Reklama

Reklama

Agassileul bootakhae

(seriál)
  • Jižní Korea 아가씨를 부탁해 (více)

Obsahy(1)

Kang Hye-na je jedinou nástupkyňou Kang-san Group a majiteľkou "Lady castle“. Jej rodičia zomreli pri leteckej nehode a do opatery ju prevzal starý otec. Dnes žije život princeznej s množstvom sluhov, celý svet sa točí okolo nej, čo podnecuje jej tvrdohlavosť a sebeckosť. Jedného dňa na ňu čírou náhodou narazí Seo Dong Chan, ktorý jej život obráti hore nohami. Nielenže ju prinúti robiť prospešné práce, ale ju aj unesie a popritom sa stane správcom jej domu. Hye-na sa mu pokúsi znepríjemňovať život, ako sa len dá, ale on neutečie. Jedného dňa sa rozmaznané dievča začne na na Sea Dong Chana pozerať inak... (ČSFD)

(více)

Diskuze

grania

grania (hodnocení, recenze)

My Fair Lady je podľa mňa najnešťastnejší názov tohto seriálu. Omnoho lepšie sú buď Take care of agasshi / Take care of the young lady alebo ten úplne prvý, pod ktorým bol seriál ohlásený Lady Castle. Inak po piatich dieloch to nie je žiadna sláva... snáď sa to zlepší...

Blizzard

Blizzard (hodnocení, recenze)

No snad to nedopadne tak spatne, kdyz v tom bude mit prsty Duncan Kenworthy :P

Blizzard

Blizzard (hodnocení, recenze)

No on je to spis TV seriál, asi az Keira www.imdb.com/title/tt1243945/ dostane sanci sprznit original, teda pokud se to vubec natoci :-)

Reklama

Reklama