Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem. Charlie Kenton kdysi býval skvělým boxerem. Nyní nemá s kým zápasit, a tak se živí už jen jako druhořadý promotér mechanických náhradníků. Dává dohromady vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max. Zprvu ho bere jako nechtěný a otravný přívažek, ale skrze společně sdílenou vášeň pro robotí zápasy k němu postupně nachází cestu. Oba spojí síly, společně postaví nového robota a promění ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu nabízí poslední šance na boxerský comeback. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 383)

Martyjoker 

všechny recenze uživatele

Plně se ztotožňuji s komentářem "golfisty".....jen dodám: nechápu, jak může mít Over the top jen 59% a tato robotická kopie příběhu s efekty z Rockyho 72%!! ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Emerická slaďárna s tupým příběhem a infantilním koncem. Takováto tupá pohádka se hodí přesně pro emerické děti. Je tam prototyp úžasného vojáka a pravého hrdiny jůesej, který se nebojí ukázat slzy a otevřít srdíčko malému chlapci a samozřejmě má doma v posteli modelku. Pak jen stačí najít vhodného sponzora - třeba HP by se mohlo hodit. A můžeme splácat klasický příběh o shledání otce s potomkem, hledání společné cesty, prodělaných dobrodružstvích, krizi vztahu a happy-endu. Už není ani směšné, že záporáci jsou kupodivu zřejmě Rusové a asiati. A teď se ptám, proč by někdo měl dávat více než jednu hvězdu za tuhle stokrát zopakovanou blbost bez jakékoli přidané hodnoty? Jednu skupinu bych našel - malí příslušníci nejvíc nejlepčího a nejdrsnějšího národa tu mají další porci násilí bez kapky nahoty, která by je mohla kazit. Ti i s rodiči schlamstnou tohle hovno, které je ovšem úžasně rozmázlé a s třešničkou a ještě si pochutnají. ()

dedavena 

všechny recenze uživatele

Čarlimu se nědaři, bo jeho roboti furt prohravaju zapasy. Fšecko se ale změni, když jeho synek Max najdě Atoma a vyhrava s nim sfuj prvni zapas. A začina taněc. Z maleho synka zrobili moc velkeho frajirka. Čarli dostava pořadnu nakladačku, ale něma ani škrabaneček, jak by přijechal z lazni. Je tu vyzyvatělski poslední zapas, Atom proti Zeusovi. Je to k něuvěřeni, ale Atom furt stava. Emerycke zakoňčeni je předvidatělne. ()

IndominusRex 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát viděné klišé je tu zase, proboha proč? No, protože si někdo myslel, že roboti teď frčí a bude to s nimi fungovat. Popravdě se dotyčný zas tak nemýlil, ale je to tak neoriginální, že to můžu doporučit jen dětem do patnácti let, protože starší hoši a dívky by s tím mohli mít trošku problém. Ale to vlastně pardon, to by bylo v jiném světě bez teploušů, kterým se líbí všechno, co se třpytí. Takže Ocelová pěst je vlastně super film pro dnešní teplou civilizaci, sakra. No nic, tři hvězdy si to zaslouží, taková hrůza to zas není. ()

biggerg 

všechny recenze uživatele

Toto bolo čo? Pre mňa absolútne nepozeratelný film. Neskutočne nesympatický detský hrdina, ktorý ma z celého filmu iritoval najviac. Hugh ani nemal moc čo hrať. Slabá 1 z milosti a za Hugha. ()

LukasDCA 

všechny recenze uživatele

Super námet a skvelého Hugh Jackmana po celú stopáž podkopáva slabý vizuál, plytkosťou konania postáv a klišé scénar až to bolí ako pravý hák od toho psychopatického finálového ,,bossa". Ako oddychovka dobré, ako seriózne sci-fi (ktorým by pri troche snahy mohol film byť) absolútne nedostatočné. ()

adelfilm 

všechny recenze uživatele

myslím si, že plný počet hvězdiček u tohoto filmu byl naprosto jednoznačný. fantazie tomuto filmu vůbec nechybí, ani humor, ani nic jiného. nějaká ta milostná zápletka tam taky je. já si myslí, že tento film má všechno , co pořádný film má mít. nebudu tu mluvit o tom, jak je ten film super, je prostě dobrý.:) ()

