Reklama

Reklama

Saikyô heiki joshikôsei: Rika - zonbi hantâ vs saikyô zonbi Gurorian

  • Japonsko 最強兵器女子高生 RIKA (více)

Recenze (4)

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Amatérský zombie flick, ale fakt amatérský, tzn. kravský vnitřnosti, špatná kamera, záběry na hovno, nevím mno akorát ty holky pěkný. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě na tom zaujaly jen dvě věci. Japonky, ale ty mě zaujmou v jakémkoliv filmu, od porna po instruktážní film. Zombie. Jak mě potěšilo, že tihle zombíci neutíkají, nemyslí a nemluví. Než se objevil ten jeden s náhubkem na hubě. Ono to totiž moc nefunguje ani jako komedie. Zasmál jsem se jen jednou, geniálnímu scénáristickému nápadu, jak přinutit tři holky ukázat prsa aby to nevypadalo zase tak moc samoúčelně. Jinak docela nuda. Takový ne moc povedený japonský pokus o Troma film. Asi třikrát jsem u toho usnul a když jsem si prospané scény vracel, zjistil jsem, že jsem vlastně ani o nic nepřišel. ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Ultralaciná zombie komedie, kterých po světě běhá nespočet, bohužel obsahuje víceméně všechno, na co nejsem nijak zvlášt zvědavej. Na komedii to bylo málo vtipné. Po stránce hororové zcela hluché, o příběhu nemůže být snad ani řeč a efekty levné až hamba. Tuším, že většina bude zcela opačného názoru, ale tohle byla ztráta času. ()

GizmoD 

všechny recenze uživatele

Neskutocna kravina - jedna hviezdicka za dve vtipne miesta - ked sa podvodnicka chcela pred zombie zachranit ponukou na sukacku a ked spriatelena zombie si so sparatkom cistila zuby potom, ako s udajnym suhlasom zjedla pokusaneho clena skupiny. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama