Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pořadu CYKLOTOULKY provází Michal Jančařík. Jezdí na kole po českých městech a vesnicích a pořádá rozhovory se starosty, místostarosty i dalšími zajímavými lidmi, představuje celému národu různé zajímavosti a památky našich měst a vesnic. (kapsomut)

Recenze (20)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No vida, pak že to nejde! Konečně nový cestovatelský pořad, který snese nějaká výraznější očekávání, a který se nesnaží být za každou cenu k popukání, nýbrž k užitku. Jančaříkovi jde role průvodce rozhodně lépe, než moderování počasí. Musí se držet řidítek, čili nemá čas na úchylné strkání rukou do kapes, a i když mu občas vázne slovosled, rád mu to pro jinak velmi sympatickou formu prominu. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Na kole tam a zpátky. Křížem krážem výhradně po českých luzích a hájích, respektive cyklostezkách. Hodně záleží, s kým se po nich na kole vydáme. Michal Jančařík (pokud ho náhodou neznáte, je to ten obrýlený dlouhán z Počasí na Nově) je poměrně nesympatického zjevu a jeho kecání o ničem se starosty obcí, popřípadě jinými obyvateli vykonávajícími důležité funkce, také mnoho neřeší. Nápad propagovat kolo v době moderního, technického pokroku je asi tak účinné jako tvrdit, že trampové jsou humanoidi příštího tisíciletí. Kdo má ke kolu vztah, tak ani nepotřebuje pořady tohoto typu, protože vše podstatné si najde na netu. Tohle je opravdu zastaralá sračka se vším, co k tomu patří a s protivným moderátorem od pohledu k tomu. Mé hodnocení: 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ač nic světoborného, pořád má tento pořad pro mne mnohem větší hodnotu, než většina těch našich rádoby reality show, pěveckých či talentových soutěží. Tady se divák alespoň na krátký okamžik podívá na krásy naší vlasti, občas mrkneme i na Slovensko, Rakousko či do Německa – třeba během toulek na běžkách. Já se kochám hlavně krajinou a zajímavými místy – páč běžky či nějaká delší jízda na kole – tak to není nic pro mne… ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Za tu chvíli projedou velký hovno, kór když do toho ještě uváděj tuny zbytečných historických keců. Kouknul jsem na dva díly z mého okolí (Náchod a Nové Město nad Metují) a nestačil jsem se divit, když místo aby se toho projelo co nejvíc, bylo navštíveno v obou epizodách TO SAMÉ MÍSTO (Peklo). ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Pro mne to bylo jen 1 x 10 minut a nemám chuť absolvovat další desetiminutovky takových povrchních blábolů a rádoby zábavy. Z národního parku Slovenský ráj, téhle úžasné a jedinečné lokality na východním Slovensku, jsme viděli jednu vyhlídku a jeden pohled na rozkvetlé louky. Mne opravdu nezajímá, co měla skupinka k večeři, ani ve kterém penzionu přenocovali. Dnes mají i někteří youtubeři kvalitnější videa! Takže za mne: Na neshledanou! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Sice moc nemusím "pana Rosničku" alias Michala Jančaříka, vždy s povděkem kvituji jakékoli dílo, propagující krásy naší krajiny. A to nejen přírody, ale i obcí a památek. Je-li tato aktivita spojena s pohybem, jen lépe pro naše zdraví, nejen duševní. Jen by mohl zajíždět i mimo notoricky známá místa a rozprostřít svou pozornost také na místa poněkud opomíjená. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Pořad je bezvadnou inspirací na víkendové výlety. A to i na běžkách - nyní se objevil pořad BĚŽKOTOULKY na ČT4. Michal Jančařík s Rudlou jsou pohodovými a příjemnými průvodci. Klidně bych je přibral do naší party :-) ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Mladej Jančařík, jako správnej Plzeňskej patron, objíždí na kole okolí Plzně a ukazuje lidem možné tipy na víkendový výlet. Dobrej nápad. 75% - 3*** ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jančařík je prostě vocas k nezaplacení, ale musím říct, že na kole mě celkem bavil, i výběr destinací nebyl mnohdy špatný................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky cyklystiky asi zajímavé, jinak pro ostatní asi nic moc extra. Oceňuji ale snahu o nalézání nových a nových tras a zajímavostí podél nich. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Ač se jedná o pořad, který radí obyvatelům Prahy, kam na výlet, zaujme každého nadšence cyklistiky propagací určité oblasti i přes mizivé cyklistické dovednosti moderátorů. Někdy mi příjde, že za celou vyjížďku najedou tak 5km, protože díváka zásobují návštěvami všeho možného a uniká trochu smysl toulek na kole. Jančařík mi svým moderováním lehce pije krev, ale pořád lepší než ten druhý, který je tak nevýrazný, že jsem se ani neobtěžoval zapamatovat si jeho jméno. ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Strašně pohodová záležitost, svým způsobem mám tento relaxační pořad rád, až na.... Problém je v tom, když se pak na ten pořad díváte častěji a vidíte, že se tady pořád dokola opakují dvě věci.. Reklama na podnik, který si reklamu zaplatil a vyskytuje se v té dané oblasti, kterou se projíždí a v podstatě se o ničem jiném nemluví, než o tom, co vám tento vybraný podnik nabízí a o té oblasti jako takové, se dozvíte plus mínus úplné hovno. A druhou částí pořadu je neustálé popíjení alkoholu v průběhu každého dílu, v každé putice, kde jejich horáky zabrzdí.. Ano, jsem na tohle alergický.. ()

Realmond 

všechny recenze uživatele

Baví mě to, pan Jančařík jako cyklista je dobrej. A nejvíc se mi líbilo když v jednom díle byl pár metrů od mýho baráku a pak projel pěkně to krásný okolí kde žiju, tak to bylo super na to koukat. ()

nooly 

všechny recenze uživatele

Dobrý úmysl, ale bohužel úděsné zpracování. Má to účes moderních adrenalinových západních pořadů, obsah tomu však rozhodně neodpovídá. Pan Jančařík (ač si ho jinak vážím) na toto nemá, přemáhá se k podivným vtipům, výsledek je trapný. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Vidět vše není v lidských silách, stačila mi zhruba třetina, některá pokračování stojí za to, jiná méně. Je mi jasné, že pořad monituruje i Slovensko a tak je třeba spolupráce bývalých soudruhů. Mě neskutečně irituje ta "Slovena" Brodnianska, taková obdoba české fifleny Michaely Mauerové, průvodkyně Bedekru, kde se jí málem podařilo mi znechutit mou milovanou Francii. ()

PetrC. 

všechny recenze uživatele

Z 10 minut zaberou 6 minut reklamy, zprávy sponzorů, PR firem a lokálních politických osobností. Mezi tím se objeví pár zajímavých lokací bez strukturovaného či logického propojení. Nechápu, jak takový pořad dramaturgicky může zapadat do schématu veřejnoprávní televize. ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o obsah, tak bych uvítal více té cyklistiky (když se pořad jmenuje Cyklotoulky) - nějaké mapky, více popisů cyklotras atd. Takto je to taková regionální "Toulavka" na kole. Trošku mi vadí ještě poněkud násilná forma reklamy - propagace různých hotelů, penzionů a restaurací. Nicméně i tak (asi) jediný důvod, proč (třeba) přepnout na Public TV. Jako inspirace na cíle (nejen) cyklovýletů dobré. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Nápad skvělý, navštívená místa krásná, ale proč nás pořadem provázejí nějací vypasení starostové do podniků stejně odporných hoteliérů prostě nechápu. Nebo vlastně chápu, koncesionářské poplatky už se rozkradly, takže to ČT lepí produkt placementem :-/ ()

Reklama

Reklama