HonzaN 

všechny recenze uživatele

vidím komentáře "odborníků" a moralistů, profesionálů na slovo vzatých a omlouvám se za to slovo pitomců. Tohle byla příjemná oddechovka a Hugh Jackman vypadal že si tuhle roli opravdu užil... kluk byl otravnej jak byl moudrej ale co už? Srazit tenhle film na kolena s tím že to není Rocky mi přijde zcestné a značně stupidní...jinej kraj, jinej mrav...film měl spoustu opravd pěkných a milých momentů, které byly možná přeslazené ale co na tom? Transformer Rocky je fajn nápad. Místy byl film přehnaný a hodně postav silně přehrávalo s bůh ví jakým záměrem ale pokud to tam režisér nechal tak budiž... co opravdu nechápu je názor vás všech profíků co v každým hledáte sebemenší chyby a pokud to mám říct, tak na plnou hubu... nenávidíte holywood... kdekdo tady ocení naprosto mizernej film z Antarktidy protože myšlenka toho filmu měla hloubku a děj filmu byl promyšlený až do konce a to strhující napětí.. wow... guess what... artový filmy jsou debilní...maj hlubkou myšlenku protože nemaj nic jinýho.. nejsou prachy na triky, na promo, na výpravu, na herce.. Holywood si jede jinej styl... supr herci, kteří uěmjí zahrát a pobavit zároveň, triky o kterých se nám ani nesnilo a efekty které jsou z jiného světa... ale ouha... místní odborníci na slovo vzatí prostě nemají rádi Holywood, nejspíš proto, že se cítí jako pověstný David před Goliášem. tak holywoode Real Steel je na prd a teď jsem ti to natřel... doufáte že režisér sedí doma a přes Google translate si překládá co tady píšete?? HAH... sedí na hromadě peněz a vymejšlí co dál aby jich bylo víc.. vadí vám to hodně? Real Steel vypadal jako rodinná oddychovka na volný večer někde na půl cesty mezi jmény jako Hasbro, Disney, Marvel a Stallone a já se osobně bavil.. a co víc.. tu euforii ke konci filmu jsem skoro cítil až doma... občas mám silný pocit že tenhle web není k hodnocení filmů ale k tomu aby se tady internetoví tupci co bydlej v 35 stále u mámy porvali o to, kdo přijde s vtpnějším, ostřejším a urážlivějším komentářem... tak se nad sebou zamyslete... je na čase... umejt, oholit, shodit nějaký to kilo, sbalit si věci a hurá do světa začí žít a přestat si masírovat svoje nabořený ego na každým filmu co se tu objeví ve slepé víře že se váš nickname stane slavným jako v případě toho trubce co shodil 50 Shades of Grey... ano, jeho text odsud zkopírovali na web jenpromuze.cz ... stalo se to jednou, bohužel se to stalo a doufám že se to opakovat nebude... Real Steel byl fajn, vtipnej a mělo to i spád... soundtrack pokulhává ale co už. za mě krásnejch 5 a klidně to zkouknu znova ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Transformeří Wolverine ála boxer RockyBlboa. Jako každá pohádka, tak i tato končí tím, že dobro porazilo zlo. Respektive, že chudoba porazila snobskou vrstvu. ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Výbornej film,možná trošku "dětinskej",ale stojí za to. Dobrý námět,skvělý Jackman. Pro mě jeden z nejlepších rodinných filmů pro kluky ()

radek72 

všechny recenze uživatele

Solidní film pro podívání tatínka se synem, možná i celá rodina, pro samotného dospělého nic moc, snad jako kulisa při nějaké činnosti ()

im8 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dlouho odkládal. Nikdy by mě totiž nenapadlo, že kombinace Rockyho, Transformers a Over the Top bude koukatelná. A ona byla. A dokonce mě bavila. Bergamanovi příznivci si tady na své nepřijdou, ale hledáte-li takový "normální" rodinný film na nedělní odpoledne, mohu s klidem doporučit. ()

Andrew88cz 

všechny recenze uživatele

Živé zápasy s robotama, které dělají nebo by alespoň měli dělat to, co jim "řeknete". Kdo by takovýho robota nechtěl? Po shlédnutí filmu, první co bylo, že jsem zjišťoval, zda se podobné zápasy dějí...Tak moc mne zaujal. Film měl hloubku, rodinná zápletka mezi otcem a synem, spousta akce, napětí, skvělé fighty mezi robotama v arénách (nebo třeba mezi robotem a býkem... Omlouvám se za menší spoiler), no ostatně, kdo neviděl, vřele doporučuji... Skvělý film na odreagování, nad kterým člověk nemusí příliš přemýšlet a přesto Vás tím, jak je film vymyšlen doslova nadchne. (8/10) ()

Reyer 

všechny recenze uživatele

Moderní kopie Rocky. Ti co viděli Rockyho museli cítit to spojení...někoho naštve, někomu se bude moc líbit, stejně jako mě. A závěr "Ivane bij"....je nádherný ()

panfilmu 

všechny recenze uživatele

Tady se hodně vykrádalo...…….A dokonce ze SLYAOVI FILMOTEKY a hned dvakrát. Nevadí i tak to byla příšerná podívaná. Jackman ukázal, že jako herec, to nedává, alespoň, že ten ROSOMÁK, MU TAK NĚJÁK SEDÍ, ale v čem teď bude hrát, když už i ten rosomák, je napíchlej na větví...….snad tohle nebude mít dvojku. ()

Související novinky

Další úder Ocelové pěsti?

Další úder Ocelové pěsti?

08.09.2014

Možná si ještě pamatujete tři roky starý boxerský blockbuster, ve kterém se v ringu mlátili roboti. Toho nejdůležitějšího ovládal Hugh Jackman (Wolverine), který se zároveň sbližoval se svým synem. A… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama