Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život rodiny Golubovů poklidně plyne, kariéra stoupá a dvojčata rostou. Ale dětem začíná chybět pozornost a láska. A tak se stane, že se jednoho rána rodiče (Yuriy Kutsenko, Kristina Orbakayte) probudí v tělech potomků a naopak. Jak se tato komická situace vyvine a co všechno bude následovat, si lze jen domýšlet. (zi-fik)

Recenze (7)

juta 

všechny recenze uživatele

No docela mě tenhle počin překvapil. Na to, že to je od rusáků, tak to nebylo zase až tak zlé a místy to bylo i zábavné. Překvapily mě děti, jak si se svými rolemi dokázaly hodně dobře poradit a dospělé hrály výborně. To spíš rodiče to občas trochu přeháněli a připadalo mě, jakoby byli v kůži pětiletého dítěte, místo desetiletého. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poté co si Andrej a Marina vyměnili těla, aby si ujasnili jak je to s jejich láskou, ve druhém díle si o deset let později musí vyměnit těla se svými dětmi, aby pochopili, kde dělají chybu jako rodiče. A do toho je třeba vyřešit problém s ukradeným drahokamem. Rádoby vtipná ruská komedie, ve které se podařilo obsadit všechny role absolutně nesympatickými typy, zasadit ji do prázdného světa konzumní společnosti, vytvořit dojem laciné televizní inscenace natočené na jednu dobrou a ještě přitom utlumit veškerý scénářem předepsaný humor na nulu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nás, kteří jsme se s přimhouření obou očí celkem dobře bavili, není mnoho! Všemožná prohození těl jsme tu už na různé způsoby měly mraky, tak proč si to nedat ještě jednou s větším důrazem na rodinu, lehce infantilním humorem a především pa rusky. Vzbudil jsem se v neděli dopoledne po prohýřené noci, nechtělo se mi ještě z vyhřátého pelíšku a Jurij Kucenko s Kristinou Orbakayte svoje poslání kulisy víkendového nicnedělání relativně zvládly. ()

Raggnar 

všechny recenze uživatele

konečně normální povedená komedie k obědu....né žádný americký nesmysly, žádná americká vlajka v každým záběru, žádní sídžejové, džejdžejové, najdžlové a podobný ultra trapní američtí ubozí blbečci. ()

Reklama

Reklama