Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem. Charlie Kenton kdysi býval skvělým boxerem. Nyní nemá s kým zápasit, a tak se živí už jen jako druhořadý promotér mechanických náhradníků. Dává dohromady vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max. Zprvu ho bere jako nechtěný a otravný přívažek, ale skrze společně sdílenou vášeň pro robotí zápasy k němu postupně nachází cestu. Oba spojí síly, společně postaví nového robota a promění ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu nabízí poslední šance na boxerský comeback. (TV Nova)

(více)

Videa (50)

Trailer 1

Recenze (1 383)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Over the šrot skrz Transformery v ringu.. Emoce z PVC, srdce na lithiový článek a klišé rodinných filmů v módu Turbo. V okamžiku, kdy se ten metr třicet vysoký Don King chopil v ringu mikrofonu, začal jsem věřit v nebe, protože když existuje peklo, musí být i něco tam nahoře.. Při boxu se v těžkých chvílích hází do ringu ručník, co měl hodit Levy? Obtáčecí kartáč z automyčky? Ale ne, vždyť Spielberg a spol. mají na kávu a o to šlo v tomhle zápase v první řadě. Nezletilí jedinci, co zatím raději joystickem ovládají bojové roboty na herních konzolách, než aby byl jejich joystick ovládán nějakým materiálem s designem Evangeline Lilly, si mohou k mému hodnocení s klidným srdcem přičíst tři pupínky akné.. Nevím, co je na tom pravdy, ale na blu-ray je prý alternativní konec, kdy Zeus nenávratně zkratuje v ringu, když mu Atom pošeptá do ouška, že křemíkové nebe neexistuje.. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ve filmu i titulcích jsem marně hledal Stallonea aspoň v nějaké epizodní roličce nebo jako koproducenta. Je to totiž jen dražší kopií jeho Do útoku s příměsí Rockyho. Shawn Levy je nula a tady mi to dal zase pěkně sežrat. Absolutně nefungující neřku-li zpackaná dramatická část vztahu otce a syna a trapné záběry chlapce a jeho psa, chci říct nejlepšího kamaráda robota... Oproti tomu jsou zde některé opravdu povedené záběry na bojující roboty a sem tam i ta scenerie. Ale jako celek to neobstojí a je to spíš nudná slátanina. A přitom to mělo takovej potenciál... ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Jedna z najpríjemnejších hollywoodských mainstreamoviek roku. Síce plná klišé o rodinných hodnotách, ale tentoraz neotravne. Film umne spája osemdesiatkové prvky s modernými trendami a je z neho cítiť, že jeho tvorcovia majú svoj príbeh a postavy radi a na výsledku im záleží. Čo je pri hollywodských mainstreamovakách vzácne (tento rok tým istým – a do ešte väčšej miery – prekvapilo tiež Zrodenie planéty opíc). Shawn Levy sa nakoniec javí ako veľmi dobrý, nadšenecký režisér, len potrebuje kvalitné scenáre (Real Steel ma pohladil po srdci viac nez Spielbergov Tintin). Presne napísané a oddane zahrané postavy Hugha Jackmana a malého Dakotu Goyo robia film osobným a úprimným. Emócie medzi nimi sú vyboostené mrštnou energiou skvelých robotích zápasov, ktoré presne vedia kde ubrať a kde pridať. Film, ktorý ma potešil a nabil pozitívnou energiou. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tentokrát to vezmu stručně. Zápory: Neskutečně nesympatický synek/spratek/malá zrůdička. Moc okatá "rodinnost" filmu a s tím spojený klišé příběh (hnusně vykrádající Do útoku!) a fakt, že před každým robotím zápasem je jasné, jak dopadne. Hudba, která není od Dannyho Elfmana. Idiotské "cool" tanečky s robotem (hrůza)____Klady: Hugh Jackman. Hudba, která je od Dannyho Elfmana. Perfektní, výtečně animovaní roboti s nápaditým designem (kovboj!) a jejich realistické přesdržkové, při kterých jsem měl opravdu pocit, že se dívám na několikametrákové (tunové?) oplechované boxery, co do sebe řežou hlava nehlava. Dvě a půl. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nevím jak ostatní, ale já se bavila téměř královsky. Snímek vás pohltí a vyplivne vás až na konci. Spojte filmy jako Rocky + Železný obr + Transformers a vyjde vám z toho Ocelová pěst. Jakkoli to může působit jako klišé na rodinné hodnoty, či jako ke konci prohlubující se patos… Zdání klame. Je to umírněné a ve vší početnosti únosné. Což je vzhledem k tomu, co se v Hollywoodské továrně v poslední době točí skoro zázrak. Mladý Dakota Goyo, je slibnou nadějí do budoucna. PS: Nepřipomínal vám taky malého Anakina Skywalkera ze Skryté hrozby? ()

Galerie (106)

Zajímavosti (18)

  • Úvodní americké tržby 27,3 milionu dolarů jsou historicky největším zaoceánským debutem pro film o boxu. (Krouťák)
  • Původní scénář, který vznikl z pera Dana Gilroye, odkoupilo studio DreamWorks v roce 2005 za 850 000 amerických dolarů. (Martrix)
  • Vůz, který krátce řídí Tak Mashido (Karl Yune), je Tesla Roadster sport. (KucC)

Související novinky

Další úder Ocelové pěsti?

Další úder Ocelové pěsti?

08.09.2014

Možná si ještě pamatujete tři roky starý boxerský blockbuster, ve kterém se v ringu mlátili roboti. Toho nejdůležitějšího ovládal Hugh Jackman (Wolverine), který se zároveň sbližoval se svým synem. A… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama