Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když musí velký šéf vyměnit luxusní oblek za kuchyňskou zástěru? (oficiální text distributora)

Recenze (8)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Utrpení s Kelseym. Grammer je bez jakékoliv snahy o přehánění můj nejoblíbenější sitcomový herec, pět dílů tohoto seriálu jsem ale doslova protrpěla. Možná je to tím, že jsem si moc navykla na úroveň, kterou nabízel Frasier, ale pokud radši uvidím pětkrát za sebou třeba tento díl onoho kultovního sitcomu, než abych si kdy v budoucnu zopakovala jediný díl Hanka, nabízí se závěr, že je tu něco velmi špatně. I Back to You bylo v porovnání s tímto "výtvorem" veledílo. Sám Kelsey ostatně po zrušení Hanka prohlásil: "Honestly, it just wasn't very funny." ()

anderson

všechny recenze uživatele

Kelsey Grammer v novom sitkome ... ako newyorkský biznisman, ktorý skrachuje a svoj doterajší luxusný život je nútený vymeniť za návrat do rodného provinčného mestečka. --- Po pilotnej epizóde držím Kelseymu palce. Snáď sa mu comeback podarí. (1.10.2009) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Kelsey Grammer je znám hlavně ze seriálu Frasier. Hank je seriál, kde hraje bývalého ředitele, který dostal padáka. Od té doby je muž v domácnosti a jeho rodina se snaží to vydržet. Seriál hřeší na nevyrovnanost dílů. Vtipné momenty přichystá více buranský strýc David Koechner. Seriálovou dceru si hraje Jordan Hinson, která je více známa ze seriálu Heuréka. Hodnocení OST: Průměr 5/10 ()

Yoss 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, mňa hlášky nestarnúceho Kelsey Grammera stále bavia a rozosmejú. Škoda len, že to isté si nemyslí americký divák a televízia mu po šou Back to You zrušila aj nového Hanka. Frasierovi naďalej držím palce a dúfam, že ešte v sitcomoch nepovedal posledné slovo. Možno už tretí pokus vyjde, keď nie má štvrtý, piaty, veď produkovať má z čoho. :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani samotný Kelsey Grammer nebyl kdovíjak odvázaný ze svého nového produktu....snad ještě hůře seriál přijali samotní diváci, ale co se týče mne, tak já bych další díly bez mrknutí oka přivítal. Ano je to až přílišná šablona typické sitcomové rodiny - na oko despotická hlava rodiny, opatrovnická matka, podivínský synek, starší dcera rozmazlená kráska, otravní příbuzní - nic nového, nic co jsme už 100x neviděli, tudíž i jejich příběhy nemají co nového přinést. Vše však má i své velké ALE. Co se především očekává od komediálního seriálu? Nechceme přece aby objevil nový vědci nepopsaný druh blanokřídlého hmyzu (i když by to bylo fajn), prioritou přeci je, aby ve stísněném čase (obvykle dvaceti minut) dokázal pobavit....a to se Hankovy v mém případě podařilo. ()

Reklama

Reklama