekvapi relativne nudnou prvou polovicou, ale vynahradi to akcnejsi zaver, super triky (roboty a ich pohyby vyzeraju naozaj realisticky a vobec nevidiet triky) a Dakota Goyo, ktory je zo zaciatku hodne otravny, ale casom sa neda nemat k nemu sympatie. Nakoniec on bol najvyraznejsou postavou filmu. Vtipne bolo pouzitie viacerych songov od Eminema a inych hiphopovych kuskov, kedze dej sa odohrava v roku 2020 (takze hrali vlastne oldies :)). A este potesili narazky na Rockyho. Inak ziadne prekvapenia sa nekonaju. 6/10 ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Totální mix transformerů a Do útoku (ze Slyem). Ať by režisér přidal jakoukoli scénu, nemohl by to stejně být více rodinný film, než teď. A to je právě ta škoda. Uznávám, že film nenudí, ale před některými výlevy jsem si musel zakrývat oči, jak mi bylo trapně za hlavní aktéry. S přimhouřením bleděmodře svítících očí zůstaneme u 3*. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Jackman je fakt výborný, aspoň zo začiatku, keď seká ťažkého machra a všetko ostatné okrem zarábania lovov mu je volné. Keď príde rada na sentiment, tak aj ťažká korba zmäkne. Dakota mi ale trochu vadil, obzvlášť keď chytil ten hysterický rapel, vtedy to bolo akurát na prezdržku. Animácia veľmi podarená, zápasy prehľadné a pútavé. Emócie skoro žiadne, takže nečakajte doják ako to niektorý prezentujú, iba pohodový priemerný relax s uvoľneným Hughom. ()

gp_one 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na všechny Transformery a Warriory, zapomeňte i na Silvestrovské estrády osmdesátých let. Anebo to prostě všechno namixujte do jednoho velkého třesku. Tohle je ten pravý mega nářez plechovek mezi "provazy", který má "koule" a přitom je pro malé i velké! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Poctivý rodinný film s fešáckym Jackmanom, peknučkou Evangeline Lilly, sympatickým malým chalanom a nejakými tými bojovými robotmi aby to bolo zaujímavejšie. Dejovo je to brutálne vykradnutý Stalloneho Over the Top, ale celé je to natočené tak príjemne, že to vôbec nevadí. V závere sa tvorcovia snažili podojiť aj dajaké emócie, no snaha sa u mňa minula účinkom. Špeciálne oceňujem Elfmanovu hudbu, ktorá výrazne napomohla tomu, aby pozitívne dojmy z mierne nadpriemerného filmu nakoniec prevážili. 7/10 ()

levente odpad!

všechny recenze uživatele

Mám dětské filmy rád. Ty opravdu dětské jsou plné fantazie, barev i v třeba černobílém snímku. Ocelová pěst je ekonomický kalkul. Chápu, že se někomu může líbit řvavost a síla současné "americké" kinematografie, nicméně já jí opovrhuji pro nezlomnou snahu nezaplést se s originalitou a nápadem. Ocelová pěst pro mě nebyla ztrátou času, je dobré si totiž uvědomit, čeho jsou lidé schopni. Hugh Jackmanův úsměv, slzy a dojetí? Odpudivé... ()

bjukenenen 

všechny recenze uživatele

Přílíš mnoho dlouhých zamilovaných pohledů. Konec je očekávaný už od smeťáku a film se vleče zbytečně dlouho. Špatné. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Precizní film akčního scifi snímku který dává plno emocí! A u několika okamžiků mě nabíhala husí kůže jak to bylo skvěle natočené! Dávám 8/10 ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Ježišmarjá, otec s tváří Jackmana dává do kupy vztah s malým roztomilým synkem na pozadí zápasů velkých robotů? Ještě štěstí, že jsem si zavčas vyndal prst z krku a film dokoukal, protože se jednalo o docela milé překvapení, jakkoliv postrádající moment překvapení. Na tohle žánr rodinného filmu prostě čekal, takže příště bez robotů ani ránu! ()

Dejvid007 

všechny recenze uživatele

Vemte Rockyho,trochu Transformerů a ještě Do útoku a vznikne vám tato "splácanina".Čekal jsem,že boje budou trochu víc propracované a nějak originální,ale to jsem ve filmu rozhodně nenašel.Kdybych měl srovnat boje v Transformers a v Ocelové pěsti,tak na plný čáře vítězí Transformeři.Nic nového v tomto filmu rozhodně nenajdete,ale na vypnutí mozku je to dostačující! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Že by do osmi let zanikl klasický box a nahradily by jej tito boxující roboti? Box nemám rád, ale tohle bych fanouškům jednoho z nejtradičnějších olympijských sportů nepřál. Bohužel film je jen další verzí známého, a zřejmě stále úspěšného schématu. Nic překvapivého se neděje. Od počátku je jasné, že outsider, který prohrává na všech frontách musí na konec slavně vyhrát ( zde alespoň morálně). Také je hned jasné, že znovunalezený syn se dřív nebo později sblíží se svým otcem. Ozvláštnění tohoto filmu obstárávají tak jen ti roboti. Ti jsou sice udělaní pěkně, ale jejich boxerské zápasy se brzy omrzí a film tedy spěje do svého jasného happy-endu. Když člověk zrovna nemá co na práci a nemá nic lepšího k podívání, tak se to pro jednou dá snést. ()

Hightower 

všechny recenze uživatele

Že by remake? Akorát místo Sylvestra Stalloneho ("Do útoku") Hugh Jackman? Už to tak asi bude, jen s malým rozdílem: nejedná se o tutéž disciplínu (páka, ale box) a žánr je "lehké"sci-fi. Jinak je vše pomalu identické: mrtvá manželka (matka), bohatý příbuzný, který se bude starat o dítě, náklaďák, málo peněz, ledabylý leč napravující se otec a až přílišný entuziasmus devítiletého (vlastně jedenáctiletého) kluka. Škoda, že více sentimentality se tam nevešlo. Snad určitým kladem by mohlo být, že i když hlavní hvězda - "ATOM" - pocházel ze smětiště, tak ve finále prohrál na body, takže nedošlo k happyendu, jak to tak vždy bývá. (A nebo došlo?) ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

hneď na úvod vyzdvihnem skvelý nápad natočiť film s takto netradičnou tématikou o boxujúcich robotoch, ktorý v roku 2020 vystriedali vo svete boxu doteraz panujúcich ľudí(ktovie, možno nás to v roku 2020 naozaj čaká)..tento film aj keď sa možno podľa názvu nezdá, nie je len film, ktorý je celý o tom istom, a to ponúknuť divákovi dávku adrenalínu pri pohľade na oceľové mašiny, ničiace sa navzájom uprostred ringu..je v ňom oveľa viac, stačí sa pozrieť na krásne sa rozvíjajúci vzťah medzi otcom a synom, ktorí sa nevideli 11 rokov a otec o svojho syna nejavil ani len štipku záujmu, ďalej postupné formovanie vzťahu medzi malým Maxom a jeho hviezdnym, medzi divákmi obľúbeným Atomom, ktorý podľa môjho názoru pokoril aj samotného Zeusa..je treba taktiež vyzdvihnúť skvelý herecký výkon Hugha Jackmana ako aj mladého Dakota Goya, ktorý ma svojim výkonom milo prekvapil..osobne som mal zimomriavky počas každého zápasu, v ktorom Atom bojoval a neskutočne som mu fandil..záver bol veľmi dojímavý a takmer mi vytiekla aj nejaká tá slza..hodnotím to jednoznačne na 5*..pre mňa jeden z najlepších filmov minulého roku..(ešte aby som nezabudol, spoločný tanec Maxa a Atoma bol teda vážne kultovný).. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Geniálny film so všetkým čo k tomu patrí. Palec hore, pre mňa najväčšie filmové prekvapenie tohto roka. Okrem výborných akčných scén (aj keď sci-fi), výborného hereckého obsadenia si pozriete i milé budovanie vzťahu otca a syna. ()

Cryptkeeper 

všechny recenze uživatele

Jeden z mala filmu,ktery jsem oddaloval kvuli recenzim kritiku a tak nejak si na nej ne a ne najit cas.Ted kdyz jsem film shledl,jsem hrozne rad,ze jsem vsechny ty pochybu hodil za hlavu a pustil si ho.Pro me dosavad nejvetsi prekvapeni roku. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc předvídatelné (vlastně od začátku do konce), plné stereotypů a nelogičností, což kazí dojem z filmu, ale to naopak bohatě vynahradí výborné zpracování a skvělá atmosféra při zápasech. Plus si připočtěte výborné herecké výkony 3/4* ()

bubblebobble 

všechny recenze uživatele

Hajzel film, skoro som ho nadhodnotil. Efekty dokážu človeka riadne zmiasť. Keď sa však dej dá opísať troma vetami... Ale zábava slušná. ()

jsemzuzu 

všechny recenze uživatele

Takový rodinný filmek, plný promluv do života a věřím, že děti z toho musely být udělané... a já s nimi :D bavila jsem se, fakt že jo... !! a závěrečnou bitku jsem ani nedýchala, jak jsem se nechala strhnout... velmi milé a poctivě natočené ;) ()

Související novinky

Další úder Ocelové pěsti?

Další úder Ocelové pěsti?

08.09.2014

Možná si ještě pamatujete tři roky starý boxerský blockbuster, ve kterém se v ringu mlátili roboti. Toho nejdůležitějšího ovládal Hugh Jackman (Wolverine), který se zároveň sbližoval se svým synem. A… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama